Zamknięty przez: LOY 18 Lut 2008, 14:13 |
Tajger MK3 street zabawka |
Autor |
Wiadomość |
Ad@mus

Model: Inne auto
Wersja: Inna
Silnik: Inny
Imię: Adam
Wiek: 37 Dołączył: 03 Lut 2007 Posty: 1832 Skąd: Orzesze SMI
|
Wysłany: 1 Lis 2007, 10:34
|
|
|
nie bidul ino pokaz na czym stoisz...
projekt to nie taka prosta sprawa, u mnie tez problemow co nie miara...
ale co ci powiem...................... |

Dwu litrowa bestia zwana Ulepem |
|
|
|
 |
Tommy

Model: Inne auto
Wersja: Inna
Silnik: Inny
Imię: Tomek
Wiek: 38 Dołączyła: 25 Sty 2007 Posty: 521 Skąd: Zielsko-Białe
|
Wysłany: 2 Lis 2007, 10:06
|
|
|
Nie poddawaj się! Jesteś właścicielem 14 letniego samochodu więc musisz być TWARDY ! Przynajmiej wszystko co naprawiasz i wymieniasz jest już pewne. Wiesz na czym stoisz i znasz swoje auto.. Szkoda byłoby furę zmieniać bo do tej włożyłeś już kupę pracy, czasu (i kasy;) i efekt jest naprawdę zajefajny . Walcz! |
|
 |
kostek88wjcz

Model: Ford Fiesta Mk1`78
Wersja: L
Silnik: RS2000/150KM
Imię: Mariusz
|
Wysłany: 2 Lis 2007, 11:40
|
|
|
Jestem z toba . U mnie tez nie jest ciagle pieknei i ładnie ale chlopaki pomagaja ) Nie daj sie ) POzdrawiam.
ps. Fiesta naprawde sliczna ) "felunek " świetny |
_________________ Fiesta Ruless
http://www.fiestaklubpols...pic.php?t=23925 |
|
|
|
 |
A-Tiger [Usunięty]
|
Wysłany: 18 Lis 2007, 23:14
|
|
|
eh.. z ta fiesta zmasakrowana przez blacharza juz sie raczej nic nie da... rozbije tą i kupie druga. co fiesta to fiesta ..co do kół, ostatnio pokrzywiłem je troche takze niedlugo chyba oddam na aluminium, chyba ze ktos chcialby odkupic i prostowac sobie to zapraszam na priv.
[ Dodano: Czw Gru 13, 2007 10:48 ]
kolejna modyfikacja - kolejny dzwon, tez nie z mojej winy, do robienia pas przedni zderzak maska lampa chlodnica... zdjecia moze jeszcze dzisiaj |
|
|
|
 |
essien [Usunięty]
|
Wysłany: 23 Sty 2008, 00:08
|
|
|
czytam i jestem w szoku! twoja opowiesc kojarzy mi sie ze starym filmem "Cristine" taki czerwony cadilac zabojca Autko ładne, pomyśl może o jakiejś nowej w dobrym stanie, baze części masz całkiem sporą |
|
|
|
 |
Bongo
Model: Ford Fiesta Mk3`93
Wersja: C
Silnik: 1.1/55KM
Imię: Mateusz
|
Wysłany: 3 Lut 2008, 11:34
|
|
|
Powiem za Tigera.Fiesta zostala sprzedana....ale juz szuka nastepnej heheh takze fiestofilia u niego jest takze |
_________________ Silnik 1.1 gaźnik 35kkm przebiegu - 200 pln
FULL CZESCI MK3
Jest: Fiesta mk3 1.1 CTX
Fiesta mk3 2.0 Zetec +
C-Max mk1 2.0 TDCI + |
|
|
|
 |
A-Tiger [Usunięty]
|
Wysłany: 18 Lut 2008, 13:53
|
|
|
prosze o zamkniecie/usuniecie tematu ..fiesta zostala sprzedana w okolice krakowa, kolesie mowili ze wspawaja klatke i fiesta bedzie smigac po kjs'ach amatorskich ... po poszukiwaniu fiesty prawie idealnej (najezdzilem sie po slasku, malopolsce itp) stracilem qpe kasy na paliwo wkurzylem sie i kupilem honde civic coupe 94 ;p sorry guys :/ jezeli mozna to fkp bede dalej odwiedzal |
|
|
|
 |
LOY
Członek Honorowy FKP

Model: Ford Fiesta Mk3`93
Wersja: Xr2i
Silnik: 1.8i16V/130KM
Wiek: 47 Dołączył: 16 Mar 2005 Posty: 1367 Skąd: Zamość/Łódź
|
Wysłany: 18 Lut 2008, 14:13
|
|
|
zamkniemy ..ale nie usuniemy ....fiesta fajna była ..kilka pomysłów równiez ..bedzie miała zapewniona pamiec w archiwum FKP ..szkoda ze taka pechowa sie okazała ..niech hanka Tobie zdrowo smiga ...mozę kiedys wrócisz myslami do fiesty szuakjac głupiej weekendówki .
pochwal sie z czasem hanką |
_________________ dużo fiest było ..jeszcze jakaś będzie |
|
|
|
 |
|
Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.