[MK5] 1.25,16vZetec-Trend by Tytan254 |
Autor |
Wiadomość |
tytan254
Model: Ford Fiesta Mk5`00
Wersja: Trend
Silnik: 1.25i/75KM
Imię: Tomasz
|
Wysłany: 9 Wrz 2011, 21:06
|
|
|
tytan254 napisał/a: | Po pierwsze-nie zajmuje sie pierdołami-oceniania innym auta(kazdy niech se ma jakie ma),nie pije piwa ,tylko pracuje-moze w porównaniu do innych,mam dosc czytania waszych zbędnych głupich komentarzy!!te bajery były kupowane w sklepie tuningowym,a nie Tesco!!!autko jest sprawne cały czas-dbam o nie!! |
|
_________________ tytan254 |
|
|
|
 |
luk-90
Prince of Tor Kielce 2014

Model: Ford Fiesta Mk3`92
Wersja: SuperS
Silnik: ST 170
|
Wysłany: 9 Wrz 2011, 21:26
|
|
|
Ale nie myślałeś, że będą same ochy i achy. przedstawiając swoje auto musizsz być gotowy także na krytyczne komentarze, temu własnie służą fora, wyrażaniu własnych opinii |
_________________ ==> Co dwa wałki rozrządu, to nie jeden
Cytat: | Skąd wiesz, że masz 7,5s/100? Bo BMW 320i oraz 525i zostają w tyle | Tekst roku |
|
|
|
 |
Puff
Forumowy Maruda

Wersja: Fun
Silnik: 1.8DI/75KM
Imię: Dawid
Wiek: 38 Dołączył: 22 Cze 2008 Posty: 5740 Skąd: Ruda Śląska
|
Wysłany: 9 Wrz 2011, 22:30
|
|
|
"Sklepy tuningowe" sprzedają też dywaniki z "ryflowanej blachy" - i to chyba tyle w tej materii
Do stanu technicznego auta nikt się nie przyczepia - to tak jakbyś nie zauważył (albo nie chciał zauważyć).
Generalnie tworzysz temat na forum i nie wiem na co liczysz. Że będą tylko posty typu "łaaał"? (Nie)stety tutaj jest względnie "normalna" społeczność, w której oblepienie auta "czym popadnie" i "gdzie popadnie" nie spotyka się z aplauzem.
Twoje wyjścia to:
-przyjąć krytykę na klatę i iść swoją drogą (nie oczekuj jednak słów podziwu)
-przyjąć krytykę na klatę i sprzedać ten bardziej/mniej świecidełkowy crap na Allegro i zainwestować w coś, co wyróżni to auto z tłumu na plus (wtedy spotkasz się nie tylko z uznaniem, ale i pomocą, dobrą radą i ogólnie pozytywnym odbiorem)
-krytykować nas, że śmiemy krytykować Ciebie i zostać Honorowym Biszkoptem roku 2011
-pozbierać się stąd i być dalej dumnym ze swojej Hiper Auchan Extra Turbo Tuning Fiesty (koniecznie wtedy wymień "rybkę" na tylnej klapie na większą - możesz nawet walnąć taką na całą szybę...)
Pamiętaj, że nie jest problemem pójście na łatwiznę i zrobienie wszystkiego na "hurra - byle dużo, byle jak", problemem jest zrobienie czegoś tak, żeby inni zazdrościli.
A to jak sobie wysoko poprzeczkę stawiasz, pokazuje jaki tak naprawdę jesteś (np. utrzymanie Fiesty <mk5 w stanie lepszym niż "zżera ją rdza" to dosyć wysoka poprzeczka, tutaj więc jest łatwiej) |
_________________ "Rób to, co kochasz, żyj jak chcesz i nie patrz na to, co mówią inni,
bo jeśli zaczniesz działać tak, jak chcą inni, to będziesz żyć dla innych, a nie dla siebie."
Wierny osiołek pochłania jedynie
|
|
|
|
 |
Ad@mus

Model: Inne auto
Wersja: Inna
Silnik: Inny
Imię: Adam
Wiek: 37 Dołączył: 03 Lut 2007 Posty: 1832 Skąd: Orzesze SMI
|
Wysłany: 9 Wrz 2011, 22:38
|
|
|
oł maj fakin gat kozak |

