|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Nasze auta - [MK3.5] Fofi Evo suplement RS By SpiderMAN
SpiderMAN - 10 Cze 2008, 08:31 Temat postu: [MK3.5] Fofi Evo suplement RS By SpiderMAN 1. NICK: SpiderMAN
2. IMIĘ: Michał
3. MODEL: Scenic
4. WERSJA: RXE
5. ROCZNIK: 2000r.
6. SILNIK: 1.6 16V 107KM
7. OPIS AUTA: ABS, 4xAIRBAG, NAPINACZE, KLIMATYZACJA, EL. SZYBY PRZÓD, EL. LUSTERKA, CENTRALNY ZAMEK, KLIMATYZOWANY SCHOWEK
8. DOKONANE ZMIANY / WYKONANE PRACE
a. wizualne: kierunkowskazy boczne clear, odświeżone felgi stalowe Hammeritem;
b. mechaniczne: brak zmian;
c. audio: Pioneer DEH-2900MP, Woofery Magnat Needle 135mm w drzwiach oraz Tweetery Magnat CarFit T15 na przodzie, oraz Woofery Magnat Classic 213 na tyle (przyzwoicie całość gra...).
9. PLANOWANE ZMIANY / PLANOWANE PRACE
a. wizualne: oryginalny daszek na tylną klapę, jakieś ładne alufelgi
b. mechaniczne: brak planów;
c. audio: wygłuszenie matami bitumicznymi przednich drzwi, twwetery w dekę w fabryczne miejsce, jednostka sterująca Pioneer DEH-600BT.
10. FOTKI AUTA
http://picasaweb.google.c...Renault_Scenic/
Witajcie... od 31.03.2009 jestem szczesliwym posiadaczem Scenica I PhII z silnikiem 1.6 16V z roku 2000.
Auto przywiezione ze slonecznej Italii, tam eksploatowane przez rodzine w podobnym skladzie jak moja, t.j. tata, mama i dwojka dzieci...
Nas jest wiecej o psa...
Wlasciciel byl nie palacy, autko zadbane, srodek byl czysty, silnik w stanie idealnym. Przebieg udokumentowany dosc dokladnie, t.j. 136700km.
Jak narazie jezdzi mi sie super... zdazylem wymienic klocki z tylu, ubezpieczyc auto w pakiecie, wymienic plyny eksploatacyjne, filtry, swiece, rozrzad, i.t.p.
bidżej - 13 Cze 2008, 09:45
SpiderMAN, te czarne słupki zrobione folią z allegro czy jakoś inaczej? Trzeba do tego ściągać szyby?
SpiderMAN - 13 Cze 2008, 09:47
bj86 napisał/a: | SpiderMAN, te czarne słupki zrobione folią z allegro czy jakoś inaczej? Trzeba do tego ściągać szyby? | Folia, nie trzeba sciagac szyb...
Ale lepiej jest pomalować, co też będę niedługo robił...
Tommur - 13 Cze 2008, 09:48
utko fajne, le Panowie miniturki zdjęć... miniaturki
bidżej - 13 Cze 2008, 10:11
[quote="SpiderMAN"] bj86 napisał/a: | Ale lepiej jest pomalować, co też będę niedługo robił... |
Czekam na efekt bo na 3d chyba ciężko będzie z folią, tylna część słupka (ta od nadwozia) ma trochę zawijasów, nie to co tylne drzwi w 5d...
Skfarek - 13 Cze 2008, 10:52
SpiderMAN bardzo ladna fofka, wieeelki plusior dla ciebie tylko częściej pojawiaj się swoją maszyną na spotach
SpiderMAN - 13 Cze 2008, 12:32
Skfarek napisał/a: | SpiderMAN bardzo ladna fofka, wieeelki plusior dla ciebie tylko częściej pojawiaj się swoją maszyną na spotach | Się postaram... narazie to walcze, znaczy jutro powalcze z krowkowcem...
