Witam. Mam takie oto pytanko. Czy da radę rozkręcić tę czarną kostkę w którą wkłada sie wkład ze światłami tylnymi w fieście mk3. Chodzi mi o tą kostkę do której idą kable w przewodzie. Nie działa mi światło ani światło cofania. Kierunek jest ok. Czy da rade rozebrać to jakoś a jeśli nie to czy mogę dokupić ta kostkę gdzieś i uciąć starą. Prąd jest tylko na blaszce od kierunkowskazu a tam gdzie światło i cofanie go nie ma. Pozdrawiam
genov [Usunięty]
Wysłany: 15 Sty 2008, 16:25
sprawdz bezpieczniki, a dokupic mozesz na szrocie za 5zl, ewentualnie prysnij ja sprayem do stykow
bunio546 [Usunięty]
Wysłany: 15 Sty 2008, 16:35
Bezpieczniki są raczej ok. Mam światła z przodu (obydwa) i z tyłu w lewej lampie. Możliwe jest, że zrobiło się zwarcie i ten kabelek idący do blaszki gdzie jest światło się spalił? Rozebrałbym tą kostkę ale bez jej rozwalenia chyba się nie da. Poszukam używanej na szrocie i będę musiał uciąć i wymienić. Pozdro