Wysłany: 1 Wrz 2009, 23:57 [MK4] zmiana zawieszenia mk4-puma
jezdze mk4 z 1998 roku. od kwietnia 2008 roku mam zalozone sportowe zawieszenie tj APEXI -30mm. zarowno amorki jak i sprezyny. w tym roku dolozylem felgi jak w awatarze tj 15" 195/45 i..... jest za twardo, coraz czescie mi do glowy przychodzi pozbycie sie czegos albo zawieszenia albo felg choc nie ukrywam ze z wielkim zalem bylo by mi sie rozstac z ktorym kolwiek elementem bo dlugo na to "polowalem")
rozwazalem wyjecie zaiweszenia i pozostawienie felg ale smiesznie bedzie wygaldac samochod z wilkim przeswitem niczym crosscountry, z kolei mozan zmienic felgi na 14" ale szkoda mi wolfow bo pol roku ich suzkalem... i jestem w krospce.
ostanio wpadla mi do glowy mysl ze moze zawias od pumy by podszedl ? mam na mysli seryjny zawais, wydaje mi sie ze jest twardszy niz w fiestach ale bardizej komfortowy niz na moich apexach.
macie jakies pomysly co mozna by zrobic ? czy to co pisze ma sens (puma version) ?
prosze o rade
Model: Inne auto
Wersja: Inna
Silnik: 1.6i16V/100KM
Wysłany: 2 Wrz 2009, 00:06
grzes87 napisał/a:
ostanio wpadla mi do glowy mysl ze moze zawias od pumy by podszedl ? mam na mysli seryjny zawais, wydaje mi sie ze jest twardszy niz w fiestach ale bardizej komfortowy niz na moich apexach.
na seryjnym zawiasie od pumy by Ci w w góre poszła...