Dwu litrowa bestia zwana Ulepem |
|
|
|
 |
TSRules

Model: Ford Fiesta Mk4`98
Wersja: Flair
Silnik: 1.3i/60KM
|
Wysłany: 10 Wrz 2011, 00:06
|
|
|
a ja po przemyśleniu (co rzadko mi się zdarza ) mówię "a niech se chłopok ma te bajery na fieście"
Jego auto, chce to takim jeździ, bardziej raziłoby mnie skorodowane, zaniedbane, zniszczone, lub brak kultury właściciela.
U nas w kraju taka moda że jak ktoś odbiega od standardu to trzeba go zjechać, jego kasa, jego auto i tyle w temacie, zreszta każdy z nas miał lub ma taki okres w życiu że se lubił dokładać do auta to i owo lub w nim siedzieć, czy grzebać non stop.
W stanach czy uk wiara bryka takimi struclami że głowa boli i nikt sie nie dziwi |
|
 |
Ev_
Model: Ford Fiesta Mk7`09
Wersja: Sport
Silnik: 1.4Duratec/96KM
Imię: Ewelina
Wiek: 42 Dołączyła: 25 Cze 2010 Posty: 121 Skąd: Wągrowiec
|
Wysłany: 10 Wrz 2011, 08:39
|
|
|
A mnie modell1 pokazał zdjęcia tej fiesty z ogłoszeniem: "jak NIE tuningować auta" |
|
 |
Hans

Model: Ford Fiesta Mk3`93
Wersja: CLX
Silnik: 1.3/58KM
Imię: Arek
Wiek: 32 Dołączył: 24 Mar 2011 Posty: 51 Skąd: Kamienna Góra
|
Wysłany: 10 Wrz 2011, 13:41
|
|
|
Po krótkim namyślę sądzę że autor chyba chciał uderzać w Japan Style tuning. Jak to troche dopracuje to moze coś z tego wyjdzie ;] |
_________________ "Dostałem mandat za niedostosowanie się znaków do mojej prędkości" |
|
|
|
 |
tytan254
|
Wysłany: 10 Wrz 2011, 18:49
|
|
|
Qnik napisał/a: | Aż mi się serce kraje jak widzę tak zwieśniaczoną Fiestkę :(
Allegrowy tjunink, do tego te naklejki. "Niby" autor w profilu ma 28 lat, a ja strzelam, że jest młodszy ode mnie (18, jeśli nie mniej. ale to raczej niemożliwe). | Mam 28lat,a co tobie do tego!! |
Ostatnio zmieniony przez Parzych 10 Paź 2013, 14:37, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Ev_
Model: Ford Fiesta Mk7`09
Silnik: 1.4Duratec/96KM
Imię: Ewelina
Wiek: 42 Dołączyła: 25 Cze 2010 Posty: 121 Skąd: Wągrowiec
|
Wysłany: 10 Wrz 2011, 19:20
|
|
|
[quote="tytan254"] Qnik napisał/a: | Aż mi się serce kraje jak widzę tak zwieśniaczoną Fiestkę :(
Allegrowy tjunink, do tego te naklejki. "Niby" autor w profilu ma 28 lat, a ja strzelam, że jest młodszy ode mnie (18, jeśli nie mniej. ale to raczej niemożliwe).[/quotWiesniaku,mam 28lat,a co tobie do tego!! |
Kolego tytan254 nie chodzi o wiek zapisany w peselu... tylko o Twoją mentalność...
Poza tym nikt Cię tu nie obraża, komentujemy Twoje auto, bo to forum miłośników fiesty....
a że jakiś kffiatek się zdarzył, to wyrażamy swoje zdanie.
I proszę z łaski swojej o trochę więcej qltury w odnoszeniu się do innych użytkowników.... |
|
 |
modell1
Moderator
Silnik: 1.6i16V/100KM
Imię: Marcin
Wiek: 48 Dołączył: 21 Paź 2005 Posty: 1878 Skąd: Wągrowiec
|
Wysłany: 10 Wrz 2011, 19:43
|
|
|
Masz kolegów w swojej klasie - tjunink speszyl edyszyn...
Pytanie dla Ciebie: Co Ci ten samochód zrobił, że go tak każesz???
Foty POGLĄDOWE
Pan SIATEX i wielbiciel Pługów:
Kolekcjoner dodatkowego światła STOP he he i odblasków:
Nie żebym się czepiał, Twoje auto, Twoja kasa...
I tak jak napisała Ev, grzeczniej proszę... |
|
 |
mmbu
Model: Ford Fiesta Mk5`01
Silnik: 1.6i16V/100KM
|
Wysłany: 10 Wrz 2011, 19:53
|
|
|
modell1, Te samochody do "pięt" nie dorastają koledze tytan254, Za mało na nich tego wszystkiego. Mimo , że punto nadrabia umiejscowieniem zaworu lpg |
_________________ jak ktoś się p... urodził, to skowronkiem nie umrze
Umiesz liczyć? Licz na siebie...
Moje Allegro |
|
|
|
 |
Gajoss

