MK4 Diesel Zegary |
Autor |
Wiadomość |
Jaras [Usunięty]
|
Wysłany: 21 Mar 2008, 19:15 MK4 Diesel Zegary
|
|
|
Witam, muszę wymienić zegary ponieważ ktoś wcześniej przy nich majstrował i ułamał wskazówkę od paliwa, oraz bolec ograniczający wskazówkę w dolnym położeniu od prędkościomierza. Czy zegary od benzyniaka pasują do diesla, chodzi o wskaźniki paliwa i temperatury czy mają te same wskazania, oraz czy jest możliwość założenia obrotarki do dieselka, jeśli tak to jak i od czego.
Pozdrawiam i dziękuję z góry za podpowiedzi. |
|
|
|
 |
sebadelta
Model: Ford Fiesta Mk3`91
Wersja: CL
Silnik: 1.1/50KM
|
Wysłany: 21 Mar 2008, 21:01
|
|
|
no a ja mam pytanie czy z disla pasują zegary do benzyniaka tzn dokladnie obrotomierz temp i paliwo |
|
|
|
 |
awilk
Model: Ford Fiesta Mk5`01
Wersja: Fun
Silnik: 1.25i/75KM
|
Wysłany: 21 Mar 2008, 21:25
|
|
|
Jakis czas temu sprzedalem zegar od mk5 benzyny facetowi ktory mial disla. Mowilem mu ze to od benzyny ale on sie uparl i chcial kupic to sprzedalem. Mowil cos o zegarach uniwersalnych, ze czesc oznaczen mu sie zgadza... Po 2 dniach zobaczylem swoj zegar na allegro Nie wiem jak w mk4 ale w mk5 podmiana nie wyszla... |
|
|
|
 |
Rafal1504 [Usunięty]
|
Wysłany: 22 Mar 2008, 16:55
|
|
|
Moim zdaniem będą pasować u mnie przy benzynie jest kontrolka od świec oczywiście sie nie zapala zegary są uniwersalne przynajmniej w mk4 |
|
|
|
 |
|
Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.