|
Przesunięty przez: szynszyl 17 Kwi 2006, 11:51 |
druciki grzybek ---> gwizdek |
Autor |
Wiadomość |
Dark_Dog [Usunięty]
|
Wysłany: 15 Wrz 2005, 11:38 druciki grzybek ---> gwizdek
|
|
|
Mam takie pytanie: jak sa głosniki i grzyb ten duuuzy jest połaczony z gwizdkiem tym małym (na srodku głosnika) dwoma drucikami, jak bym przecioł te druciki to czy głosnik by działał, jak tak to co by grało, gwizdek czy grzybek
Bo problem polega na tym ze mam bardzo dobre głosniki Blaupunkta ale wytzymałośc ich nie jest juz taka dobra i te druciki tak jakby sie wyrywaja(luzuja) i głosnik trzeszczy przy drganiach, klejiłem juz kilka razy sylikonem, ale to pomaga tylko na jakis czas, potem znowu to samo. |
|
|
|
 |
Kurtus [Usunięty]
|
Wysłany: 15 Wrz 2005, 11:59
|
|
|
z tego co zrozumialem to tak
masz glosniki blaupunkta 2 lub 3 drozne,i polączenie glosnika basowego z gwizdkami (to ruchome) juz sie wyrobilo.Jezeli to utniesz to przestana ci grac gwizdki i zostana same glosniki basowe (midbasowe) |
|
|
|
 |
Dark_Dog [Usunięty]
|
Wysłany: 18 Wrz 2005, 10:41
|
|
|
O ile dobrze pamietam sa to głosniki 2 drozne model GT 213 |
|
|
|
 |
Kacper [Usunięty]
|
Wysłany: 20 Wrz 2005, 16:07
|
|
|
Dark_Dog napisał/a: | O ile dobrze pamietam sa to głosniki 2 drozne model GT 213 |
Juz dostales odpowiedz - albo przymocujesz porzadnie na stałe i bedzie ok (moze klej do szyb skoro silikonem probujesz - ale nie wiem czy sie oplaca), lub odcinasz ten kabel ale w tedy gwizdek... nie bedzie grał. ja tak kiedys mialem, spalil sie gwizdek i trzeszczal ciagle... odlutowalem go, kabel uciołem, i grał - ale juz bez sopranów |
|
|
|
 |
|
Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.
| |
|