Zamknięty przez: Żółwik Tuptuś 14 Sty 2007, 08:39 |
Wałek |
Autor |
Wiadomość |
Piesek

Model: Ford Fiesta Mk3`89
Wersja: Inna
Silnik: Inny
|
Wysłany: 8 Sty 2007, 01:12
|
|
|
nie no djej Ty mnie normalnie powalasz na kolana a już jest 01:05... a śmiać mi się chce jak cholera... chyba nie wiesz co piszesz... ale budowa 1.4 RST to nie takie hop siup bardzo dużo wyrzeczeń i jeszcze więcej kasy i nerwów... wiem co mówię stary... i założę się że by wytrzymał max 2 tygodnie w realizowaniu swojego projektu. To trzeba sobie coś przetłumaczyć że mało kto może sobie na coś takiego pozwolić, żeby auto wyłączyć z obiegu na pół roku... nawet nie wiesz jakie to jest uczucie... ja już normalnie marzę kiedy wyjedzie moja Baby żeby chociaż zrobić sobie rundkę... a jak widzę ile jeszcze potrzeba czasu, nerwów i pieniędzy poświecić to aż mnie coś strzela... ja mogę śmiało powiedzieć że auto moje ma przerwę w eksploatacji prawie roczną... bo od czerwca nie jeździ... a co teraz mamy? A na razie silnik sobie siedzi bo siedzi i czeka na resztę części które cholernie ciężko dostać :( |
_________________ Bardzo dużo rarytasów na sprzedarz! KLIKNIJ TU!! |
|
|
|
 |
Kolin

Model: Inne auto
Wersja: CLX
Imię: Mateusz
Wiek: 37 Dołączył: 24 Maj 2006 Posty: 428 Skąd: Ostrów Wlkp
|
Wysłany: 13 Sty 2007, 17:00
|
|
|
Prosil bym admina o zamkniecie tego Tematu i niech cała armosfera sie przeniesie do Topicu Modyfikacje Fiesty Kolina tamm jest wszystko opisywane i fotorelacjonowane zycze milego czytania lektory... |
_________________ Alfa Romeo 147 Mjet 174,4 / 374,4 Powered by Cinsoft |
|
|
|
 |
Żółwik Tuptuś
Ninja TEAM

Model: Ford Fiesta Mk1`81
Wersja: Turbo
|
Wysłany: 14 Sty 2007, 08:41
|
|
|
wedle zyczenia .
Dla niezorientowanych , opis modów kontynuowany tutaj :
http://www.fiestaklubpols...pic.php?t=21115 |
_________________ Wanna Rallye Team
&
Bad Boys Racing Team
ADHD/Adrenaline |
|
|
|
 |
|
Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.