Wysłany: 24 Gru 2008, 11:52 [MK6] pozrywane linki od foteli :(
Witam wszystkich!Stałem sie waścicielem Fiesty 2003rok i mam taki mały defekt w niej.A mianowicie w fotelach są pozrywane linki do odsówania foteli.I mam takie pytanie czy ktos z Was już to naprawiał?jak tak to czy jest to dosc skomplikowany zabieg i w skrócie jak to mozna zrobic?Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez szynszyl 24 Gru 2008, 12:22, w całości zmieniany 1 raz
Howser
Model: Inne auto
Wersja: Inna
Silnik: Inny
Imię: Mateusz
Wysłany: 24 Gru 2008, 12:20
Nie wiem jak w Fiestach, ale spotkało mnie to kiedyś jak miałem polówkę '87 i objeździłem wszystkie szroty w poszukiwaniu linki. Nikt nie chciał sprzedać samej linki tylko w całości razem z fotelem . Więc ja w polówce odczepiłem tylną ścianę tapicerki dzięki czemu miałem dostęp do przerwanej linki. Suma summarum do przerwanej linki doczepiłem linkę hamulcową od rowera, działać działało. Jak długo, nie wiem bo auto poszło do żyda (czyt. sprzedane)