|
[MK7] Peying. opinie oraz co wybrac do 500zl |
Autor |
Wiadomość |
Piotr76
Model: Ford Fiesta Mk7`11
Wersja: Trend
Silnik: 1.25Duratec/82KM
Imię: Costec
|
Wysłany: 1 Sty 2012, 15:22 [MK7] Peying. opinie oraz co wybrac do 500zl
|
|
|
Hej
Na wstepie pytanie do forumowiczow ktorzy mieli okazje uzywac subwooferow firmy peying. Jak wyglada tutaj sprawa jakosci. Ta firma jest stusunkowo tania, ale czy to nie przeklada sie na dzikie buczenie w aucie zamiast glebokiego pomruku jaki powinien dawac taki glosnik?
Chcialbym tez zapytac Was, co polecalibyscie w granicach 500zl, i raczej subwoofer aktywny, chyba ze nie ma nicrozsadnego jakosciowo w tej granicy cenowej. Jestem rezyserem dzwieku, i z racji tego jestem strasznie przeczulony na punkcie jakosci a nie mocy wiec prosze wezcie to pod uwage. Wiem, ze zaraz ktos napisze ze jesli mam ochote miec w aucie super jakosc basu to ponizej jbl i hertza nie powinienem schodzic, ale niestety tutaj musze isc na kompromis finansowy
Dzieki i najlepszego na nowy rok!!! |
_________________ Costec
 |
|
|
|
 |
MisiekT
Prince of Tor Kielce 2013

Model: Ford Fiesta Mk7`10
Wersja: Sport
Silnik: 1.6Duratec/120KM
Imię: Michał
|
Wysłany: 1 Sty 2012, 16:53
|
|
|
kupiles nowe auto za 40+ tys., nie rob wiochy... wyglusz boki i bagaznik (przede wszystkim) i zmien lepiej glosniki na porzadne - bedzie o niebo lepiej niz basior z niewygluszonego bagara |
_________________ MK7 1.6 Ti-VCT Sport 3D Frozen White: http://www.fiestaklubpols...pic.php?t=59056 |
|
|
|
 |
|
Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.
| |
|