|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Nasze auta - [MK4] Landryna mojej żony
pablo_zio - 4 Lis 2009, 21:03 Temat postu: [MK4] Landryna mojej żony 1. NICK: pablo_zio
2. IMIĘ: Paweł
3. MODEL: Ford Fiesta
4. WERSJA: ??
5. ROCZNIK: MK4, 97
6. SILNIK: 1,25
7. OPIS AUTA: (własne wrażenia, opinie, stan w momencie zakupu itp.)
8. DOKONANE ZMIANY / WYKONANE PRACE
brak
9. PLANOWANE ZMIANY / PLANOWANE PRACE
po co pisać.... trza robić ... auto żony wiec raczej nic
Pewnie wiekszość mnie nie pamieta.... ale kiedys tu sie nawet często udzielałem. Teraz dzięki mojej żonie mogę spowrotem czuć się czlo..... klubowiczem
Więc po 4 latach w ręce me, a reczej mej żony trafiła fiesta mk4 z 97r
Mimo iż swoja fieste sprzedałem jakiś czas temu sentyment do fiesty pozostal a przede wszystkim ludzie których tu poznałem i z którymi przez wszystkie lata banicji utrzymywalem kontakt
Fiesta zony jest tu raczej znana. Zdjecia szału nie robia ale zawsze. Poprzedni wlasciciel obiecal sesje
Pozdrawiam
Presto - 4 Lis 2009, 21:06
zacna fiesta
hubi_2006 - 4 Lis 2009, 21:10
Więc po pierwsze witamy po długiej nieobecności . Po drugie popraw temat według wzoru.
kaczoro - 4 Lis 2009, 21:16
Czy to nie jest aby Fiesta Zefira??? Ostatnio widziałem ją chyba w Chrzanowie na ul.Krakowskiej Wydech o średnicy wiadra zwrócił moją uwagę
Pozdrawiam.
pablo_zio - 4 Lis 2009, 21:19
post poprawiony... sory moj blad
Kaczoro jaka Zefira teraz jest Kaski codziennie tam stoi, bo zona tam pracuje
Pozdro
kaczoro - 4 Lis 2009, 21:23
pablo_zio napisał/a: | Kaczoro jaka Zefira teraz jest Kaski codziennie tam stoi, bo zona tam pracuje
Pozdro |
Wybacz...miało być exFiesta
A tak apropos jaki ten świat mały
pablo_zio - 4 Lis 2009, 21:28
e czemu maly kiedys z Zefirem i Śląską frakcja balowaliśmy nad Chechłem w Trzebinii
pavciio - 4 Lis 2009, 21:38
Bardzo ładna fiestka sam chciałbym się przesiąść do mk4 szerokiej drogi życzę
rafal__lodz - 4 Lis 2009, 21:38
Na foto wyszła mało czerwono przynajmniej znacie przeszłość fiestki, szerokości i niech się dobrze sprawuje.
pablo_zio - 4 Lis 2009, 22:11
jak nie to wiem kaj Zefir mieszka
zefir - 5 Lis 2009, 12:00
fajna bomboniera ) niech sluzy,
ja ze swojej strony chcialem rzec, ze sie mega ciesze ze trafila w takie rece gdzie ktos jej nie zatyra )
pozdrowienia dla Kasi i mon cheri ( jak to moja Asienka zwykla mowic o mej fofi )
Tommi - 5 Lis 2009, 21:25
Fajna czerwona strzała nieśmiało proponuje odkleić listwy ze zderzaków, ładniej się będzie prezentować , niech dobrze służy
drin team
pablo_zio - 18 Mar 2010, 19:05
Listwy zostają... nie wiesz jakie to fajne jest jak za kierownicą samochodu siedzi kobieta. Dodam, że auto bez wspomagania... znaczy do dziś bez wspomagania.
Więc nadszeł czas na modernizacje. Auto bez wspomagania dla kobiety to jakies niedomowienie, a w tym szczególnie źle smigała kiera. Od Marka zakupiłem kilka tajli m.in. kompletne wspomaganie . Niestety wersja z klimą nie dała się łatwo wsadzić do auta bez klimy ale po dobraniu odpowiedniego paska jest dobrze . Fiesta przygotowana już jest na jakies letnie obuwie .
cdn
drim team to juz historia... nie wytrzymalo naporu sniegu
Darekmk3 - 20 Kwi 2010, 20:07
dawaj foty na felunku , bo wiesz...
