|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Tuning stylistyczny - [MK3] Moja MK3 - reaktywacja.
molu - 19 Kwi 2005, 17:59 Temat postu: [MK3] Moja MK3 - reaktywacja. Nie moglem sie powstrzymac i na goraco wklejam fotki po poprawkach lakierniczych mojej padaczki i pomalowaniu zderzaczków
Jestem bardzo zadowolony z efektu :-D
Junior - 19 Kwi 2005, 20:19
ciekawy kolorek tylko ten hak z tyłu niewidzi mi się reszta spox
Kermitos - 19 Kwi 2005, 20:45
Molu wyglada jak nie Twoja Kolor jakis inny na tych zdjeciach. I wogole daj zdjecia z pelnego swiatla a nie z cienia, bo przodu nie widac za dobrze Ogolnie ladnie wyszlo
molu - 19 Kwi 2005, 21:01
Kermitos napisał/a: | Molu wyglada jak nie Twoja Kolor jakis inny na tych zdjeciach. I wogole daj zdjecia z pelnego swiatla a nie z cienia, bo przodu nie widac za dobrze Ogolnie ladnie wyszlo |
pisalem przeciez ze zdjecia sa na "goraco" foty beda pozniej jak wypoleruje i umyje :-D
Fordon - 19 Kwi 2005, 21:34
Fiesta naprawde ladna a co rzucilo mi sie w oczy to ciekawy sposob zamontowania halogenow... za pomysl...a co najbardziej mi sie nie podoba to ten hak...pozatym ladnie odmalowana i ciekawie prezentujace sie Fiesta...
Danio - 19 Kwi 2005, 22:25
no halogeniki to pełny wypasik...kolorek jest bardzo milutki...felaski ładniutkie ( mam takie same ) ale mnie jedno zastanawia...tylnie lampy...czym je robiłe¶? czy to s± orginały...tak trzymać ...
cinot - 19 Kwi 2005, 22:29
fajna sprawa.
Ile ci wyszłi za malowanie???
molu - 19 Kwi 2005, 22:40
cinot napisał/a: | fajna sprawa.
Ile ci wyszłi za malowanie??? |
Samo malowanie po znajomosci 2 setki+morze chmielu
(zderzaki,lusterka,klamki,spojler,pas przedni/tylni i blotnik) 8)
Danio napisał/a: | ...tylnie lampy...czym je robiłe¶? czy to s± orginały...tak trzymać ... |
Przyciemnilem lekko sprayem do lamp :-D a co :-D
dzidziu¶ - 20 Kwi 2005, 11:34
bardzo fajny kolorek wyszedł. podoba mi się. jeżeli nie potrzebujesz haka to ¶ci±g. no i może nalepkę na szybie też. ale kolor fajny... w ogóle ładniutki samochodzik.
molu - 20 Kwi 2005, 16:47
Kermitos napisał/a: | daj zdjecia z pelnego swiatla a nie z cienia, bo przodu nie widac za dobrze |
haka nie wywale bo za duzo z tym roboty (butla i zabudowa bagaznika) a zreszta tak kupilem i w dowodzie jest wbity
pozdro4all
Dynamike - 20 Kwi 2005, 20:41
Molu, jest ¶liczna! Możesz jedynie spróbować usun±ć liswy boczne. ;-)
Fordon - 20 Kwi 2005, 20:55
Dynamike napisał/a: | Molu, jest ¶liczna! Możesz jedynie spróbować usun±ć liswy boczne. ;-) |
Zgadzam sie ze jest sliczna i do tego tez popieram pomysl zdjecia listw bocznych... wtedy bedzie bajera...
Pozdrawiam
molu - 20 Kwi 2005, 21:13
Zdjecie listew odpada-za duzo burakow pod Tescami :1xf: i ktos malowal kiedys element na"sztuczke"-do listwy A zreszta komus zdjecie listw ostatnio nie poszlo
Żółwik Tuptu¶ - 20 Kwi 2005, 21:17
wygl±da jak z prospektów niemieckich które zbierałem jak byłem mały .
Kermitos - 20 Kwi 2005, 23:11
Zupełnie jak nie Twoja Fajnie to wyszlo, mimo iz prawie standard to bardzo ladnie wyglada.
KoRcZuS - 21 Kwi 2005, 09:53
B.Ladna:) Jedyne co mnie razi to listwy, hak i lusterka (nie podobaja mi sie te paletki) ale tak to autka klasa!
Yoshimitsu - 21 Kwi 2005, 15:41
molu napisał/a: | Zdjecie listew odpada-za duzo burakow pod Tescami :1xf: i ktos malowal kiedys element na"sztuczke"-do listwy A zreszta komus zdjecie listw ostatnio nie poszlo |
Ano niewyszło i jezdze teraz z jedna strona listew a z drugiej jest ta guma i nadal niewiem co robic
Kacper - 21 Kwi 2005, 16:15
Yoshimitsu napisał/a: | molu napisał/a: | Zdjecie listew odpada-za duzo burakow pod Tescami :1xf: i ktos malowal kiedys element na"sztuczke"-do listwy A zreszta komus zdjecie listw ostatnio nie poszlo |
Ano niewyszło i jezdze teraz z jedna strona listew a z drugiej jest ta guma i nadal niewiem co robic |
Taki mały OT - sie ciesz ze jezdzisz... jak na zlocie Ci się pochwale moimi dokonaniami to dopiero zobaczysz :-(
Yoshimitsu - 2 Maj 2005, 13:16
Kacper a co sie stalo
p.s. i wlasnie kiedy jakis spot robimy znowu
maras555 - 2 Maj 2005, 17:24
Nie mozna nic innego powiedziec na temat twojej fiestki jak to ze jest niezle wypieszczona i ladnie sie prezentuje
grzechu - 2 Maj 2005, 17:33
bardzo ładna!
mnie nic nie razi bo mam okna zasłonięte
molu - 9 Maj 2005, 12:40
Heh a jednak wywalilem hak (i tak przez tyle lat nigdy go nie uzylemi nawet nikt sie na niego nie nadzial) :-D
Dzieki za opinie 8)
|
|