|
[MK6] 1.4 by cOldie :P |
Autor |
Wiadomość |
c0ldie

Model: Ford Fiesta Mk6`05
Wersja: Ghia
Silnik: 1.4/73KM
|
Wysłany: 12 Kwi 2015, 13:19 [MK6] 1.4 by cOldie :P
|
|
|
1. NICK: c0ldie
2. IMIĘ: Łukasz
3. MODEL: Fiesta
4. WERSJA: Ghia
5. ROCZNIK: MK6, 2005r.
6. SILNIK: 1.4
7. OPIS AUTA: Od marca 2k15 stałem się szczęśliwym posiadaczem srebrnej Fiesty MK6 w wersji Ghia. Jest to moj pierwszy samochód za ciężko zarobione pieniądze z pierwszej pracy. Autko sprowadzone z Francji przez znajomego mogło pochwalić się bardzo dobrym stanem wizualnym jak i technicznym. W momencie zakupu na liczniku widniała liczba 46tyś. przejechanych kilometrów. Wielu ludzi myśli że to nie możliwe lecz zużycie tego auta w aspekcie wizualnym jest praktycznie niewidoczne. Przed zakupem, gdy Fiesia świeżo przyjechała z obczyzny przedstawiono mi jej stan. Pęknięty przedni zderzak i dziurawa chłodnica. Francuz nabił się po prostu w korku komuś na hak holowniczy stojąc w korku. Tyle z zakupu. Kolejna kwestia to wyposażenie. Nie byłem nigdy jakimś wielkim fanem fordów, praktycznie w ogóle się nimi nie interesowałem ale to co pokazała mi wersja Ghia to było coś co za te pieniądze było szczytem marzeń. Podgrzewana przednia szyba, skóra na kierownicy, klima, czujniki parkowania, el. szyby i lusterka, radio CD z 4głośnikami i ta czarna welurowa tapicerka. Dla mnie bomba!
.
8. DOKONANE ZMIANY / WYKONANE PRACE
a. wizualne: Oklejone halogeny w zderzaku na żółć, oklejone uchwyty w drzwiach folią "carbon", lusterka i listwa nad tylną tablicą w kolorze nadwozia, wymienione żarówki oświetlenia tablicy na mocne LEDy. ahh no i ta naklejka [HOONIGAN] jak KenBlock
b. mechaniczne: -
c. audio: -
d. inne: -
9. PLANOWANE ZMIANY / PLANOWANE PRACE
a. wizualne: sprężyny obniżające, felgi 16", lampy poliftowe i dalej zobaczymy.
b. mechaniczne: Jeszcze niema
c. audio: wzmacniacz + skrzynia.
d. inne
10. FOTKI AUTA
 |
|
|
|
 |
Tobol

Model: Ford Fiesta Mk6`04
Wersja: Basic
Silnik: 1.3i/70KM
Imię: Tomek
|
Wysłany: 12 Kwi 2015, 18:08
|
|
|
Ładna niech służy !
Myj, jeździj i szanuj |
|
|
|
 |
c0ldie

Model: Ford Fiesta Mk6`05
Wersja: Ghia
Silnik: 1.4/73KM
|
Wysłany: 2 Kwi 2016, 02:58 [MK6] 1.4 by cOldie :P
|
|
|
Jest mały zastój z uwagi na brak kasy po przeprowadzce ale jakiś czas temu wpadły takie gadżeciki. Wez śmiechu z e"S"ki proszę xD
 |
|
|
|
 |
|
Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.
| |
|