Wysłany: 27 Sie 2007, 15:00 Wiatrak przy chłodnycy
Tak jak w temacie chodzi o wiatrak przy chłodnicy w mk2'87 nie wiem dlaczego ale sie nie obraca... Czego to może być wina... Mam nadziej że to dobry dział
Oraz żeby nie pisać nowego tematu... czy posiada ktoś cos w rodzaju podrecznika o fiescie mk2... bo wszędzie jest ale na torentach... i zawsze jest po 1-2peer co uniemożliwia normalnie sciaganie
KrystianA [Usunięty]
Wysłany: 27 Sie 2007, 16:43 Re: Wiatrak przy chłodnycy
szubertxxx napisał/a:
Tak jak w temacie chodzi o wiatrak przy chłodnicy w mk2'87 nie wiem dlaczego ale sie nie obraca... Czego to może być wina... Mam nadziej że to dobry dział
Oraz żeby nie pisać nowego tematu... czy posiada ktoś cos w rodzaju podrecznika o fiescie mk2... bo wszędzie jest ale na torentach... i zawsze jest po 1-2peer co uniemożliwia normalnie sciaganie
zostaw na dłużej , w końcu się ściągnie....
podepnij pod wentylator 12 V z aku i zobacz czy zacznie się obracać...
wtedy jakieś światełko w tunelu co może być....
Model: Ford Fiesta Mk1`82
Wersja: C
Silnik: 1.0/45KM
Imię: Krzysztof
Wysłany: 27 Sie 2007, 19:49
na górze silnika koło górnego węża chłodnicy masz czujnik wentylatora . Zdejmij wtyczki/wtyczkę i zrób zwarcie miedzy dwoma stykami . jeśli ruszy to reszta instalacji jest napewno ok . W razie czego to chyba 3 albo 4 bezpiecznik od lewej jest od wentylatora chłodnicy .