Przesunięty przez: LOY 9 Kwi 2006, 01:05 |
[MK3] Halogeny - rozmiar lub zamiennik do XR2i |
Autor |
Wiadomość |
doogi [Usunięty]
|
Wysłany: 2 Kwi 2006, 13:01 [MK3] Halogeny - rozmiar lub zamiennik do XR2i
|
|
|
witam.
mam pewien problem
chodzi mi o rozmiar halogenów od xrki.
chodzi mi o to zeby one były, nie musza byc podlaczone i świecić ale zeby były
i tutaj prośba jezeli ktoś zna rozmiar halogenów lub, jezeli ktoś zna zamienniki o takim samym rozmiarze z innego auta to bym prosił o marke albo model
dzieki z gory pozdro ;] |
Ostatnio zmieniony przez trzeci 13 Lut 2010, 19:31, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
marcus_87

Model: Ford Fiesta Mk3`94
Wersja: Calypso
Silnik: 1.3i/60KM
|
Wysłany: 2 Kwi 2006, 23:39
|
|
|
jak juz beda to musza swiecic bo mozesz mandat dostac |
|
|
|
 |
hans666 [Usunięty]
|
Wysłany: 3 Kwi 2006, 09:21
|
|
|
Gebal, mam jednego wyciagnietego...w domu mi na polce lezy ..pomierze linijka i Ci powiem...co do zamiennika..to moze byc lipa...tez szukalem i kombinowalem jakis czas ale odpuscilem...troche nietypowe te halogeny....moze wstaw zaslepki tak jak to zrobil Paszczak
16 x 7 cm |
Ostatnio zmieniony przez hans666 3 Kwi 2006, 19:27, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
doogi [Usunięty]
|
Wysłany: 3 Kwi 2006, 21:33
|
|
|
jak policja zapyta powiem ze atrapa i sa jako element zderzaka
Halogeny pasują np od opla recorda bo sprawdzalem teraz i mam juz halogenki teraz brakuje mi jednej ramki i bedzie cacy |
|
|
|
 |
Rycho
Model: Ford Fiesta Mk3`93
Wersja: S
Silnik: 1.8i16V/105KM
Wiek: 50 Dołączył: 26 Maj 2004 Posty: 203 Skąd: Trzebnica
|
Wysłany: 4 Kwi 2006, 09:27
|
|
|
Boję sie, że jednak Policja i KRD nie mają wyczucia smaku i skierują Cię na dodatkowe badanie techniczne :( Jeśli już założysz halogeny to zrobienie elektryki jest proste i nie powinno Ci zając dużo czasu. Powiem Ci jeszcze że te dodatkowe drogowe w zderzaku naprawdę w nocy ładnie doświetlają drogę i w sumie się przydają. Z przeciwmgielnymi na razie się nie mogę dogadac i nie świecą tak jak bym chciał :(
Rycho |
_________________ JetCar XR2
I,i,i ja mówię ci, że ci, co władzę mają
Robią syf i w tym syfie się tarzają
I mówię ci, że ten, kto ma władzę
Niech zawsze, zawsze budzi w tobie odrazę |
|
|
|
 |
andrew [Usunięty]
|
Wysłany: 4 Kwi 2006, 09:51 halogeny
|
|
|
gebal powiem ci tak jeżeli masz zamątowane obojętnie jakie jakiekolwiek dodatkowe światła przy samochodzie które sa jako element oświetlenia na wyposażeniu autka to musza być sprawne > a jeżeli nie świeca to mogą być zaklejone taśmą lub musza być zdemontowane aby nie było widać lustra światła (klosza) bo zapłacisz za ponowne badanie techniczne i prócz tego możesz dostać mandat |
|
|
|
 |
doogi [Usunięty]
|
Wysłany: 4 Kwi 2006, 16:24
|
|
|
tylko ze te ramki bede miał 2 lewe
ciezko dopasować halogeny by świeciły na wprost a nie we wszystkie strony świata i zeby jednoczesnie nie wystawały z jednej strony poza ramke a z drugiej do wewnatrz zderzaka ?? |
|
|
|
 |
|
Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.