|
Przesunięty przez: szynszyl 17 Kwi 2006, 11:51 |
radio cd 4500 |
Autor |
Wiadomość |
krtek [Usunięty]
|
Wysłany: 1 Lip 2005, 00:27 radio cd 4500
|
|
|
witam
wlasnie kupilem nowa fieste- jeszcze jej nie mam - skusilem sie rowniez na radio firmowe cd 4500 za 1900 zł - czy ktos ma jakies doswiadczenia z takim radiem ? przyznam ze sie kiepsko na tym znam - prosze o szczerosc
pozdrawiam :D |
|
|
|
 |
cinot [Usunięty]
|
Wysłany: 4 Lip 2005, 09:55
|
|
|
Ja wprawdzie mam mk3 ale znam to radio o którym piszesz- może ono być podstawądo budowy systemu, pod jednym warunkiem- wymioeń głośniki!
W MK6 z głośnikami jest jeden zonkl- tpo sa jajka w drzwiach, ale nie 6x9 ale bodajze 5x7 i ciężko dostaćich firmowe odpowiedniki.
pozdrawiam i witam w klubie |
|
|
|
 |
Kacper [Usunięty]
|
Wysłany: 4 Lip 2005, 12:24
|
|
|
cinot napisał/a: | Ja wprawdzie mam mk3 ale znam to radio o którym piszesz- może ono być podstawądo budowy systemu, pod jednym warunkiem- wymioeń głośniki!
W MK6 z głośnikami jest jeden zonkl- tpo sa jajka w drzwiach, ale nie 6x9 ale bodajze 5x7 i ciężko dostaćich firmowe odpowiedniki.
pozdrawiam i witam w klubie |
Na allegro są Infinity 5x7 oraz dystanse dzięki którym mozna włozyć 16,5cm
A co do radia, to wszystko pieknie - ale czy posiada ono wyjscie na wzmacniacz ? bo wszystkie fordowskie jakie miałem tego nie posiadały i dorabiałem sobie takie wyjscia ... ale to juz jest babranina, np w 4000 fajnie mi działało... a 6000 dziwnie, bardzo niski sygnał, wzmacniacz musialem miec podkręcony blisko max.
Teraz mam radyjko Blaupunkta Valencia, wiec też nic cudownego w swiecie audio bo jeden z słabszych modeli Blaupunkta na mp3, ale gra bez porównania lepiej od tych wszystkich fordowskich jakie miałem i jestem z niego zadowolony |
|
|
|
 |
|
Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.
| |
|