|
[MK4] śruba z tyłu radia - gdzie kupić? |
Autor |
Wiadomość |
Th0mas [Usunięty]
|
Wysłany: 27 Maj 2010, 17:55 [MK4] śruba z tyłu radia - gdzie kupić?
|
|
|
Po kradzieży kupiłem sobie nowe radio oraz ramkę z gratisową prowadnicą do szyby w Fiestach. Mam mały problem, bo radio, które kupiłem, nie ma z tyłu śruby do zamocowania prowadnicy, tylko ma otwór na śrubkę i teraz chciałbym taką śrubę dokupić ale nie wiem nawet jak ją nazwać, ewentualnie jaki jest jej rozmiar. Wiecie może? |
|
|
|
 |
arecki
Człowiek Whisky

Model: Inne auto
Wersja: Inna
Silnik: 1.6i16V/100KM
|
Wysłany: 27 Maj 2010, 18:32
|
|
|
o stary...ciężko podejść z radiem do sklepu żelaznego? |
|
 |
Th0mas [Usunięty]
|
Wysłany: 27 Maj 2010, 21:06
|
|
|
Byłem w sklepie, który zajmuje się sprzedażą akcesoriów do radia i też nie było. W ogóle sprzedawca był zdziwiony, że nie ma tego przy radio
[ Dodano: Czw Maj 27, 2010 21:18 ]
A jest jakiś inny sposób na montaż radia bez użycia tej prowadnicy? |
|
|
|
 |
arecki
Człowiek Whisky

Model: Inne auto
Wersja: Inna
Silnik: 1.6i16V/100KM
|
Wysłany: 28 Maj 2010, 00:17
|
|
|
Th0mas napisał/a: | Byłem w sklepie, który zajmuje się sprzedażą akcesoriów do radia i też nie było. W ogóle sprzedawca był zdziwiony, że nie ma tego przy radio |
bo tego nie ma przy radiu, chyba ze jest to radio fordowskie
Th0mas napisał/a: | A jest jakiś inny sposób na montaż radia bez użycia tej prowadnicy? |
nie
idz jak juz pisałem do jakiegoś sklepu żelaznego gdzie maja miliony śrubek i coś dobierzesz... |
|
 |
Parzych
Prince of Biłgoraj 2012

Model: Ford Fiesta Mk6`06
Wersja: Ambiente
Silnik: 1.6Duratec 100KM
Imię: Jacek
Wiek: 51 Dołączył: 26 Kwi 2007 Posty: 8085 Skąd: WawaTeam/Praga
|
Wysłany: 28 Maj 2010, 00:42
|
|
|
Jak nie było przy radiu, to kup śrubę i dwie nakrętki... I zmontujesz sobie toto do kupy... |
_________________ BARDZO PROSZĘ O NIE MĘCZENIE MNIE NA PW (ANI PRZEZ GG) PROŚBAMI DORADZENIA W SPRAWIE ZAKUPU AUTA (ANI W SPRAWACH MECHANIKI/ELEKTRYKI OGÓLNEJ I CAR AUDIO), NIE ZNAM SIĘ I MAM JUŻ DOŚĆ PISANIA TEGO KAŻDEMU!!! OD TEGO SĄ TEMATY W DZIALE "PRZED ZAKUPEM (ORAZ MECHANIKA/ELEKTRYKA/CAR AUDIO)"!!! DZIĘKUJĘ, DOBRANOC...
F16 w obiektywie Krzyśka Palińskiego
 |
|
|
|
 |
|
Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.
| |
|