Fiesta MK IV swap 1.3 endura to 1.7 VCT 125 |
Autor |
Wiadomość |
hubi_2006

Model: Ford Fiesta Mk4`99
Wersja: Techno
Silnik: 1.25i/75KM
Imię: Hubert
Wiek: 37 Dołączył: 03 Cze 2007 Posty: 1479 Skąd: Kruszwica
|
Wysłany: 22 Kwi 2009, 22:12
|
|
|
ja chce takie lampy |
_________________ Powyższy post nie ma na celu obrazy czytelnika. Wszelka nadinterpretacja jego treści może wynikać z przypadku lub celowego doszukiwania się nieistniejących treści obraźliwych, jak i pogardliwych.
ebesz szkerebe debesz (R) |
|
|
|
 |
chudy [Usunięty]
|
Wysłany: 22 Kwi 2009, 23:01
|
|
|
tylko jak by Ci sie udalo takie znalezc to staraj sie z grilem bo org nie pasuje i trzeba sie nalatac zeby jakis magik wyrzeźbił i zderzak trzeba by troche podpilowac zeby zaokraglenia lampy wpasowac ja mam narazie opuszczony delikatnie ale jak bedzie troche czasu to bede dzialal |
|
|
|
 |
Daras84
King of Bednary 2011

Model: Ford Fiesta Mk3`90
Wersja: RST
Silnik: 2.0 16V
|
Wysłany: 23 Kwi 2009, 09:30
|
|
|
wyglada jak by tam od nowosci siedział |
_________________ AUTO LAWETA 24H
SKUP AUT całych i powypadkowych 883-255-991 |
|
|
|
 |
Piesek

Model: Ford Fiesta Mk3`89
Wersja: Inna
Silnik: Inny
|
|
|
|
 |
chudy [Usunięty]
|
Wysłany: 23 Kwi 2009, 23:23
|
|
|
no zadnego wiazania drutem czy montowania na plastry nie bylo ale kilka rzeczy do dopracowania zostalo, jest dziwny luz w ukl kierowniczym boje sie ze maglownica jest nie halo bo wsadzona jest z pumy bo do fiestowskiej przewody nie pasowaly i cos brzeczy o wydech niby nic ale denerwuje jak cholera, jutro bede dzwonil do magika zeby sie umowic na przyszly tydzien zeby sprawdzil co jest grane
[ Dodano: Pon Sie 17, 2009 00:25 ]
no to pojawil sie problem, zauwazylem dopiero po powrocie z urlopu jak fofi stala ponad tydzien nieodpalana wiec tak:
wracam z urlopu wyladowalem bagaze lece na dol z kluczykami, mysle sobie stala bidna to troche pojezdze, wsiadam przekrecam kluczyk a tu kicha, wiec aku na prostownik po 3 dniach jazdy mysle sobie zostaewi na 3 dni i zobacze czy odpalai i co tez kicha gdzies jej prad na lewo ucieka, ma ktos jakis pomysl ktoredy moze uciakac ?? bo nie widzi mi sie jej znowu wstawiac na pare dni do elektryka :/ |
|
|
|
 |
|
Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.