jakie siłowniki,jaki centralny ?? 93' |
Autor |
Wiadomość |
piet [Usunięty]
|
Wysłany: 23 Wrz 2008, 22:14 jakie siłowniki,jaki centralny ?? 93'
|
|
|
witam
koledzy podpowiedzcie jaki centralny zamek i jakie silowniki zalozyc do fiesty 93' bo szlak mnie trafia przy otwieraniu auta a zima za pasem... na allegro tego od groma ale prawie nic nie pasuje do fordow a jak pasuje to wolaja po 250zł..help |
|
|
|
 |
Freeman
Moderator

Model: Ford Fiesta Mk3`89
Wersja: C
Silnik: 1.1i/50KM
Imię: Sławek
Wiek: 43 Dołączył: 06 Kwi 2007 Posty: 3513 Skąd: Ostrzeszów
|
Wysłany: 23 Wrz 2008, 22:27
|
|
|
Polecam sterownik Magicar 820 mam taki i jestem zadowolony. Siłowniki możesz dać uniwersalne, ale będziesz musiał trochę pokombinować. Przeszukaj forum bo było już kilka takich tematów. |
_________________ Znalazłeś odpowiedź na forum? Daj znać jak usunąłeś problem/usterkę.
Fiesta Klub Polska na YouTube
Planujesz zakup auta lub innej rzeczy? Szukasz porady? Zajrzyj do działu "Przed zakupem"
Pochwal się swoim autem |
|
|
|
 |
piet [Usunięty]
|
Wysłany: 24 Wrz 2008, 17:25
|
|
|
dzis wlasnie bylem w zielonej gorze i za same silowniki zawołali mi 350zł ! chorzy na głowę! szukam czegos w rozsadnych cenach.. |
|
|
|
 |
Freeman
Moderator

Model: Ford Fiesta Mk3`89
Wersja: C
Silnik: 1.1i/50KM
Imię: Sławek
Wiek: 43 Dołączył: 06 Kwi 2007 Posty: 3513 Skąd: Ostrzeszów
|
Wysłany: 24 Wrz 2008, 21:07
|
|
|
Mówie Ci kup np sterownik magicar 820(ma kanał do otwierania bagażnika i dwa przewody na migacze) do tego uniwersalne siłowniki- koszt ok 120-150 zł. Możesz te siłowniki połączyć z zamkiem na zasadzie dzwigni. Ja tak miałem we fieście, sam zrobiłem bez problemu i działało elegancko. |
_________________ Znalazłeś odpowiedź na forum? Daj znać jak usunąłeś problem/usterkę.
Fiesta Klub Polska na YouTube
Planujesz zakup auta lub innej rzeczy? Szukasz porady? Zajrzyj do działu "Przed zakupem"
Pochwal się swoim autem |
|
|
|
 |
lis2006
Model: Ford Fiesta Mk3`92
Wersja: CL
Silnik: 1.8D/60KM
|
Wysłany: 24 Wrz 2008, 23:22
|
|
|
Najlepiej to podjedz do auto elektryka który zajmuje sie zakładaniem centralnych i alarmów i będziesz miał w parę godzin sprawę załatwioną. Ja ostatnio za centralny+plus alarm+2 piloty zapłaciłem 350zł z robotą + 2 lata gwarancji:) |
|
|
|
 |
|
Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.