DemptD - 20 Kwi 2010, 20:25
Darekmk3, przeca widziales
Darekmk3 - 20 Kwi 2010, 21:15
DemptD napisał/a: | Darekmk3, przeca widziales |
nie wcinaj sie jak dorosli rozmawiaja:P ,a tak serio to widzialem ale moze warto zapodac dla szerszej publiki,wkoncu ta fiesta to tez troche historii fkp ,a zostala w fkp i jest jakby wzbogacona
pozdro
pablo_zio - 20 Kwi 2010, 21:42
Nie ma sie czym chwalic, ruda wyszla i zre . Narazie z zakonczonych rzeczy to pojawily sie alu 14" od Pabla325251, i centralne zamki. W trakcie są elektryczne szyby, niestety podczas montażu walnęła linka z lewej szyby i narazie zastanawiam sie co z tym fantem poczac. Musze jeszcze dorwac boczki na drzwi z wersji z elektrycznymi szybami. Poki co nic sie nie dzieje
[ Dodano: Sob Cze 05, 2010 15:33 ]
zdjecia na feldze alu
DemptD - 3 Lip 2010, 23:00
fele od pabla756785462345437?
bidżej - 3 Lip 2010, 23:33
MK4 na felgach z RS wygląda jakoś tak bardziej... ludzko?
pablo_zio - 4 Lip 2010, 09:21
tak fele od Pabla534534634
TSRules - 4 Lip 2010, 11:43
bidżej napisał/a: | MK4 na felgach z RS wygląda jakoś tak bardziej... ludzko? |
Jak dla mnie w ogóle nie pasują, na mk3 tak, do czwórki bardziej delikatne z niskim profilem oponek
kamilocha1 - 4 Lip 2010, 12:37
a juz myslalem ze te same co ja fele ;d bo prawie identycznie ;d
a moze slaska frakcja zregeneruje biby na chechle?:D
pablo_zio - 4 Lip 2010, 19:37
TSRules napisał/a: | bidżej napisał/a: | MK4 na felgach z RS wygląda jakoś tak bardziej... ludzko? |
Jak dla mnie w ogóle nie pasują, na mk3 tak, do czwórki bardziej delikatne z niskim profilem oponek |
jakie to sa bardziej "delikatne" ?
mk4 ma tak "delikatny" przod ze trzeba czyms ozywic to auto , wybralem te fele bo widzialem jak wygladaly ma mk4 u Pabla23423432 i dawalo to rade. U Pabla byla jeszcze gleba .... jako ze autem jezdzi moja zona nie bede obnizal . Czesto pod praca parkuje na chodniku.
TSRules - 4 Lip 2010, 22:38
Zobacz w dziale "nasze auta" w św. pamięci fieścinie kolegi areckiego, były zacne, jestem ciekaw co sie z nimi stało, ale pewno sprzedane już
DemptD - 4 Lip 2010, 22:46
TSRules, fiesta od pabla juz wyglada jako tako, alu ma, wiadro ma i w srodku tez sobie zalatwil wypas a jak na razie to wiekszosc krytykujesz a Twojej jakos nikt nie widział jeszcze...
TSRules - 5 Lip 2010, 11:09
DemptD napisał/a: | TSRules, fiesta od pabla juz wyglada jako tako, alu ma, wiadro ma i w srodku tez sobie zalatwil wypas a jak na razie to wiekszosc krytykujesz a Twojej jakos nikt nie widział jeszcze... |
Ja tylko pisze że nie pasują, jak bym miał ładować fele które nie pasują to już wolę standardowe stalówki, a moja fiesta jest normalna, jest to środek transportu, nie rajcuje mnie tunning za pięć dych, wycie "dawaj glebe" więc nie robię jak na razie żadnego i tyle.
pablo_zio - 5 Lip 2010, 17:06
TSRules masz prawo do swojego zdania... mnie sie fiesta na tych kolach podoba i tak zostanie
Presto - 5 Lip 2010, 17:26
TSRules napisał/a: | nie rajcuje mnie tunning za pięć dych, wycie "dawaj glebe" więc nie robię jak na razie żadnego i tyle. | Każdy ma prawo do swojego zdania to się zgodzę. Proszę tylko nie używaj pojęcia tuning do felg aluminiowych a po drugie widziałem tylko pare brzydkich alumów z lat 70 tych które były brzydsze od satlówek
TSRules - 5 Lip 2010, 18:23
Presto napisał/a: | Proszę tylko nie używaj pojęcia tuning do felg aluminiowych |
Ale czemu ? :yyy: przecież np. pytania o alusy są w dziale "Tuning stylistyczny"
Presto - 7 Lip 2010, 22:00
TSRules napisał/a: | Ale czemu ? przecież np. pytania o alusy są w dziale "Tuning stylistyczny" | gdzieś to trzeba umieścić ...
jak się da jakieś wyczesane alusy do autka to może to jest tuning ale jak się wkłada pospolite alusy do autka w dzisiejszych czasach to może jest tuning dla człowieka który ma 18 lat i jest to jego pierwszy samochód
pablo_zio - 7 Lip 2010, 22:07
ciag dalszy skromnych modyfikacji, elektryczny podnosnik lewej szyby wrocil z renowacji po tym jak peknela linka i czeka na zamontowanie, za to skonczylem przerabiac prawy boczek drzwi pod raczke z wersji z el szybami , niestety zlamalo sie mocowanie od ciegna wiec nie da sie otworzyc fiesty z zewnatrz, wie ktos czy aby dostac sie tam trzeba wyciagac prowadnice szyby?
|
|