[MK6] GEM składanie lusterek z pilota |
Autor |
Wiadomość |
lakiernik175
Model: Inne auto
Wersja: Ghia
Silnik: Inny
Wiek: 47 Dołączył: 11 Kwi 2010 Posty: 240 Skąd: Kraśnik Lub.
|
Wysłany: 19 Lip 2011, 22:20 [MK6] GEM składanie lusterek z pilota
|
|
|
Moja Fiesta ma składane lusterka po zamknięciu drzwi z pilota.
Dzisiaj zamieniłem moduł komfortu( dla sprawdzenia czy działa)na inny z identycznym numerem.I co.... myślałem że funkcja składania lusterek pozostanie tak samo a tu zonk-nie ma.
Co wy na to?Zostało to w moim oryginalnym module wgrane WDS,IDS-em czy można to jakimiś trikami wklepać? |
_________________ Wyprzedaż części do mk6,głównie silnikowe(benzynowe),części zawieszenia,wnętrza,elektryka.
Zawsze gwarancja rozruchowa.Pytać na maila.Z braku czasu odpowiem wieczorem. |
|
|
|
 |
pawel182
Model: Ford Fiesta Mk6`05
Wersja: Inna
Silnik: 1.25i/75KM
|
Wysłany: 20 Lip 2011, 11:43
|
|
|
A po co zmieniałeś moduł? Coś sie w nim zepsuło? pewnie założyłeś moduł z modelu który nie był wyposażony w taką opcje i nie ma się co dziwić że nie działają. |
_________________ Nic nie zastąpi dużej pojemności, a od dużej pojemności lepsza jest tylko....jeszcze większa pojemność |
|
|
|
 |
lakiernik175
Model: Inne auto
Wersja: Ghia
Silnik: Inny
Wiek: 47 Dołączył: 11 Kwi 2010 Posty: 240 Skąd: Kraśnik Lub.
|
Wysłany: 20 Lip 2011, 13:16
|
|
|
Napisałem przecież że założyłem dla sprawdzenia( jak sprzedaję części to sprawdzam czy działają).I dlaczego nie jest wyposażony ten moduł skoro ma każdy, ale to każdy numerek identyczny z pierwszym? |
_________________ Wyprzedaż części do mk6,głównie silnikowe(benzynowe),części zawieszenia,wnętrza,elektryka.
Zawsze gwarancja rozruchowa.Pytać na maila.Z braku czasu odpowiem wieczorem. |
|
|
|
 |
fakoooo [Usunięty]
|
Wysłany: 24 Sie 2011, 03:10
|
|
|
hej, mam pytanie nie wiem czy w temacie ale nie moglem znalezc
mam fieste 2003/04 i mam lusterka elektrycznie regulowane ale tylko manualnie skladane
czy jest opcja zamontowania takich ktore beda sie automatycznie skladaly np na przycisk lub modyfikacja tych ktore juz mam w fiescie ? |
|
|
|
 |
|
Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.