Model: Ford Fiesta Mk6`07
Wersja: Ghia
Silnik: 1.6TDCi/90KM
Imię: Łukasz
Wiek: 35 Dołączył: 01 Sie 2011 Posty: 12 Skąd: [WN...........]
|
Wysłany: 10 Wrz 2011, 21:54
|
|
|
Dawno dawno temu jak jeszcze byłem małym chłopcem, miałem BMX'a, który miał identyczny kolor co ów Fiesta. Będąc posiadaczem takiego prENdkiego roweru chciałem go tjuningować, miałem 4 latarki pomazane markerem na niebiesko - kryzysowy xeon, koraliki na szprychach i kawałek deseczki przy kole, która pocierając o jak, że szeroką oponę brzmiała niczym silnik V8. Miałem też naklejki i nawet antenę od Stara... Patrząc na tę Fiestę przypomniało mi się moje barwne dzieciństwo.
...aż chyba odbuduję mojego starego BMX'a i pochwalę się nim na Forum |
_________________ Wynejem stanowisk warsztatowych i Wymiana opon --> www.samoobslugowy.waw.pl |
|
|
|
 |
Mafios
Junior Admin

Model: Ford Fiesta Mk3`91
Wersja: RST
Silnik: 1.6i8V/130KM
Imię: Patryk
|
Wysłany: 10 Wrz 2011, 22:15
|
|
|
Kolega tytan jak się zachować nie potrafi i krytyki na klatę przyjąć dostaje nagrodę w postaci czerwonej wstążki pod nickiem |
_________________ RS TURBO |
|
|
|
 |
Mafios
Junior Admin

Model: Ford Fiesta Mk3`91
Wersja: RST
Silnik: 1.6i8V/130KM
Imię: Patryk
|
Wysłany: 10 Wrz 2011, 22:29
|
|
|
tytan254 napisał/a: | tytan254 napisał/a: | Po pierwsze-nie zajmuje sie pierdołami-oceniania innym auta(kazdy niech se ma jakie ma),nie pije piwa ,tylko pracuje-moze w porównaniu do innych,mam dosc czytania waszych zbędnych głupich komentarzy!!te bajery były kupowane w sklepie tuningowym,a nie Tesco!!!autko jest sprawne cały czas-dbam o nie!! |
|
czytałeś regulamin tego działu ? bo chyba doczytałeś i byłeś świadom zamieszczając temat że ludzie będa go komentować |
_________________ RS TURBO |
|
|
|
 |
ElGrey
Model: Ford Fiesta Mk6`07
Silnik: 1.6TDCi/90KM
Imię: Grześ
|
Wysłany: 10 Wrz 2011, 23:15
|
|
|
Przylanczam sie do opini ogolu... troche pokory kolego, a auto... no niestety ale tez jak wiekszosc stwierdzam fakt ze okaleczyles auto, ale cel osiagniety... napewno wiekszosc obejrzy sie za ta fofka |
_________________ Mk VI 2007 S 1.6 TDCI 115 KM, 280 Nm
Mk IV 1999 style 1.25
Mk IV 1996 focus 1.3 (RIP 08 2010)
 |
|
|
|
 |
Freeman
Moderator

