Pytanie o podlaczenie alarmu diody i sygnału.. |
Autor |
Wiadomość |
airbites [Usunięty]
|
Wysłany: 16 Lut 2008, 11:26 Pytanie o podlaczenie alarmu diody i sygnału..
|
|
|
Witam . Mam pytanie. w fordzie z 1994 roku z silnikiem 1.1 nie sygnalizuje przy otwartym drzwi ze sa wlaczone swiatła i gdzie szukac przyczyny?? a druga sprawa mam lampke niby alarm ktory mruga i gdzie ja moge podlaczyc?? bo sprobowalem podlaczyc do wstyczki od zegara ale pwoduje zwarcie i dym lecialo:/Dodam ze szukalem na tym forum ale nie znalazlem albo przegapilem:/
A i jeszcze jedno czy licznik z innej wersji mialo lampke ktora informuje ze sa zapalone swiatła?bo ten nie ma i chce dowiedzec. a jesli nie ma to mozna je jakos przerobic?? |
|
|
|
 |
essien [Usunięty]
|
Wysłany: 16 Lut 2008, 11:35
|
|
|
o włączonych światłach informuje podświetlenie zagara etc, w niektórych wersjach był ten wkurzający dźwięk ale nie wiem od czego zależy w których był, a których nie. Lampka ta potrzebuje stałego zasilania, wiec może z postojówek? |
|
|
|
 |
eCo^
Model: Inne auto
Wersja: Inna
Silnik: Inny
Wiek: 37 Dołączył: 22 Sty 2007 Posty: 169 Skąd: Dzierżoniów
|
Wysłany: 16 Lut 2008, 13:15
|
|
|
jak otworzysz drzwi to kolo zawiasów sa takie fiutki zobacz czy sie nie zastal |
>>Grupa Wrocław<< |
|
|
|
 |
essien [Usunięty]
|
Wysłany: 16 Lut 2008, 14:38
|
|
|
ale lampka w dachu mu działa |
|
|
|
 |
Damian-jg [Usunięty]
|
Wysłany: 17 Lut 2008, 13:50
|
|
|
jezeli mial to wczesniej ze mu piszczalo to w przekaznikach jest przekaznik w ktorym jest glosniczek. latwo go poznac bo obudowa ma naciecia. |
|
|
|
 |
|
Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.