|
[MK6] Nie można otworzyć bagażnika kluczykiem |
Autor |
Wiadomość |
saided
Model: Ford Fiesta Mk6`03
Wersja: Ambiente
Silnik: 1.4TDCi/68KM
Wiek: 37 Dołączył: 29 Cze 2011 Posty: 42 Skąd: z internetu
|
Wysłany: 29 Cze 2011, 10:40 [MK6] Nie można otworzyć bagażnika kluczykiem
|
|
|
Witam,
mam problem, poniewaz nie moge otworzyc bagaznika kluczykiem..od przycisku normalnie sie otwiera..
problem drugi..
co to za pasek zaznaczony na zdjeciu?
Sory jetsem zielony w autach;))
Problem trzeci..
wylamalem lekko dzwig w fotelu do jego przechylania, zeby wejsc do tylnej kanapy.. dostana taka czesc gdzies na szrocie lub allegro? bo nie cholery nie iwem jak jej szukac:)
dzeki za pomoc |
Ostatnio zmieniony przez bidżej 29 Cze 2011, 17:48, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
grzes87
Model: Ford Fiesta Mk4`98
Wersja: Inna
Silnik: 1.3i/60KM
Imię: Grzes
|
Wysłany: 29 Cze 2011, 10:49
|
|
|
pasek wielorowkowy osprzętu silnika.
pewnie zamek się zastał od nieużywania, rozebrać przesmarować będzie chodził, w najgorszym wypadku wymiana wkładki.
znajdziesz wszędzie najlepiej szukać w rozbitkach albo kupić fotel z angola będzie najtańszy bo samej części mogą nie sprzedac. |
|
 |
saided
Model: Ford Fiesta Mk6`03
Silnik: 1.4TDCi/68KM
Wiek: 37 Dołączył: 29 Cze 2011 Posty: 42 Skąd: z internetu
|
Wysłany: 29 Cze 2011, 11:06
|
|
|
dzieki za pomoc..
bo wydaje mi sie ze ten pasek juz jest niezle zepsul..:)
i wydaje mi sie ze przez niego klima mi wydaje dzwieki typu "tyk,10sekund, tyk.."
bo jak otworzylem maske to wlasnie stad to sie wydobywalo, a widac ze pasek ma juz swoj zywot;)
pytanie czy on ma cos wspolnego z klima?:D |
|
|
|
 |
Parzych
Prince of Biłgoraj 2012

Model: Ford Fiesta Mk6`06
Silnik: 1.6Duratec 100KM
Imię: Jacek
Wiek: 51 Dołączył: 26 Kwi 2007 Posty: 8085 Skąd: WawaTeam/Praga
|
Wysłany: 29 Cze 2011, 14:48
|
|
|
saided napisał/a: | nie moge otworzyc bagaznika kluczykiem..od przycisku normalnie sie otwiera.. | Jak z przycisku się otwiera, to nie widzę problemu, od nowości nigdy nie próbowałem otwierać z kluczyka... saided napisał/a: | pytanie czy on ma cos wspolnego z klima?:D | Ma, napędza jej sprężarkę... |
_________________ BARDZO PROSZĘ O NIE MĘCZENIE MNIE NA PW (ANI PRZEZ GG) PROŚBAMI DORADZENIA W SPRAWIE ZAKUPU AUTA (ANI W SPRAWACH MECHANIKI/ELEKTRYKI OGÓLNEJ I CAR AUDIO), NIE ZNAM SIĘ I MAM JUŻ DOŚĆ PISANIA TEGO KAŻDEMU!!! OD TEGO SĄ TEMATY W DZIALE "PRZED ZAKUPEM (ORAZ MECHANIKA/ELEKTRYKA/CAR AUDIO)"!!! DZIĘKUJĘ, DOBRANOC...
F16 w obiektywie Krzyśka Palińskiego
 |
|
|
|
 |
|
Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.
| |
|