Przesunięty przez: molu 3 Wrz 2007, 15:14 |
Sony XR4300 RX - chodzi o pdłączenie.... |
Autor |
Wiadomość |
Lokmen
Zeus
Model: Inne auto
Wersja: Inna
Silnik: Inny
|
Wysłany: 9 Mar 2006, 20:07 Sony XR4300 RX - chodzi o pdłączenie....
|
|
|
postanowiłem ze w tym miesiącu zamontuje i podłączę w końcu radio w oplu, zbobyłem odpowiednie instrukcje i schematy
i mam pytanie - ze schematu (i oryginalnej kostki od zasilania radia) wynika, ze powienien mieć 5 wykorzystanych pinów
ale na wejsciu od zasilania na tylnej sciane mam dodatkowy pin (sądze ze jest to pin nr6)
mam zasadnicze pytanie - czy ktoś wie od lub do czego to jest?? |
|
 |
lukesk

Wersja: Inna
Silnik: Inny
|
Wysłany: 9 Mar 2006, 20:39
|
|
|
podświetlenie Poteflonie jeden. zapoznaj się ze schematem wtyku iso |
_________________ była Biała PaDaCzKa powered by OBR Niestachów
a teraz skazany na gimbusa
poszukiwań kupa a z marzenia dupa :( |
|
|
|
 |
KilarX [Usunięty]
|
Wysłany: 9 Mar 2006, 21:12
|
|
|
No dobra, podświetlanie podświetlaniem, ale który Fordowski kabel tam podłączyć ? i czy trzeba tam cokolwiek podłączyć ? |
|
|
|
 |
macziom

Model: Ford Fiesta Mk3`91
Wersja: Calypso
Silnik: 1.3/58KM
|
Wysłany: 9 Mar 2006, 21:36
|
|
|
Jak znam życie to pewnie ten od podświetlenia paneli nawiewu (to co sie podświetla wraz z włączeniem śwaiteł).
Podłączony być nie musi, ale czasami w niektórych radiach daje to lepszy efekt, np. u mnie w "Trafficu" ładnie podświetlała się gałeczka po włączeniu świateł i było wiadomo, gdzie szukać radia |
|
|
|
 |
abla [Usunięty]
|
Wysłany: 10 Mar 2006, 15:52
|
|
|
KilarX napisał/a: | No dobra, podświetlanie podświetlaniem, ale który Fordowski kabel tam podłączyć ? i czy trzeba tam cokolwiek podłączyć ? |
Trzeba podłączyć kabelek od podświetlenia żółto-szary (przynajmniej u mnie, instalacja oryginalna fordowska). |
|
|
|
 |
|
Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.