Dzięki za miłe słowa, na tym co jest nie poprzestanę na pewno...
genov - 13 Cze 2008, 21:50
zwykla czysta fajna czerwona fiesta, lekko wychuchana Ale z tym boxem to chyba troche przesadziles
madek - 13 Cze 2008, 22:45
genov napisał/a: | Ale z tym boxem to chyba troche przesadziles |
piszesz jakby to byla regula ze kazda fiesta ma byc "usportowiona" i ze nie moze sluzyc za auto rodzinne
SpiderMAN - 18 Cze 2008, 10:45
Zdjęcia są już dostępne.
http://picasaweb.google.com/spidermanek/Fofi_evo/
[ Dodano: Sro Wrz 17, 2008 16:38 ]
FoFi Evo suplement...
http://picasaweb.google.p...999387640492514
Tak bym chciał aby wyglądała...
Tak podejrzewam będzie... w przyszłym roku.
Tommy - 22 Wrz 2008, 17:40
Wiesz co sądzę o czarnym matowym
No moim zdaniem malina, ale trudno powiedzieć, jak to będzie wyglądało w realu.. Te alu jakoś preferują srebrny, no ale jak to się mówi - "Się nie przejedziesz, się nie wyp**. Się nie wyp*** to tego nie poczujesz."
Na lato poszukałbym tych 14" z RS1800 i zrobil je w czarny mat. A na zimę te z xrki też w jedynym słusznym kolorze. Czarny mat strasznie mi się podoba w kontraście z mocnymi kolorami. Moim zdaniem będzie zaje****
No ale to tylko moje zdanie więc..
SpiderMAN - 22 Wrz 2008, 17:46
13tki zostają... dobrze mi się jeździ na nowych Fuldach EcoControl...
Co do koloru, to będę w zimie z nimi walczył...
Na razie w toku prace nad zawieszeniem, Eibachy niebieskie dotarły, niedługo zakładam, przy okazji wymieniając łożyska górne McPhersonów.
A potem autko idzie na warsztat i będzie w końcu 1.3... myślę, że to przejściowy stan, ale chwile, czytaj z 1,5 roku potrwa.
sudoMK4 - 22 Wrz 2008, 19:21
fiesta ładna tylko szkoda ze nad kole zgnite ale spokjnie w każdych fordach taak juz jest u mnie tez juz wyskakuje u mojej mamy w tym samym miejscu rdza wyskakuje
SpiderMAN - 22 Wrz 2008, 19:52
sudoMK4 napisał/a: | fiesta ładna tylko szkoda ze nad kole zgnite ale spokjnie w każdych fordach taak juz jest u mnie tez juz wyskakuje u mojej mamy w tym samym miejscu rdza wyskakuje | A czy ja się tym przejmuję... Już się zdążyłem przyzwyczaić, a blacharkę robię w tym roku jeszcze, jak przełożę silnik i zakończę pierwszy etap modów zawieszenia.
sulos - 22 Wrz 2008, 19:54
SpiderMAN, nie lepiej poczekac z blachami na wiosne?
SpiderMAN - 22 Wrz 2008, 19:58
sulos... nie, bo na wiosnę może w Fordzie nie być czego spawac... To w końcu Ford...
To znaczy nie twierdze, że jest tak źle jak u PitusKa... ale rewelacji nie ma...
parę dziur w progach, trzeba będzie też pospawać troszkę próg wewnętrzny, a nadkola jakie są każdy widzi w galerii...
sudoMK4 - 22 Wrz 2008, 22:23
taaa fordy taak mają ze gniją nad kola i wlewy paliwa ne wiem czemu juz w tych wyższych rocznikach by mogli coś z tym zrobić a nee nawet w mk4 gnije nad kole
bidżej - 22 Wrz 2008, 22:35
SpiderMAN, obczaj moją tapetkę pulpitu:

sudoMK4, tak to jest jak się oszczędza na materiałach i robi samochody z nieocynkowanej gównoblachy. Jest tanio, wygląda dobrze w salonie i frajerzy to kupują, cieszą do pierwszej zimy a potem plują sobie w brodę
sudoMK4 - 22 Wrz 2008, 23:02
taa dokłądnie szkoda ze juz nie produkują fest w nowszych rocznikach ale w starych budach by zrobili mk2 lub 3 z klima z cała elektroniką ale zeby buda była dalej ta sama wtedy było by fajnie i zeby taak nie gniła bo etraz niektóre nowe auta jak patrze to ne wiem czmeu le odobająmi si ezawsze takie starsze auta typu fiesta mk3 lub mk2
SpiderMAN - 23 Wrz 2008, 18:33
Czemu mi Off Topic robicie?
