|
Przesunięty przez: Parzych 28 Paź 2008, 20:55 |
Propozycje na szczególy funkcjonowania "WAWA team" |
Autor |
Wiadomość |
Bodo [Usunięty]
|
Wysłany: 3 Cze 2005, 23:21 Propozycje na szczególy funkcjonowania "WAWA team"
|
|
|
Proszę tutaj umieszczać propozycje dla naszej frakcji. Pare już wygrzebałem.
Piter napisał/a: | Dla mnie dobrym pomyslem byly by sms-y. chociaz taki informujacy ze jakis spot jest planowany - wtedy wpadne na forum i bedzie git. (wyslac sms z internetu dla kogos kto ma stale lacze to koszt rzędu 0,00 pln ) |
Dlatego proszę Was o numery tel.
2pet napisał/a: | Na początku zeby należeć do WAWA Team należało się udzielać na forum, pokazywać się na spotach i oczywiście należeć do FKP Skład. Później (nie wiedzieć mi czemu) wszyscy będący z Wawy zaczęli należeć to grupy - osobiście mi się to nie podoba. |
Mi też to się nie podoba.
MONIA napisał/a: | Mam prośbe jeżeli będziemy planowali jakiś wypad chciałabym wiedzieć o tym min.2 tyg wcześniej (muszę ustawić wolną sobotę w pracy). |
Jeżeli ustalimy konkretny termin np. co miesiąc albo 2 tygodnie to bez problemu ale jak będziemy zawsze ustalali inny to napewno ze 2 tygodnie wcześniej.
Ja jestem za tym aby spot był np. tak jak ostatnio w 1 weekend miesiąca a do tego ustalać jeszcze ze 2 spoty w tygodniu.
Supersix napisał/a: | Możemy udać się na browara czy na jakąś imprezkę. Wszystko da się zorganizować tylko trzeba chęci |
To jest możliwe. My jakoś mogliśmy się spotkać. Raz na jakiś czas wspólny wypad nie zaszkodzi. Oczywiście niezobowiązujący.
Garfield napisał/a: | po pierwsze wysyłamy meila do wszystkich z prośbą o potwierdzenie przynaleznosci ale też zadeklarowania sie ze zaczną bywac na spotach (bywac nie oznacza raz na rok! oczywiście każdemu sie moze zdarzyc ze cos wypadnie ale nie moze wypadac za kazdym razem kiedy jest spot! sensowne usprawiedliwienie - mile widziane) |
Jak najbardziej za. Tylko kiedy to wysłać??
Garfield napisał/a: | przynaleznośc do WAWA TEAM mod będzie nadawał po poznaniu klubowicza osobiscie po pierwszym spocie na którym klubowicz będzie! |
Też o tym rozmawiałem z chłopakami i dziewczynami i jest to dobry pomysł. Może osoba po pierwszym spocie zrezygnuje z takiego towarzystwa.
A więc jeżeli macie jeszcze jakieś propozycje to proszę tu pisać. Zobaczymy co z tego wyjdzie. |
Ostatnio zmieniony przez Bodo 20 Cze 2005, 17:24, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Garfield [Usunięty]
|
Wysłany: 5 Cze 2005, 19:50
|
|
|
swoja droga masz racje ! to postuluje po drugim spocie zeby był przymowany kiedys na spotkanie przyjechła klubowiczka Doris czy jakos tak i był tylko raz wiec trzeba sie zastanowic po ilu spotkanich bedzie my kwalifikowali do przystapienia! |
|
|
|
 |
Bodo [Usunięty]
|
Wysłany: 5 Cze 2005, 21:11
|
|
|
Po ilu ?
Napewno bedzie musiał się wypowiedzieć dany klubowicz lub klubowiczka, czy jej/jemu się spodobało i czy ma zamiar dalej uczęszczać w życiu klubowym.
Ale myśle że conajmniej po 2 spotach.
Zrobimy regulamin i będzie wszystko jasne. |
|
|
|
 |
Bodo [Usunięty]
|
Wysłany: 5 Cze 2005, 22:42
|
|
|
To ja dam jeszcze jedną propozycje.
Jak na forum ogólnym nic się nie poruszy, to bym chciał abyśmy się czymś wyróżniali.
Można by np zrobić dodatkową składke i zakupić sobie koszulki z włsnym logo "WAWA team" który pewnie niedługo powstanie. Już kombinuje zrobienie rysunku do podpisu, dzięki któremu będziemy identyfikowani z naszą frakcją. Coś jeszcze można pokombinować.
Dodam tylko że ja długo nie wytrzymam takiej stagnacji. Ja naprawde chce dobrze dla tego klubu i dla naszej części, ale widze że jest mało chętnych na poprawe.
