Wysłany: 23 Sty 2010, 09:51 [MK6] Nie działa oświetlenie kabiny i bagaznika
Witam,
mam maly problem z oswietleniem. nie dziala oswietlenie kabiny i bagaznika przy wylaczaniu zaplonu badz jak otwieram drzwi czy tez jak otwieram tylna klape. nie moge zapalic lampki recznie w kabinie.
wszystkie bezpieczniki ok. w instrukcji wyczytalem, ze jak zostawic drzwi otwarte na 10 min to oswietlenie samo sie wylaczy i aby je ponownie uruchomic nalezy przekrecic zaplon i wcisnac na pilocie przycisk otwierania drzwi albo poprostu otworzyc drzwi. jakos to u mnie nie dziala. czy ktos wie jak to odblokowac? czy moze robie cos nie tak?
Kod:
Na przyszłość proszę tagować tematy.
- trzeci
Ostatnio zmieniony przez trzeci 23 Sty 2010, 12:17, w całości zmieniany 1 raz
Active [Usunięty]
Wysłany: 24 Sty 2010, 21:39
Najprawdopodobniej przepalił Ci się jednocześnie bezpiecznik od klaksonu(na tabelce symbol trąbki) Przynajmniej u mnie tak bylo
andrzej-kolo [Usunięty]
Wysłany: 25 Sty 2010, 20:35
wielkie dzieki!!! sprawdzalem bezpieczniki ale nie wpadlem ze oswietlenie kabiny podpiete jest pod obwod klaksonu. jeszcze raz dzielki