Matekk - 23 Wrz 2008, 20:48
SpiderMAN, śniło mi się, że wchodzę na forum a tu Twój temat "[MK6] Ford Fiesta" a w temacie zdjęcia, fiesta rok 2005 po lifcie tylko czemu 3 drzwiowa byłai? Przyznawaj się co kombinujesz bo to mógł być proroczy sen
sudoMK4 - 23 Wrz 2008, 21:35
spider nie przejmuj siemi teez juz zrobili off toppic xD
SpiderMAN - 24 Wrz 2008, 14:54
Matekk napisał/a: | SpiderMAN, śniło mi się, że wchodzę na forum a tu Twój temat "[MK6] Ford Fiesta" a w temacie zdjęcia, fiesta rok 2005 po lifcie tylko czemu 3 drzwiowa byłai? Przyznawaj się co kombinujesz bo to mógł być proroczy sen |
Nic nie kombinuje... na MK6 mnie nie stać, póki co... MK3,5 zostaje i ma się dobrze...
Ja tez miewam prorocze sny i śniło mi się, kiedyś, że mam 5D Fiestę 1.6 CVH kto wie, może kiedyś...
[ Dodano: Pon Paź 06, 2008 08:58 ]
Eibach RS niebieski na pokładzie... Powiem tak... Łoooooo... zakręty to połyka teraz miodzio...
Niedługo zapodam fotki... Jak wymienię przednie amortyzatory, bo już ledwo zipią...
[ Dodano: Nie Lis 02, 2008 02:06 ]
Póki co projekt stoi, bo szukam pracy...
Blacha na wiosnę do roboty na 100%, na razie usilnie szukam dobrej pracy, co wcale takie oczywiste w tym popieprzonym mieście nie jest...
essien - 17 Sty 2009, 01:34
SpiderMAN napisał/a: | usilnie szukam dobrej pracy |
ja również.
Nie gadaj, że przez tyle czasu nic nie zmodziłeś? Pochwal sie
SpiderMAN - 17 Sty 2009, 03:02
No oprócz gleby na Eibachach i prawie pełnego remontu i upgradu zawieszenia to nic...
Fotki nie mam jak narazie zrobić, bo auto brudne, a myć się chwiliwo nie opłaca ze względu na syf na drogach...
Darekmk3 - 5 Mar 2009, 23:14
jak sie jezdzi na tym 1.3 ?
pozdro
SpiderMAN - 8 Mar 2009, 09:53
Całkiem całkiem... jeszcze nie założony... miałem trochę problemów z pracą... Dam znać jak będzie na pokładzie...
Darekmk3 - 8 Mar 2009, 19:02
SpiderMAN napisał/a: | Całkiem całkiem... jeszcze nie założony... miałem trochę problemów z pracą... Dam znać jak będzie na pokładzie... | sciagales z niego glowe ? lepiej sciagnij i zobacz jak tam w srodku
pozdro
SpiderMAN - 12 Mar 2009, 10:29
No to się w końcu... stało...
Wczoraj na skrzyżowaniu Królewskiej i Kijowskiej kobieta w 307 SW wymusiła na mnie pierwszeństwo, wyskoczywszy zza tramwaju, na którym to też pierwszeństwo wymusiła i pomimo ostrego hamowania (prędkość niska około 20km/h, bo dopiero co równolegle z tramwajem ruszyłem na zielonym)
trafiłem ją lewym przodem w zderzak... prześlizgując się po jej przodzie...
Fiesta ucierpiała, lampa, zderzak, błotnik pas przedni...
:(
Jechałem z żonką i synkiem, na szczęście się nic nie stało...
LOY - 12 Mar 2009, 10:34
luzzzz dostaniesz kase ..i bedzie ładniejsza niz wczesniej
SpiderMAN - 12 Mar 2009, 10:39
No tez tak myślę...
http://picasaweb.google.p...235125241670002
Tak to wygląda...
Na pierwszy rzut oka, podłużnica cała, auto jeździ prosto, nic się nie tłucze...
Tak małe szkody to zasługa nowiutkich hampli z XRki...
Jakbym miał te stare to bym przyrżnął w babe mając ze 40km/h.
