[mk6] mp3/cd audio |
Autor |
Wiadomość |
e.marekk [Usunięty]
|
Wysłany: 15 Lip 2009, 11:22 [mk6] mp3/cd audio
|
|
|
Witam po raz pierwszy.
Przymierzam się do kupna Fiesty MK6 1.4 TDCI. Prawdopodobnie będzie tam zamontowany odtwarzacz fabryczny. Ciekawi mnie jak się owy odtwarzacz sprawuje z przekonwertowanymi mp3 na CD Audio. Proszę o info.
Mam tez pytanie jaki można by było zamontować system alternatywny żeby czytał od razu mp3. Przy tym nie interesuje mnie rozwiązanie gdzie w jednej komorze siedzi odtwarzacz a druga jest pusta.
Bardzo pozdrawiam.
Niedługo mam nadzieje dołączę do szczęśliwych posiadaczy Forda. Przesiadam się z leciwego POLO 1.4 TDI |
|
|
|
 |
pP

Model: Inne auto
Wersja: Inna
Silnik: Inny
Imię: Paweł
|
Wysłany: 15 Lip 2009, 11:44
|
|
|
e.marekk napisał/a: | Ciekawi mnie jak się owy odtwarzacz sprawuje z przekonwertowanymi mp3 na CD Audio |
nie ma problemu.. audio to audio!
e.marekk napisał/a: | Mam tez pytanie jaki można by było zamontować system alternatywny żeby czytał od razu mp3. |
taki radyjek masz w MM milion.. do wyboru do koloru, ew można kupić radio fordowskie, któro czyta mp3 np. http://allegro.pl/item665...d_mp3_sony.html |
|
|
|
 |
e.marekk [Usunięty]
|
Wysłany: 15 Lip 2009, 13:42
|
|
|
Dzięki za info i link. Niczego sobie konsola Będzie dylemat, lepsze granie czy lepsze felgi. |
|
|
|
 |
ElGrey
Model: Ford Fiesta Mk6`07
Wersja: Sport
Silnik: 1.6TDCi/90KM
Imię: Grześ
|
Wysłany: 15 Lip 2009, 17:23
|
|
|
nie musi byc takie, mozna wsadzic
http://www.allegro.pl/ite..._fabryczne.html
Tansze, a bez zestawu glosnomowiacego fabrycznego ktory nie czesto sie spotyka nie potrzeba wiecej i podswietlenie zielone, bo w tamtym linku od kolegi czerwone
Mam nawet takie na zbyciu za 400 pln |
_________________ Mk VI 2007 S 1.6 TDCI 115 KM, 280 Nm
Mk IV 1999 style 1.25
Mk IV 1996 focus 1.3 (RIP 08 2010)
 |
|
|
|
 |
afi

Model: Ford Fiesta Mk4`98
Wersja: Inna
Silnik: 1.8D/60KM
Imię: Grzegorz
|
Wysłany: 15 Lip 2009, 21:29
|
|
|
e.marekk napisał/a: | Ciekawi mnie jak się owy odtwarzacz sprawuje z przekonwertowanymi mp3 na CD Audio |
Mam model CD 6000 i radzi sobie dobrze z płytkami nagrywanymi na komputerze zarówno z tymi przekonwertowanymi z mp3 jak i kopiowanymi audio. Ale zamiast stosować taki zabieg zainwestował bym w radio z mp3 i to raczej bardziej markowe niż fabryczne. |
|
|
|
 |
|
Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.