[MK3] Nakładki na progi - dobór, wybór. |
Autor |
Wiadomość |
CzaRmaX

Model: Ford Fiesta Mk3`94
Wersja: Futura
Silnik: 1.8D/60KM
Imię: Paweł
|
Wysłany: 14 Paź 2010, 00:52 [MK3] Nakładki na progi - dobór, wybór.
|
|
|
Dzisiaj doszedłem do wniosku, ze mojej Czarnej Wać Pannie zapodałbym jakieś nakładki na progi i tak przejrzałem na szybko Allegro ale za dużego wyboru nie było i jakoś nic mi nie podpasowało. Może Wy jako doświadczeni posiadacze kosiarek coś doradzicie i pomożecie coś wynaleźć. Chodzi o to aby nie były za wielkie a obniżać Fiesty nie zamierzam (chociaż nigdy nie mów nigdy)
Nie ma jednej aktualnej fotki więc wrzucam 3 z której można spasować jedną czyli dodać do pierwszej chińskie lusterka z drugiej i tylne lampy Helli z 3.
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us |
_________________ Każdy powinien mieć taki dupowóz z załącznikami. Życzę Wam tego pod choinką ja wraz z moją Fieściną
 |
Ostatnio zmieniony przez trzeci 14 Paź 2010, 14:13, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
LOY
Członek Honorowy FKP

Model: Ford Fiesta Mk3`93
Wersja: Xr2i
Silnik: 1.8i16V/130KM
Wiek: 47 Dołączył: 16 Mar 2005 Posty: 1367 Skąd: Zamość/Łódź
|
Wysłany: 14 Paź 2010, 10:24
|
|
|
progi z obłego pakietu RS ..moze od MK4 ..a napewno fajnie wygladaja wszelkie progi od Eśków XR i RS ..ale wymagaja lekkiego przycięcia . laminaty w typie rieger- sobie daruj |
_________________ dużo fiest było ..jeszcze jakaś będzie |
|
|
|
 |
CzaRmaX

Model: Ford Fiesta Mk3`94
Wersja: Futura
Silnik: 1.8D/60KM
Imię: Paweł
|
Wysłany: 14 Paź 2010, 10:41
|
|
|
LOY dzięki za info - czy mógłbyś mi zapodać jakiś link jak wygląda ten obły pakiet RS i czy bardzo trzeba go się naszukać? Nad XR też myślałem bo to chyba jeszcze w miarę łatwo dostać i też tak myślałem, że pewnie trzeba byłoby to jakoś przyciąć i przygiąć przy błotnikach - może też posiadasz jakieś linki jak to ludziska sobie robili? |
_________________ Każdy powinien mieć taki dupowóz z załącznikami. Życzę Wam tego pod choinką ja wraz z moją Fieściną
 |
|
|
|
 |
LOY
Członek Honorowy FKP

Model: Ford Fiesta Mk3`93
Wersja: Xr2i
Silnik: 1.8i16V/130KM
Wiek: 47 Dołączył: 16 Mar 2005 Posty: 1367 Skąd: Zamość/Łódź
|
Wysłany: 19 Paź 2010, 08:48
|
|
|
fotek musisz sobie poszukac sam ..pakiety RS obłe sa praktycznie niedostepne ..obłe dociete progi z eśka RS 2000 po lifcie miał mikołajR na swoim futrze |
_________________ dużo fiest było ..jeszcze jakaś będzie |
|
|
|
 |
|
Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.