LOY - 12 Mar 2009, 10:59
nic sie nie stało ...pas do uratowania ..maska tez ..po orzeczeniu -na szybko wyklep mlotkiem błotnik ,odegnij zderzak ..wstaw lampę i migacz i prutaj spokojnie do czasu wyjasnienia sprawy ..oczywiscie przy rzeczoznawcy rozpaczaj ile wlezie ..pamietaj ze masz malowany zderzak i nie jest to to samo co zderzak czarny ..no powodzenia..mysle ze wyjdziesz na tym na plus ..ale czasu troche nieststy stracisz ...zawsze tak jest niestety ..niby cos zarobisz na stracie ..ale nerwy ..chodzenie ..tego ci nikt nie zwróci
SpiderMAN - 12 Mar 2009, 11:10
wiem
wiem, bede mu gadal, ze po tuningu zawieszenie, zero serii, hamulce z najmocniejszej wersji
jak dadza barany szkode calkowita to by bylo ok...
Tommy - 12 Mar 2009, 11:31
Ściemniaj ściemniaj Jak to dobrze rozegrasz to jeszcze oprócz naprawy jakiś pakiecik XR ci wyjdzie za darmo
SpiderMAN - 12 Mar 2009, 11:55
LOY napisał/a: | nic sie nie stało ...pas do uratowania ..maska tez ..po orzeczeniu -na szybko wyklep mlotkiem błotnik ,odegnij zderzak ..wstaw lampę i migacz i prutaj spokojnie do czasu wyjasnienia sprawy ..oczywiscie przy rzeczoznawcy rozpaczaj ile wlezie ..pamietaj ze masz malowany zderzak i nie jest to to samo co zderzak czarny ..no powodzenia..mysle ze wyjdziesz na tym na plus ..ale czasu troche nieststy stracisz ...zawsze tak jest niestety ..niby cos zarobisz na stracie ..ale nerwy ..chodzenie ..tego ci nikt nie zwróci | Tak też chyba zrobię, jak już rzeczoznawca porobi fotki, zrobi opis...
tadzias - 12 Mar 2009, 14:56
Oj Spider, za ciężką nogę masz
powodzenia z rzeczoznawcą
essien - 12 Mar 2009, 17:06
dobrze, ze nikomu nic się nie stało. U mnie dziś był rzeczoznawca. Prócz drzwi wgniecionych wypłakałem przesunięty słupek lub nadkole (chociaż to z wcześniejszych przygód pierwszej właścicielki o których więcej mi nie wiadomo)
SpiderMAN - 12 Mar 2009, 21:58
tadzias napisał/a: | Oj Spider, za ciężką nogę masz
powodzenia z rzeczoznawcą | Że co? Ja za ciężką nogę...
tadzias - 13 Mar 2009, 22:04
SpiderMAN napisał/a: | tadzias napisał/a: | Oj Spider, za ciężką nogę masz
powodzenia z rzeczoznawcą | Że co? Ja za ciężką nogę... |
A kto? może ja ?
Peedro - 14 Mar 2009, 17:53
Szkoda fiestki, ale wyjdzie z tego tylko mocniejsza ważne że nikomu nic się nie stało, i że skończyło się tak a nie inaczej.
SpiderMAN - 21 Mar 2009, 10:32
Hmmm... Szkoda całkowita, odszkodowanie w wysokości 2450zł
Autko już zrobione, jeszcze nie pomalowane... Za raptem 300zł
Wycięliśmy z kumplem błotnik, naprostowaliśmy pas przedni, wpasowaliśmy nowy błotnik i pospawane wsio... koszt robocizny kumpla 50zł.
Ja kupiłem nówkę błotnik, dwie lampy (ale tego to żałuję, będą do sprzedania, poszukuję zaś elektrycznej lewej Carello), dwa kierunki, żarówki całość około 250zł.
[ Dodano: Nie Mar 22, 2009 18:14 ]
Kolejna stłuczka... znów mi pierwszeństwa nie ustąpili, tym razem na skrzyżowaniu Wybickiego i Łokietka, jechałem prosto przez Łokietka oczywiście na zielonym świetle, facet Audi A4 z naprzeciwka skręcał w lewo... miał zielone... ale pierwszeństwa nie ustąpił.
Jechaliśmy wszyscy we czwórkę, za mną z tyłu po lewej stronie córka, po prawej synuś. Chyba miałem dobrą reakcję jak zobaczyłem, że gość rozpędzony wali w nas, wcisnąłem gaz do dechy i odbiłem mocno w prawo, uciekłem na tyle, że dostałem w koło tylne, a nie w drzwi za którymi była córka. Szczęśliwie nikomu się nic nie stało. Facet bez ceregieli przyznał się do winy, przeprosił, spisaliśmy oświadczenie, narysowaliśmy mapkę i tyle...
