Przesunięty przez: szynszyl 26 Kwi 2014, 12:07 |
[MK6] problem ze światłami mijania |
Autor |
Wiadomość |
lopez16
Model: Ford Fiesta Mk6`05
Wersja: ST
Silnik: ST 150
Imię: Adrian
|
Wysłany: 27 Paź 2013, 03:22 [MK6] problem ze światłami mijania
|
|
|
Witam dzisiaj moja fiesta niemiło mnie zaskoczyła. Zauważyłem że lewa przednia lampa słabiej świeci.Na zegarach pali się kontrolka od ręcznego oraz świeci się na stałe kontrolka od lewego kierunkowskazu .Gdy włączę światła mijania to prawa strona działa ok natomiast w lewej żarówce świeci się światło długie oraz mijania(obydwa są przygaszone) do tego gdy włączę kierunkowskaz to cała lewa strona szybko miga i jest przygaszona,po wyłączeniu świateł kierunkowskazy działają normalnie z pełną mocą.Po wyjęciu żarówki H4 kontrolki znikają(sprawdzałem na dwóch żarówkach)Proszę o pomoc |
|
|
|
 |
lopez16
Model: Ford Fiesta Mk6`05
Wersja: ST
Silnik: ST 150
Imię: Adrian
|
Wysłany: 27 Paź 2013, 12:11
|
|
|
Można zamknąć ,okazało się że urwany był kabelek od masy przy nadwoziu |
|
|
|
 |
Parzych
Prince of Biłgoraj 2012

Model: Ford Fiesta Mk6`06
Wersja: Ambiente
Silnik: 1.6Duratec 100KM
Imię: Jacek
Wiek: 51 Dołączył: 26 Kwi 2007 Posty: 8085 Skąd: WawaTeam/Praga
|
Wysłany: 27 Paź 2013, 12:51
|
|
|
Zamykam ale zostawiam dla potomności... |
_________________ BARDZO PROSZĘ O NIE MĘCZENIE MNIE NA PW (ANI PRZEZ GG) PROŚBAMI DORADZENIA W SPRAWIE ZAKUPU AUTA (ANI W SPRAWACH MECHANIKI/ELEKTRYKI OGÓLNEJ I CAR AUDIO), NIE ZNAM SIĘ I MAM JUŻ DOŚĆ PISANIA TEGO KAŻDEMU!!! OD TEGO SĄ TEMATY W DZIALE "PRZED ZAKUPEM (ORAZ MECHANIKA/ELEKTRYKA/CAR AUDIO)"!!! DZIĘKUJĘ, DOBRANOC...
F16 w obiektywie Krzyśka Palińskiego
 |
|
|
|
 |
|
Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.