|
[MK3] Problem z przegubem/półośką |
Autor |
Wiadomość |
Crixu [Usunięty]
|
Wysłany: 11 Paź 2009, 17:19 [MK3] Problem z przegubem/półośką
|
|
|
Witam
Mam nietypowy problem ze swoja fiestą. Wraz z kolega wymienialismy sprzeglo, podczas skladania okazalo sie ze jest uszkodzona pewna czesc która nie wiem jak sie nazywa. Opisze to moze wlasnymi slowami.
Jest sobie połośka na ktorej sa przeguby, i w tym czyms sa takie 3 łożyska jakby w w tych niby lozyskach sa takie drobniutkie podluzne jakby kuleczki Wszystko to bylo zawalone smarem, jedno z tych lozysk wyszlo, zawleczka ktora powinna je trzymac po prostu nie przytrzymala i nie mozemy jego teraz zlozyc.
Czy moglby mi ktos pomoc znalesc takiego lozyska badz odpowiedniej czesci abym mogl ja zastapic.
Kolega mowil ze mozna to jakos wymienic, jednak nie chcemy wymieniac calej poloski (czy tego czegos), czy da rade wymienic samo to lozysko czy jak to sie zwie???
Bardzo prosze o pomoc, bo tylko to blokuje nas w zlozeniu calego auta. |
|
|
|
 |
Maki

Model: Inne auto
Wersja: Inna
Silnik: Inny
|
Wysłany: 11 Paź 2009, 19:02
|
|
|
Można kupić ale trzy naraz. Pojedyńczo nie kupisz. A ściąga się prosto. Od góry masz pierścień osadczy. |
_________________ Skoda Fabia Combi 1,4L 50kW |
|
|
|
 |
Crixu [Usunięty]
|
Wysłany: 11 Paź 2009, 20:10
|
|
|
no to super
skoro mozna i 3 to nie widze problemu cena tez zbytnio nie gra roli grut zeby auto jezdzilo
Czy moglbym cie prosic o podanie mi linku do jakiejs aukcji na allegro albo nazwac to jakos abym mogl zaczac szukac. Bo widzisz ja nie wiem jak to sie nazywa, a wstepnie szukajac na allegro i angielskim ebauy nie znalazlem.
Czesc ta chcialbym kupic w angli na ebayu, ale jesli nie znajde tam to kupie w polsce i poprosze o wysylke do UK, tak wiec to zbytnio nie gra roli, waze abym tylko kupic odpowiednia czesc...
Jesli mozesz to bardzo cie o to prosze.
Dziekuje |
|
|
|
 |
|
Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.
| |
|