Jutro wrzucę fotkę szkód...
Uszkodzony mam trochę błotnik, skrzywioną na 100% belkę, lekko wgnieciony pas tylni.
[ Dodano: Wto Mar 31, 2009 12:37 ]
Moja Fiesta jest obecnie na sprzedaz.
Z bolem serca, ale ojciec mi zrobil prezent i mam nowe autko.
Wymienie jeszcze w niej belke tylna i ustawie geometrie, czyli najwiekszy skutek ostatniej stluczki zostanie usuniety. Blachy z tylu beda wyprostowane, beda przygotowane pod wyciecie reperaturek i ich wspawanie, w razie czego mam niedrogiego blacharza ktory to moze zrobic.
Do zrobienia sa reperaturki nadkoli tylych i opcjonalnie progow, ktore to dorzuce nabywcy auta, jesli cena bedzie satysfakcjonujaca. Reperaturka kryje bez problemu powstale uszkodzenia na rancie blotnika.
W samochodzie jak wszyscy wiecie jest bardzo duzo nowych czesci.
Miedzy innymi:
W maju zeszlego roku zrobiony remont generalny hamulcow, z przodu tarcze wentylowane brembo i klocki ferodo premier, z tylu szczeki ferodo, cylinderki. Zaciski maja wymienione tloczki, uszczelki i odpowietrzniki. Caly uklad zalany jest dobrej jakosci plynem hamulcowym firmy Jurid.
Pod koniec zeszlego roku zrobiony zostal remont zawieszenia. Z przodu sa amortyzatory SACHS Touring (olejowe), nowe wahacze Hans Pries. Z tylu nowe tuleje belki Motorcraft. Auto jest na sprezynach Eibach RS (niebieskie), bardzo dobrze sie prowadzi.
Auto jest na kolach zimowych (przednie nowe Fulda Cristall Montero 2 155/70 R13, tylne po dwusezonowe Barum Polaris 2 155/70 R13), za doplata moge dorzucic komplet alufelg z XR2i z dwoma oponami Fulda EcoControl 165/65 R13, dwie w wyniku wadliwych wahaczy zostały uszkodzone (pisalem o tym problemie na forum, zostal on wyeliminowany po zamontowaniu wahaczy hans pries)
Po pierwszej stluczce zostal zapakowany silnik 1.3 (na Fordowskim oleju polsyntetycznym, nowych swiecach Motorcraft, nowych filtrach powietrza i oleju Motocraft. Pali na dotyk, olej jest czysciutki, po wymianie zdazylem przejechac raptem 350km, auto jest w ciaglej eksploatacji.
Jesli chodzi o stan mechaniki nie ma sie do czego przyczepic. Autko jeszcze dlugo posluzy, wlozylem w nia sporo pieniazkow i jeszcze wiecej pracy i serca, zeby moc sie nia bezpiecznie i sprawie przemieszczac z rodzinka.
Do zrobienia jest:
Pomalowac blotnik przedni lewy i ewentualnie pas przedni, zrobic reperaturki tylnych nadkoli i pomalowac, zespawac 8cm pekniecie na rogu przedniego zderzaka, zalozyc tylny zderzak, bo jest uszkodzony i tyle.
Prowadzilem na biezaco rejestr napraw i wymianianych czesci. Posiadam duzo rachunkow i faktur za czesci. Auto jest w 100% pewne jesli chodzi o stan mechaniczny.
Ponadto posiadam wiele czesci i akcesoriow dodatkowych, ktorych nie zdazylem zamontowac (stabilizator przedni, nowe laczniki i gumy stabilizatora firmy NK, dokladni nadkoli przednich z Futury, elektryczne otwieranie bagaznika z kabiny i wiele innych).
Wszelkie info na telefon: 502 93 50 20
Cena do uzgodnienia po obejrzeniu auta.
[ Dodano: Wto Mar 31, 2009 12:39 ]
FOTKI W WEEKEND...
Tommy - 31 Mar 2009, 12:51
Czyżby pojawiła się jakaś ciekawa XRka ?
