[MK4] Stukanie gdy właczy sie swiatla |
Autor |
Wiadomość |
matimsz
Model: Ford Fiesta Mk4`98
Wersja: Techno
Silnik: Inny
Imię: Mateusz
|
Wysłany: 1 Sty 2012, 22:50 [MK4] Stukanie gdy właczy sie swiatla
|
|
|
Witajcie
Mam taki problem, gdy włączam światla postojowe (nawet przy zgaszonym silniku) to słychac stukanie pod maska po prawej stronie. Co to moze byc bo mnie drazni? ;p |
Ostatnio zmieniony przez trzeci 2 Sty 2012, 08:12, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Parzych
Prince of Biłgoraj 2012

Model: Ford Fiesta Mk6`06
Wersja: Ambiente
Silnik: 1.6Duratec 100KM
Imię: Jacek
Wiek: 51 Dołączył: 26 Kwi 2007 Posty: 8085 Skąd: WawaTeam/Praga
|
Wysłany: 2 Sty 2012, 00:03
|
|
|
Prawdopodobnie cały czas pracuje silniczek regulacji wysokości światła, o ile masz elektryczną oczywiście... |
_________________ BARDZO PROSZĘ O NIE MĘCZENIE MNIE NA PW (ANI PRZEZ GG) PROŚBAMI DORADZENIA W SPRAWIE ZAKUPU AUTA (ANI W SPRAWACH MECHANIKI/ELEKTRYKI OGÓLNEJ I CAR AUDIO), NIE ZNAM SIĘ I MAM JUŻ DOŚĆ PISANIA TEGO KAŻDEMU!!! OD TEGO SĄ TEMATY W DZIALE "PRZED ZAKUPEM (ORAZ MECHANIKA/ELEKTRYKA/CAR AUDIO)"!!! DZIĘKUJĘ, DOBRANOC...
F16 w obiektywie Krzyśka Palińskiego
 |
|
|
|
 |
matimsz
|
Wysłany: 3 Sty 2012, 22:34
|
|
|
No moze masz racje i to ten silniczek pracuje ale nigdy tak nie bylo. Jest jakis prosty sposob by zrobic zeby nie stukalo? |
|
|
|
 |
Parzych
Prince of Biłgoraj 2012

Model: Ford Fiesta Mk6`06
Wersja: Ambiente
Silnik: 1.6Duratec 100KM
Imię: Jacek
Wiek: 51 Dołączył: 26 Kwi 2007 Posty: 8085 Skąd: WawaTeam/Praga
|
Wysłany: 3 Sty 2012, 23:40
|
|
|
matimsz napisał/a: | Jest jakis prosty sposob by zrobic zeby nie stukalo? | Najprostszy i najtańszy - dziabnąć kable... |
_________________ BARDZO PROSZĘ O NIE MĘCZENIE MNIE NA PW (ANI PRZEZ GG) PROŚBAMI DORADZENIA W SPRAWIE ZAKUPU AUTA (ANI W SPRAWACH MECHANIKI/ELEKTRYKI OGÓLNEJ I CAR AUDIO), NIE ZNAM SIĘ I MAM JUŻ DOŚĆ PISANIA TEGO KAŻDEMU!!! OD TEGO SĄ TEMATY W DZIALE "PRZED ZAKUPEM (ORAZ MECHANIKA/ELEKTRYKA/CAR AUDIO)"!!! DZIĘKUJĘ, DOBRANOC...
F16 w obiektywie Krzyśka Palińskiego
 |
|
|
|
 |
matimsz
|
Wysłany: 4 Sty 2012, 22:08
|
|
|
Parzych napisał/a: | matimsz napisał/a: | Jest jakis prosty sposob by zrobic zeby nie stukalo? | Najprostszy i najtańszy - dziabnąć kable... |
No troche słabo. Nie chce nic psuć i ucinać... |
|
|
|
 |
JoeMix

Model: Ford Fiesta Mk7`09
Wersja: Titanium
Silnik: 1.4Duratec/96KM
Wiek: 44 Dołączył: 23 Maj 2004 Posty: 12077 Skąd: Konstantynów
|
Wysłany: 4 Sty 2012, 22:25
|
|
|
To trzeba zacięty silniczek odblokować lub zepsuty wymienić na sprawny,,, (btw Mk4 to chyba ma wtyczki na silniczkach, ze nie trzeba ciąć, wystarczy odłączyć i oczywiście ustawić prawidłowo lampę na odłącznym) |
_________________ Trist, yem nu enske ya vehatvase. Da! |
|
|
|
 |
|
Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.