[MK6] Dźwignia - uchwyt odchylania oparcia fotela pasażera - |
Autor |
Wiadomość |
Gedziu79
Model: Ford Fiesta Mk6`07
Wersja: Inna
Silnik: 1.3i/60KM
Imię: Mirosław
Wiek: 45 Dołączył: 01 Mar 2011 Posty: 44 Skąd: Inowrocław
|
Wysłany: 2 Kwi 2012, 22:47 [MK6] Dźwignia - uchwyt odchylania oparcia fotela pasażera -
|
|
|
W zimie podczas 20 stopniowego mrozu rano po odpaleniu auta chciałem coś włożyć do mojej Resorówki na tylną kanapkę i pociągnąłem za dźwigienkę a ona - PĘKŁA!!!!!. No i dodam że miesiąc wcześniej to samo stało się z dźwignią po stronie kierowcy. Tamtą kupiłem nową w salonie Forda, i z montażem po wielkim rabacie zapłaciłem TYLKO 294 złote. Teraz na myśl o powtórce z rozrywki i kolejnej 300-złotowej dziurze w portfelu ogarnia mnie rozpacz i panika. Poradźcie co dalej zrobić, jak to rozwiązać, a może ktoś ma część którą potrzebuje ja chętnie kupię. I dołożę jeszcze ośmiopak Heinekena z radości. Pozdrawiam. Moja Resorówka jest niepełnosprawna. Serce mnie boli jak mam poczucie że ją boli a ja nie mogę jej pomóc. |
_________________ Wole szare Atari niż czerwone Ferrari |
|
|
|
 |
Parzych
Prince of Biłgoraj 2012

Model: Ford Fiesta Mk6`06
Wersja: Ambiente
Silnik: 1.6Duratec 100KM
Imię: Jacek
Wiek: 51 Dołączył: 26 Kwi 2007 Posty: 8085 Skąd: WawaTeam/Praga
|
Wysłany: 2 Kwi 2012, 23:09
|
|
|
Jest już temat na Forum o wymianie tego plastiku, jest w nim nawet link do dokładnego opisu wymiany na FCP... O TUTAJ |
_________________ BARDZO PROSZĘ O NIE MĘCZENIE MNIE NA PW (ANI PRZEZ GG) PROŚBAMI DORADZENIA W SPRAWIE ZAKUPU AUTA (ANI W SPRAWACH MECHANIKI/ELEKTRYKI OGÓLNEJ I CAR AUDIO), NIE ZNAM SIĘ I MAM JUŻ DOŚĆ PISANIA TEGO KAŻDEMU!!! OD TEGO SĄ TEMATY W DZIALE "PRZED ZAKUPEM (ORAZ MECHANIKA/ELEKTRYKA/CAR AUDIO)"!!! DZIĘKUJĘ, DOBRANOC...
F16 w obiektywie Krzyśka Palińskiego
 |
|
|
|
 |
HarryTex
Model: Ford Fiesta Mk6`03
Wersja: Inna
Silnik: 1.4i/75KM
|
Wysłany: 26 Sie 2012, 19:02 fiesta 2003 1.4 TDCI
|
|
|
Mam taki sam problem tylko inny model samochodu i nie wiem czy instrukcja która została zamieszczona pasuje również do mojego samochodu...
Posiadam Fieste 1.4 TDCI z roku 2003 wersja 3D stąd ten problem... :(
I dlatego pytanie jest takie czy ta instrukcja będzie odpowiednia lub może posiadacie instrukcje dot. tego problemu która jest dedykowana dla mojego modelu samochodu |
|
|
|
 |
Parzych
Prince of Biłgoraj 2012

Model: Ford Fiesta Mk6`06
Wersja: Ambiente
Silnik: 1.6Duratec 100KM
Imię: Jacek
Wiek: 51 Dołączył: 26 Kwi 2007 Posty: 8085 Skąd: WawaTeam/Praga
|
Wysłany: 3 Wrz 2012, 10:37
|
|
|
HarryTex napisał/a: | Mam taki sam problem tylko inny model samochodu | Inny znaczy jaki Masz Fiestę MK6, a nie było różnych "modeli" MK6... HarryTex napisał/a: | nie wiem czy instrukcja która została zamieszczona pasuje również do mojego samochodu... | Pasuje... |
_________________ BARDZO PROSZĘ O NIE MĘCZENIE MNIE NA PW (ANI PRZEZ GG) PROŚBAMI DORADZENIA W SPRAWIE ZAKUPU AUTA (ANI W SPRAWACH MECHANIKI/ELEKTRYKI OGÓLNEJ I CAR AUDIO), NIE ZNAM SIĘ I MAM JUŻ DOŚĆ PISANIA TEGO KAŻDEMU!!! OD TEGO SĄ TEMATY W DZIALE "PRZED ZAKUPEM (ORAZ MECHANIKA/ELEKTRYKA/CAR AUDIO)"!!! DZIĘKUJĘ, DOBRANOC...
F16 w obiektywie Krzyśka Palińskiego
 |
|
|
|
 |
JoeMix

Model: Ford Fiesta Mk7`09
Wersja: Titanium
Silnik: 1.4Duratec/96KM
Wiek: 44 Dołączył: 23 Maj 2004 Posty: 12077 Skąd: Konstantynów
|
Wysłany: 3 Wrz 2012, 11:16
|
|
|
Parzych, Pewnie chodzi o lifting jak był w mk6,,, |
_________________ Trist, yem nu enske ya vehatvase. Da! |
|
|
|
 |
|
Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.