DemptD - 31 Mar 2009, 13:00
no wlasnie pochwal sie co to nowego masz
Nesor - 31 Mar 2009, 13:27
Mi cos sie o czy obiło że ci sie scenic śni a mk3 szkoda...
tajmus - 31 Mar 2009, 14:50
Palny ambitne byly a coz > ZYCIE
Nie wybacze Ci tego
Niech trafi w dobre rece
SpiderMAN - 4 Kwi 2009, 23:07
Zal, ale bylo juz za ciasno... W klubie zostaje... podziele sie wiedza z juniorami...
Autko mam nadzieje znajdzie nowego nabywce, ktory ja skonczy i bedzie smigal...
A ja sie woze Renault Scenic 1.6 16V RXE
z 4x airbag, napinacze, klima, ABS, 2x el szyby, el. lusterka i.t.p.
Fotki na http://picasaweb.google.p.../Renault_scenic
bidżej - 4 Kwi 2009, 23:10
SpiderMAN, identyczny kolor jak były Scenic mojego ojca - nazywa się to brąz jesieni tylko u nas siedział 2.0 140KM i wersja RXi... ogólnie bardzo miły wozik - duży i wygodny w dodatku przez 7.5roku przejechał 250kkm i nigdy nie zawiódł jeździ to 1.6?
tadzias - 5 Kwi 2009, 12:25
jest nice ten sceniczek
kolorek mi się szczególnie podoba
madek - 5 Kwi 2009, 13:12
No jesli chodzi o rodzinne autko, to fiesta nie ma tu nic do powiedzenia. Oby dobrze sluzyl francuz
SpiderMAN - 5 Kwi 2009, 18:40
bidżej napisał/a: | SpiderMAN, identyczny kolor jak były Scenic mojego ojca - nazywa się to brąz jesieni tylko u nas siedział 2.0 140KM i wersja RXi... ogólnie bardzo miły wozik - duży i wygodny w dodatku przez 7.5roku przejechał 250kkm i nigdy nie zawiódł jeździ to 1.6? | Jezdzi... 180km/h bez problemu i jest rezerwa na wiecej tylko po co...
Milo wygodnie, duzo miejsca...
O to mi chodzilo...
bidżej - 5 Kwi 2009, 18:48
SpiderMAN napisał/a: | Milo wygodnie, duzo miejsca... |
i z początku śmieszna pozycja za kierownicą - trochę jak na krzesełku
ogólnie bardzo przyjemna furka.
SpiderMAN - 5 Kwi 2009, 18:53
bidżej napisał/a: | SpiderMAN napisał/a: | Milo wygodnie, duzo miejsca... |
i z początku śmieszna pozycja za kierownicą - trochę jak na krzesełku
ogólnie bardzo przyjemna furka. | Przedewszystkim bezpieczniejsza... 4 poduszki, ABS...
Co i tak z myslenia nie zwalnia...
Ale dzieci sa najwazniejsze.
A Fofi mam nadzieje, znajdzie jakiegos nabywce, który sie bedzie nia dluga cieszyl, jak cos prosze pytac, auto poki co nie jest jeszcze nigdzie wystawione.
Nesor - 13 Kwi 2009, 08:54
ładnie ciekawie w środku wygląda z tymi kolorkami
i radio fajne masz
tajmus - 13 Kwi 2009, 12:29
Sie chlopaki rozgadali troche nie tam gdzie trzeba
Niech fiesta trafia w dobre raczki i jezdzi jeszcze lohoho...
Mozesz jakie pozegnalne zdjecia jeszcze wkleic bo temat sie konczy pewnie powoli.
pzdr
SpiderMAN - 16 Maj 2009, 00:18
Liczę, że trafi w dobre ręce... Dla członków klubu i forum atrakcyjna promocja!!!
SpiderMAN - 17 Maj 2009, 23:46
THE END...
Jak tylko znajdzie nowego nabywcę dam Wam znać...
P.S.
Jak obiecałem tak robię. Fiesta będzie pomykać na Śląsku, a konkretniej po Chorzowie, kupił ją ode mnie człowiek z sercem, 62 lata, emerytowany górnik, taki co sobie lubi pogrzebać przy aucie. Znajomy mojego ojca. mam obiecane, po zrobieniu blachy, że wpadnie Fiestą do mnie na kawę, tak więc pewnie postaram się o jakieś foto jak jej się tam będzie wiodło...
|
|