|
preparat do diesla |
Autor |
Wiadomość |
MBghost
Model: Ford Fiesta Mk3`93
Wersja: Techno
Silnik: 1.8D/60KM
|
Wysłany: 1 Kwi 2009, 23:42 preparat do diesla
|
|
|
Witam. Mam pytanie Czy moge stosowac preparat do diesla ktory oczyszcza wtryski? Kilka osob mowi mi ze nie ma sensu bo caly ten syf zostanie na filtrach i stosuje sie do noszych aut. Samochod mi troche ciezko pali, swiece wymienialem tak ok 30 000Km temu, jakos 3 lata temu. Myslalem tez nad zaworem zwrotnym. Co robic? Pomocy |
|
|
|
 |
Miły

Model: Inne auto
Wersja: Inna
Silnik: 2.0/16V
Wiek: 39 Dołączył: 25 Lis 2007 Posty: 2084 Skąd: Gostyń/PGS RFxx
|
Wysłany: 1 Kwi 2009, 23:47
|
|
|
wymień świece... trochę dużo masz już przejechane na nich... tylko uważaj... kup albo orginalne Motorcraft albo Beru albo Febi... innych nie... ja za 4 febi dałem 80 zł i jest nieco lepiej (u mnie jest chyba coś po strzeleniu paska rozrządu nie tak bo też muszę kręcić długo...) poza tym sam jestem ciekaw tego środka...
[ Dodano: Sro Kwi 01, 2009 23:48 ]
a tak btw, dlaczego 2 temat? |
_________________ Była Fiesta MK3 1.8D "Złomek"
Jest Opel Vectra B 2.0 16V "Czerwona Viki" |
|
|
|
 |
snowboardwp
Model: Ford Fiesta Mk3`91
Wersja: CL
Silnik: 1.8D/60KM
Imię: Piotrek
|
Wysłany: 2 Kwi 2009, 10:16
|
|
|
ja zastosowalem raz preparat STP do oczyszczania wtryskiwaczy, oczyszcza, niby niweluje efekt dymu , podnosi moc i takie tam. a teraz praktyka: owszem troszeczke lepiej odpalał, czuc było delikatnie zrywniejszy był i nic poza tym. raz na jakis czas niby stosują ludzie jak rozmawialem z deislowcami, ale czy to dokonca daje efekt podany na etykiecie to nie wiem |
|
|
|
 |
|
Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.
| |
|