Model: Ford Fiesta Mk3`89
Wersja: C
Silnik: 1.1i/50KM
Imię: Sławek
Wiek: 43 Dołączył: 06 Kwi 2007 Posty: 3513 Skąd: Ostrzeszów
|
Wysłany: 11 Wrz 2011, 09:44
|
|
|
Ok. Skoro każdy już wyraził swoje zdanie to przestańcie już krytykować. Nasza opinia o takim stylu jest jasna. Pojawi się nowy mod to będzie można znowu oceniać.
Natomiast co do Ciebie kolego tytan254, to masz prawo robić swoje auto wg swojego uznania, ale jeśli poddajesz je czyjejś ocenie to spodziewaj się, że będą opinie pozytywne i negatywne. Tu akurat pojawiło się więcej ocen negatywnych, a Ty niestety zareagowałeś obrażaniem innych. Więcej tak nie rób. |
_________________ Znalazłeś odpowiedź na forum? Daj znać jak usunąłeś problem/usterkę.
Fiesta Klub Polska na YouTube
Planujesz zakup auta lub innej rzeczy? Szukasz porady? Zajrzyj do działu "Przed zakupem"
Pochwal się swoim autem |
|
|
|
 |
Parzych
Prince of Biłgoraj 2012

Model: Ford Fiesta Mk6`06
Wersja: Ambiente
Silnik: 1.6Duratec 100KM
Imię: Jacek
Wiek: 52 Dołączył: 26 Kwi 2007 Posty: 8085 Skąd: WawaTeam/Praga
|
Wysłany: 14 Wrz 2011, 14:55
|
|
|
Stofff napisał/a: | co do twojego gustu to pasowały by do tej skrzywdzonej fiesty takie koraliki | Koraliki nie są kwestią gustu tylko wygody, w upalne dni dupa i plecy nie są tak mokre jak bez nich, no chyba że masz w swojej wentylowane fotele...
Tommy,
Tytan254, za obrażanie i ode mnie dostajesz prezent... |
_________________ BARDZO PROSZĘ O NIE MĘCZENIE MNIE NA PW (ANI PRZEZ GG) PROŚBAMI DORADZENIA W SPRAWIE ZAKUPU AUTA (ANI W SPRAWACH MECHANIKI/ELEKTRYKI OGÓLNEJ I CAR AUDIO), NIE ZNAM SIĘ I MAM JUŻ DOŚĆ PISANIA TEGO KAŻDEMU!!! OD TEGO SĄ TEMATY W DZIALE "PRZED ZAKUPEM (ORAZ MECHANIKA/ELEKTRYKA/CAR AUDIO)"!!! DZIĘKUJĘ, DOBRANOC...
F16 w obiektywie Krzyśka Palińskiego
 |
Ostatnio zmieniony przez Parzych 14 Wrz 2011, 15:11, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
tytan254
|
Wysłany: 18 Wrz 2011, 20:24
|
|
|
Usunąłem wczoraj te naklejki,,kule ognia" i przykleiłem nową naklejke srebrno-czarną na klapke wlewu paliwa.Wymieniłem również gumy od stabilizatorów(gdyz tłukło mi sie cos ostatnio),jak i sworzeń we wachaczu-teraz jest ok,nie tłucze sie juz nic z przodu |
|
|
|
 |
Puff
Forumowy Maruda

Wersja: Fun
Silnik: 1.8DI/75KM
Imię: Dawid
Wiek: 38 Dołączył: 22 Cze 2008 Posty: 5740 Skąd: Ruda Śląska
|
Wysłany: 19 Wrz 2011, 21:06
|
|
|
Dobry początek |
_________________ "Rób to, co kochasz, żyj jak chcesz i nie patrz na to, co mówią inni,
bo jeśli zaczniesz działać tak, jak chcą inni, to będziesz żyć dla innych, a nie dla siebie."
Wierny osiołek pochłania jedynie
|
|
|
|
 |
tytan254
|
Wysłany: 29 Paź 2011, 12:46 Re: 1.25,16vZetec-Trend by Tytan254
|
|
|
NOWE FOTKI AUTKA:-małe zmiany:
Czy teraz może byc?już tak zostanie!Pomalowałem również bębny na czarno hammeritem,wymieniłem tarcze nowe z klockami.
-nowy nabytek by Fiestka nie była sama:) |
Ostatnio zmieniony przez Parzych 10 Paź 2013, 14:42, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|