Miłej nocki |
|
|
|
 |
Garfield [Usunięty]
|
Wysłany: 6 Cze 2005, 10:11
|
|
|
Bodo spokojnie.....
zmiany potrzebuja czasu.... nie ma sie co denerwowac ani z niechęcać.!
tak naprawde jest nas grupka która tworzy trzon Wawa Team:
osoby które sie intersuja zyciem klubu:
1) Bodo
2) Supersix
3) Kuba
Osoby ktore sie udzielają:
1) Myka
2) Rasta
3) Pawliku
osoby które bywają na forum:
1) Bosman
2) malek
3) Piter
4) Monia
5) itd....
oczywiście nie wszystlkich wymieniłem tylko tych co mi przyszli do głowy.
trzon na mój wzrok liczy około 10 osób dobre i to...
Składka klubowa Wawa Team! słychaj wiesz ile wrzasku będzie! płaca na FKP i jeszcze dodatkow maja płacic na Wawa Team! będzie duzy sprzeciw! ale ja jest za! oczywiscie mówimy o rozsądnych pieniądzach!
poza tym przydała by sie jakas motywacja dla nowych userów!
Powiedzmy:
1) T-shirt z logiem Wawa Team oraz FKP
2) male logo FKP
3) adres URL
w dalszej kolejnosci mozna by sie zastanowic nad podkładkami lub nklepjkami na podkladki tak jak to ma Ford Club Polska
to sa moje propozycje
pozdr.
[ Dodano: Pon Cze 06, 2005 10:13 ]
a tak swoją droga widac jakie jest zainteresowanie tym tematem! wypowiadamy sie tylko my! w sumie tak jak w topiku o klubie w HP |
|
|
|
 |
Supersix [Usunięty]
|
Wysłany: 6 Cze 2005, 15:03
|
|
|
Tak sobie czytam ten topik i dochodzę do wniosku że właściwie w Wawa Team jest 9 osób (choć myka sobie troche odpuściła-ale to teraz zapracowana kobieta jest ). Resztę albo widziałem kiedyś tam z raz na spocie i tyle, albo coś napiszą na forum a twarzy w ogóle nie kojarzę. I to jest kurde klub Ja rozumiem, że może nie każdy ma czas- praca, szkoła itp. Ale kurcze, żeby pokazać się raz albo w ogóle Przynależność do klubu ma się opierać na pewnych zasadach, które to Bodo z Garfieldem mniej więcej opisali: obecność na spotach, uczestniczenie w życiu klubu, pomoc toważyszom klubowiczom w potrzebie, działanie (chociaż śladowe) na forum. A ja patrząc na nick to wiem kto to Bodo, KUI3A, monia, myka, Garfield, Kopernick, Rasta, Pawliku. Reszta dla mnie nie istnieje... Sorry, ale taka jest rzeczywistość. Dlatego w pełni popieram postulaty Panów Boda i Garfielda mające na celu wyeliminowanie jednostek niechętnych. Niech nas będzie i dziewiątka, ważne, że nam zależy i się chce. A co do pomysłu koszulek- dla mnie luzik. Popieram w 100% |
|
|
|
 |
2pet [Usunięty]
|
Wysłany: 6 Cze 2005, 16:51
|
|
|
Supersix napisał/a: | A ja patrząc na nick to wiem kto to Bodo, KUI3A, monia, myka, Garfield, Kopernick, Rasta, Pawliku. Reszta dla mnie nie istnieje... |
No stary byś się wstydzil... mnie takiego ładnego nie kojażysz... hmm
A wracając do tematu rozumiem i się zgadzam zreszta juz wcześniej pisałem w innym topiku moje zdanie. Wiec jeszcze jestem za, choć sie spodziewam że mnie się nie pozbędziecie jak sprzedam "oficjalnie" fiestke. Czuje się związany z FKP ... |
|
|
|
 |
Garfield [Usunięty]
|
Wysłany: 6 Cze 2005, 22:05
|
|
|
no Kurcze 2Pet wiadomo że jestes zaprzyjażnionym honorowym członkiem wawa Team!
a teraz do tematu wpadł mi jeszcze jeden pomysł do głowy moze zrobic cos na kształt przejściówki do wawa team jakis sopień przejsciowy! powiedzmy po pierwszych dwóch spotkaniach klient dostaje dostep do wawa team i zostaje tez wpisany na nasze listy jako powiedzmy "zrzeszony" dopiero po kolejncyh spotach i udzielaniu sie w zyciu frakcji klient zostaje pełnoprawnym członkieim Frakcji!? po jakim czasie to trzeba ustalić nie może byc za długi bo bedzie zniechęcał nie może byc za krótki...widomo z jakiego powodu..!!! co wy na to to? |
|
|
|
 |
Bodo [Usunięty]
|
Wysłany: 6 Cze 2005, 22:08
|
|
|
2pet nie bój się. Nie zwolnimy Cię
A propozycja Garfielda jest dobra.
Rozumiem że członkiem będzie i na liście też, ale do pewnego momentu nie może liczyć na logo, naklejki, podkładki i tym podobne.
