|
Przesunięty przez: szynszyl 26 Mar 2014, 20:30 |
[MK6] centralny zamek |
Autor |
Wiadomość |
arcik6
Model: Ford Fiesta Mk6`08
Wersja: Ambiente
Silnik: 1.4TDCi/68KM
|
Wysłany: 4 Kwi 2012, 16:43 [MK6] centralny zamek
|
|
|
Witam to jest mój pierwszy post na tym forum wiec prosze o wyrozumiałosc.
kupiłem sobie fieste i mam taki problem poprzedni wlasciciel dał mi kluczyk ale bez centralnego zamka jak sie dowiedziałem potem dziecko gdzies zabrało nwsadziło i gdzies zginoł i tu moje pytanie jak sobie teraz zrobic centralny zamek z kluczyka jakies pomysły i jak najmniejsze koszty tej imprezy |
|
|
|
 |
Parzych
Prince of Biłgoraj 2012

Model: Ford Fiesta Mk6`06
Wersja: Ambiente
Silnik: 1.6Duratec 100KM
Imię: Jacek
Wiek: 51 Dołączył: 26 Kwi 2007 Posty: 8085 Skąd: WawaTeam/Praga
|
Wysłany: 4 Kwi 2012, 16:50
|
|
|
Po 1. to nie kupiłbym świeżego autka bez kompletu kluczyków (co by sprzedający nie gadał), po 2. kluczyk z pilotem można dokupić, dociąć i zaprogramować, jakbyś w elektryce poszukał zamiast zakładać temat w "dieslu", to byś znalazł... |
_________________ BARDZO PROSZĘ O NIE MĘCZENIE MNIE NA PW (ANI PRZEZ GG) PROŚBAMI DORADZENIA W SPRAWIE ZAKUPU AUTA (ANI W SPRAWACH MECHANIKI/ELEKTRYKI OGÓLNEJ I CAR AUDIO), NIE ZNAM SIĘ I MAM JUŻ DOŚĆ PISANIA TEGO KAŻDEMU!!! OD TEGO SĄ TEMATY W DZIALE "PRZED ZAKUPEM (ORAZ MECHANIKA/ELEKTRYKA/CAR AUDIO)"!!! DZIĘKUJĘ, DOBRANOC...
F16 w obiektywie Krzyśka Palińskiego
 |
|
|
|
 |
JoeMix

Model: Ford Fiesta Mk7`09
Wersja: Titanium
Silnik: 1.4Duratec/96KM
Wiek: 44 Dołączył: 23 Maj 2004 Posty: 12075 Skąd: Konstantynów
|
Wysłany: 4 Kwi 2012, 16:54
|
|
|
Nie dostałeś kluczyka co steruje zamkiem, alarmem i całą tą resztą? Do wymiany wszystkich zamków i przekodowania alarmu w zamkniętym garażu bym auto pod nadzorem trzymał,,, |
_________________ Trist, yem nu enske ya vehatvase. Da! |
|
|
|
 |
|
Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.
| |
|