|
[MK5] Światło mijania |
Autor |
Wiadomość |
badger88 [Usunięty]
|
Wysłany: 22 Mar 2010, 19:18 [MK5] Światło mijania
|
|
|
Potrzebuję pomocy, spaliła mi się żarówka h4 więc wymieniłem żeby mieć światła w komplecie a po wymianie nadal nic, pomyślałem żarówka do bani. Przełożyłem więc do prawego reflektora i działa elegancko. Lewe światło mijania nie działa, dodam że postojówka jest, długie są L+P mijania tylko P ruszałem kostką ale nic, może to bezpiecznik? czy wie ktoś który powinienem sprawdzić? |
|
|
|
 |
bidżej

Model: Inne auto
Wersja: Inna
Silnik: Inny
Imię: Bartek
Wiek: 38 Dołączył: 22 Maj 2008 Posty: 4784 Skąd: Stuttgart
|
Wysłany: 22 Mar 2010, 21:02
|
|
|
ostatnio robiłem coś takiego w escorcie MK7 - lampy mają tam wtyczki, z których dopiero wewnątrz rozchodziła się instalacja na poszczególne żarówki. Problem był w nadpalonym styku we wtyczce lampy, bodajże o masę chodziło. Nie pamiętam czy tak to wyglądało we Fieście MK5, ale kojarzę że tak |
_________________ www.twojrobot.blogspot.com |
|
|
|
 |
stasiek49
Model: Ford Fiesta Mk3`95
Wersja: CL
Silnik: 1.1i/50KM
|
Wysłany: 22 Mar 2010, 22:25
|
|
|
badger88, sprawdź bezpieczniki pod maską,kazde swiatło ma inny bezpiecznik |
_________________ stasiek49 |
|
|
|
 |
badger88 [Usunięty]
|
Wysłany: 23 Mar 2010, 15:09
|
|
|
obawiam się że to coś w instalacji, bezpieczniki sprawne, sprzętu żadnego nie mam więc podjadę do zaprzyjaźnionego warsztatu
[ Dodano: Pią Mar 26, 2010 10:55 ]
znalazłem przyczynę, przerwał się kabel na łączeniu pewnym i dlatego nie ma tego jednego światła, proszę o zamknięcie tematu |
|
|
|
 |
|
Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.
| |
|