[MK6] Lampy tył mk6 |
Autor |
Wiadomość |
someone1989

Model: Ford Fiesta Mk6`06
Wersja: Inna
Silnik: 1.4TDCi/68KM
Imię: Artur
|
Wysłany: 27 Mar 2012, 23:42 [MK6] Lampy tył mk6
|
|
|
Poszukuję konkretnych lamp .
Chodzi o lampy tego typu :
Jedyna różnica to taka że powinny być do wersji POLIFTOWEJ a więc z podwójnymi światełkami cofania i przeciwmgielnymi .
Wszędzie na allegro czy ebay są do wersji przedliftowej . W sklepach z akcesoriami głównie są z białym wypełnieniem albo diodowe .
Stąd też moje pytanie do osób obeznanych w temacie czy spotkały się kiedykolwiek z wersja poliftową tych lamp ?
Jeżeli ktoś posiada jakieś info na temat sklepu / dystrybutora akcesori etc będę wdzięczny za taką info . |
_________________ Co z tego że fura gwizda jak kierowca p...a |
|
|
|
 |
Parzych
Prince of Biłgoraj 2012

Wersja: Ambiente
Silnik: 1.6Duratec 100KM
Imię: Jacek
Wiek: 51 Dołączył: 26 Kwi 2007 Posty: 8085 Skąd: WawaTeam/Praga
|
Wysłany: 28 Mar 2012, 00:27
|
|
|
someone1989 napisał/a: | Wszędzie na allegro czy ebay są do wersji przedliftowej . | Bo jeszcze nie wypuścili ich do wersji poliftowej... Chyba że diodowe, ale te też mają sporo chromu... |
_________________ BARDZO PROSZĘ O NIE MĘCZENIE MNIE NA PW (ANI PRZEZ GG) PROŚBAMI DORADZENIA W SPRAWIE ZAKUPU AUTA (ANI W SPRAWACH MECHANIKI/ELEKTRYKI OGÓLNEJ I CAR AUDIO), NIE ZNAM SIĘ I MAM JUŻ DOŚĆ PISANIA TEGO KAŻDEMU!!! OD TEGO SĄ TEMATY W DZIALE "PRZED ZAKUPEM (ORAZ MECHANIKA/ELEKTRYKA/CAR AUDIO)"!!! DZIĘKUJĘ, DOBRANOC...
F16 w obiektywie Krzyśka Palińskiego
 |
|
|
|
 |
someone1989

|
Wysłany: 28 Mar 2012, 09:32
|
|
|
Diodowe mi się nie podobają a takie tylko clear nie black wydaje mi się że by nie pasowały do ciemnego auta za bardzo by się to rzucało w oczy :(
No nic pozostaje mi czekać na takie może ktoś wypuści . Masz info kto w PL to może mieć oprócz SONAR ? bo ktoś miał przed liftingowe kiedyś i mi pisał że są właśnie firmy SONAR . |
|
|
|
 |
Parzych
Prince of Biłgoraj 2012

Wersja: Ambiente
Silnik: 1.6Duratec 100KM
Imię: Jacek
Wiek: 51 Dołączył: 26 Kwi 2007 Posty: 8085 Skąd: WawaTeam/Praga
|
Wysłany: 28 Mar 2012, 21:03
|
|
|
someone1989 napisał/a: | Masz info kto w PL to może mieć oprócz SONAR ? | Widywałem 3 lub 4 rodzaje ale firm nie pamiętam... |
_________________ BARDZO PROSZĘ O NIE MĘCZENIE MNIE NA PW (ANI PRZEZ GG) PROŚBAMI DORADZENIA W SPRAWIE ZAKUPU AUTA (ANI W SPRAWACH MECHANIKI/ELEKTRYKI OGÓLNEJ I CAR AUDIO), NIE ZNAM SIĘ I MAM JUŻ DOŚĆ PISANIA TEGO KAŻDEMU!!! OD TEGO SĄ TEMATY W DZIALE "PRZED ZAKUPEM (ORAZ MECHANIKA/ELEKTRYKA/CAR AUDIO)"!!! DZIĘKUJĘ, DOBRANOC...
F16 w obiektywie Krzyśka Palińskiego
 |
|
|
|
 |
someone1989

|
Wysłany: 28 Mar 2012, 21:26
|
|
|
Kurcze kiepsko :( Jakbyś zauważył kogoś z takimi albo gdzieś do kupienia te poliftingowę będe wdzięczny za info |
|
|
|
 |
|
Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.