|
[MK3] Jaki komputer do 1.1i |
Autor |
Wiadomość |
eggforever [Usunięty]
|
Wysłany: 13 Sty 2010, 00:21 [MK3] Jaki komputer do 1.1i
|
|
|
Witam. Po wsadzeniu innego silnika moja fiesta dochodzi do około 2,5 tyś obrotów po czym się dławi. Wcześniej był silnik 1.3i, który się okazał do wymiany (pisałem o tym w innym temacie). Mechas ponoć już wszystko sprawdzał i stwierdził uszkodzenie silniczka krokowego oraz komputera. Silniczek już kupiłem drugi lecz mam problem z komputerem. Raz czytam, że swapy 1.1 - 1.3 to przekładka samego słupka a potem, że jednak nie. Dziś chciałem na allegro zakupić komputer, lecz sprzedawca poprosił mnie o oznaczenie komputera. Problem jest w tym, że nie mam gdyż obecny komputer pochodzi z całkiem innego silnika. Więc chciałbym się dowiedzieć czy mogę kupić dowolny komputer z fiesty 1.1i (bez immo gdyż moja nie ma) czy jednak nie gdyż sprzedawca twierdził, że dobór komputera ma duże znaczenie. Jeśli ma rację, to jak sprawdzić jaki komputer potrzebuję? W pobliżu mam dwa szroty - do jednego brak kompletnie zaufania a drugi za komputer zażądał 100zł co wedle mnie jest sporo przesadzoną ceną stąd chcę kupić to na allegro. |
|
|
|
 |
|
Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.
| |
|