|
Przesunięty przez: szynszyl 30 Mar 2014, 20:48 |
[MK6] Wymiania Sprzęgła |
Autor |
Wiadomość |
FREeDOM
Model: Ford Fiesta Mk6`03
Wersja: Inna
Silnik: 1.3i/60KM
Imię: Dawid
|
Wysłany: 5 Gru 2013, 22:50 [MK6] Wymiania Sprzęgła
|
|
|
WITAM
W mojej Fieście, ślizga na jedynce, i dwójce jak gwałtownie puszczam sprzęgło. Więc chciał bym to zrobić, znalazłem na allegro takie o to sprzęgło firmy SACHS KLIK .
Moje pytanie, czy opłaca sie zapłacić więcej za to sprzęgło niż np. kupic to KLIK ?
Czy ewentualnie polecacie jakąś inną firme? Oraz, czy to jest wszystko co musze wymienić. I czy to wszystko, co potrzebuje wymienić.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
TSRules

Model: Ford Fiesta Mk4`98
Wersja: Flair
Silnik: 1.3i/60KM
|
Wysłany: 6 Gru 2013, 12:24
|
|
|
firmę SACHS znam, tej drugiej nie znam, dodatkowo nie wiem czy patrzyłes ale ono jest do fiest 95-02, a ty masz 2003 z tego co widzę w podpisie, nie kombinuj kup w sklepie na miejscu, bo jak kupisz złe to przynajmniej bez problemu wymienisz na inne
to co musisz wymienić może ocenić mechanik, lecz robota jest konkretna, więc warto wymienić cały komplet i nie warto oszczędzać zarówno na mechaniku jak i częściach |
|
 |
pawel_mk3

Model: Inne auto
Wersja: Ghia
Silnik: 1.4i/75KM
Wiek: 33 Dołączył: 21 Wrz 2012 Posty: 341 Skąd: Zielona Góra
|
Wysłany: 6 Gru 2013, 14:19
|
|
|
Ja mam srl sprzęgło jak nie katujesz auta to pojeździsz na nim.. tylko do mojego dali złe łożysko ale u ciebie tego nie ma wiec luz |

|
|
|
|
 |
|
Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.
| |
|