Jestem jak najbardziej za. |
|
|
|
 |
Supersix [Usunięty]
|
Wysłany: 7 Cze 2005, 08:07
|
|
|
Kurcze!! Racja, zapomniałem o 2pet-cie Wielka SOOOORKA |
|
|
|
 |
2pet [Usunięty]
|
Wysłany: 7 Cze 2005, 12:30
|
|
|
Zawsze i wszędzię z FKP się będzie... |
|
|
|
 |
Bodo [Usunięty]
|
Wysłany: 18 Lip 2005, 23:31 Aktualizacja tematu
|
|
|
Ten temat jest cały czas aktualny.
Jak macie jakieś propozycje to piszcie bez problemu.
Wszystko się rozpatrzy. |
|
|
|
 |
snarus [Usunięty]
|
Wysłany: 29 Lip 2005, 11:22
|
|
|
Calkiem niedawno znalazlem wasza stronke i przyznam ze zycie klubowicza mi odpowiada, dopiero wczoraj zapisalem sie do WAWA team. KIlka dni po pierwszym zalogowaniu uderzylem na Borki, bylo git i odrazu chcialem poznac ludkow z Wawy i okolic, pierwszy raz wupad nad zalew sie nie udal, nie zniechecilem sie, drugi raz Trasa AK, juz zaczelo mi sie podobac, a ostatni spocik przy Browarnej przekonal mnie, ze mozemy stworzyc naprawde fajna grupe. Dlatego jestem za jakimis zasadami, mysle, ze jednak byc obecnym na spocie 2 razy to troszke za malo by wniknac w to klubowe zycie, dla mnie osobiscie przynajmniej z 5 razy. A co do ustalania zasad to nie powinismy robic tego tutaj, tylko poprostu na kolejnym spocie, jak wiekszosc sie spotka to kazdy powinnien dac swoje propozycje, a decyzje powinni podjac najpardziej"doswiadczeni klubowicze". Co do naklejek i koszulek jestem za, bo jako grupa fajnie by bylo jakos sie prezentowac i wyrozniac podczas ogolnopolskiego zlotu.
Troche namotalem, ale mam nadzieje, ze mnie zrozumieliscie
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Bodo [Usunięty]
|
Wysłany: 29 Lip 2005, 16:18
|
|
|
Dlatego jest coś takiego jak tymczasowe członkostwo.
Co do propozycji to na spotach powinniśmy o tym rozmawiać ale forum jest dobre do żucania propozycji. Jak tylko coś komuś wpadnie do głowy to niech pisze a na spocie się dogada.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
KAMBAS [Usunięty]
|
Wysłany: 29 Paź 2005, 11:23
|
|
|
Witam, osobiscie uważam że powinniśmy się przede wszystkim spotykać i pisać, WAWA TEAM i tak będzie najlepsza bo z miłości do naszego pięknego miasta nic innego nie wyniknie. Fajnie by było poza naklejkami klubowymi mieć logo WAWA z podłączonym nickiem z forum. Osobiście to mam następujące propozycje:
- możemy założyć stoważyszenie --> Focus Klub tak zrobił,
- możemy położyć nacisk na organizowanie różnych zręcznościówek na zlotach, lub inne zawody nie zarzynając samochodu.
- Fajnie by było gdybyśmy założyli sobie wyznaczenie jakiś celów konkretnych z których byśmy się rozlioczali podczas spotkań.
Jeszcze nie mam wystarczającej wiedzy na temat klubu, chociaż swoją fiestę zanam od 1995 roku, bo najpierw jeździł nią mój dziadek, potem ja ją pokochałem, ale myśle że można by było coś ożywić co nieco, chociaż mogę być w błędzie.
Pozdrawiam Wszystkich. |
|
|
|
 |
Bodo [Usunięty]
|
Wysłany: 29 Paź 2005, 15:49
|
|
|
Penie że m ożna i nawet trzeba ożywić.
Ja mam narazie problemy ale myśle że już nie długo.
Ale dobrze że masz dobre intencje. |
|
|
|
 |
KAMBAS [Usunięty]
|
Wysłany: 30 Paź 2005, 16:05
|
|
|
Tak prawde mówiąc to przeciez cały klub jest dla naszej frajdy, więc każdy z nas ma
jakies pomysły które chciałby zrealizować, za każdym spotkaniem możemy realizowac jeden z nich, na pierwszy plan proponuje przeciąganie liny z Focus Klub Wawa...szczegóły możemy omówić w niedziele, następny pomysł to ,może kiełbaska pod wilanowem w otoczeniu lśniących fiest za dwa tygodnie, pomysłów jest mnóstwo.
Niech każdy wali prosto z mostu, będziemy głosować i wszystko jasne.
Pozdrawiam
KAMBAS
[ Dodano: Wto Lis 08, 2005 07:48 ]
Witam,
słuchajcie może by się spotkac w następną niedzielę ( jeśli nie bedzie padać ) w Wilanowie, postaram sie ściągnąć kilku fordomaniaków innych modeli...możemy zrobić jakieś zawody etc.
Czekam na uwagi,
Pozdrawiam
KAMBAS |
|
|
|
 |
|
Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.
| |
|