|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Tuning stylistyczny - RS 1800 94 rok by IRU
iru - 29 Paź 2007, 17:25 Temat postu: RS 1800 94 rok by IRU witam chłopaki jestem tu nowy wiec sie chwalę
to tak ford fiesta xr2i 1,8 16 v 96kw jedyne wyposażenie to abs ,kubełkowe fotele jest z 94 roku o przebiegu 116tyś
a plany jakieś ładne 14 coś niżej ją posadzić wszystkie szybki czarne i przedłużenie maski do zderzaka zlikwidowanie znaczków
a modyfikacje to tylko stożkowy filtr powietrza i sportowy tłumik ultera + strumienica
a stała na takich kołoach które aktualnie są do sprzedania za 700zł lub zamiana na jakieś ładne 14
Leon_SSJ - 29 Paź 2007, 17:34
jak to przedluzyc do zderzaka? a jak bedzie zasysac powietrze? te fele na dole calkiem niezle wcale ;p na zdjeciach masz jeszcze inne felgi to jeszcze jakeis inne chcesz kupic? i xr2i ma 96kw z tego co wiem. no a tak to niezla.
iru - 29 Paź 2007, 17:39
oki juz zmienione a te nadole to 15 mi obcierały z tyły i strasznie do dupy sie na nich jeździło a te co mam to 14 orginalne fordowskie
sowa - 29 Paź 2007, 17:40
tylko ja widze ciemnosc????
Arkadius - 29 Paź 2007, 17:56
iru i te zostaw bo świetnie pasują ew. ściągnij sobie dekielki może bardziej Ci się spodobają zobacz jak u mnie bez dekli się prezentują http://www.polskajazda.pl...ord/Fiesta/2074
iru - 29 Paź 2007, 17:59
właśnie dużo ludzi mi tak mówi zeby zostawić
sowa - 29 Paź 2007, 18:05
ok juz ciemnosci nie widze... ładna biała felgi sa rasowe wiec nie ma sie nad czym zastanawiac... ale czym predzej zamowi u trzeciego ramki klubowe bo z tymi wygladasz jak wóz obsługi technicznej dróg i poboczy:)
iru - 29 Paź 2007, 18:14
sowa napisał/a: | ale czym predzej zamowi u trzeciego ramki klubowe bo z tymi wygladasz jak |
gdzie to znajde
sowa - 29 Paź 2007, 18:20
spiesze z odpowiedzią:):)
http://www.fiestaklubpols...9cf7dc81efbfda3
Leon_SSJ - 29 Paź 2007, 18:28
ja to tez bym te felgi zostawil
ps ja to tam teraz do swojej kupilem 16 cali opona 195/45 i nie obciera ;p
trzeci - 29 Paź 2007, 18:30
Normalnie, Dział Marketingu i Promocji FKP ;-)
Sorry za OT.
Pozdro ...
iru - 29 Paź 2007, 18:32
Leon_SSJ napisał/a: | ja to tez bym te felgi zostawil
ps ja to tam teraz do swojej kupilem 16 cali opona 195/45 i nie obciera ;p |
zostaną te tylko opony zmienie na 195/45/14
sowa - 29 Paź 2007, 18:34
trzeci napisał/a: |
Normalnie, Dział Marketingu i Promocji FKP ;-)
Sorry za OT.
Pozdro ... |
z badań rynku wyszło ze takie ramki moga sie podobać conajwyżej 1,5% społeczeństwa
Laskosz - 29 Paź 2007, 18:39
jakbys kolego chciał to mam takie felgi orginały forda do sprzedania 15 cali polerowane o takim wzorze jak masz teraz
a Fiesta niczego sobie tył mnie jakoś razi ale opanujesz to skąd dokładnie jesteś ?
Pozdro
iru - 29 Paź 2007, 18:42
15 nie chce a okolice kolbuszowej
Arkadius - 29 Paź 2007, 19:47
no właśnie tył jeszcze troszke wymaga dopieszczenia i cholernie kłuje mnie w oczy ta antena od CB i mi się zdaje czy ona jest na stałe do klapy przymocowana (tzn. przewiercone mocowanie anteny przez klape?)
iru - 29 Paź 2007, 20:26
nie nie jest na specjalnym uchwycie na klape
Daras84 - 29 Paź 2007, 20:38
no to mamy kolejnego bialaska
juz ci mowie co mnie razi na pewno to ta tylnia klapa jak juz sie pokusiles o czytsa to trzeba bylo usunac i zamek i wycieraczke. tablice trzeba bylo wkompnowac w zderzak no i ten wydech jakis tak idziwny :>
ogolni bardzo ładna furka dac ja na glebe usunac oznaczenia i bedzie łogien
iru - 29 Paź 2007, 20:47
ja taką kupiłem jak stoi ale za niedługo nie bedzie ani jednego znaczka i białe lampy z tyłu jakieś ładne bo jest dużo do wyboru a nad rejestracją pomyśle macie moze jakieś pomysły
odyniec - 29 Paź 2007, 21:08
chlopie wiesz ile masz KW pod maska, to teraz naucz sie robic miniaturki...
LOY - 30 Paź 2007, 01:30
hym .....jak dla mnie tuningu tu nie za wiele...i ogólnie skoro to nowy nabytek warto by najpierw poznac auto ..a potem pokazywac je światu ..ale to juz twój wybór . Co w oczy kole
-czysta klapa ..moze sie podobac -samotny zamek klapy juz nie :-(
-umiejscowienie tablicy na zderzaku ..nieprzemyslane i mocno nieestetyczne
-oswietlenie tablicy niczym z zuka ...i dziura po starej lampce paskudna.
-wydech celujacy w niebo ...nie z tej bajki ...to stara Xr-ka a nie zółta calibra team joł .
-poszukaj lampek dodatkowych w zderzak ten halunek wesema ...psuje morde Xr-ki a dalekosiezne sadzac po kolorze mocno juz wyeksploatowane.
Fabryczne koła ..mnie osobiscie zawsze sie bardzo podobały ....warto by przydac im charakteru malujac je na garfitowo albo czarno przy białym aucie zagraja fajnym kontrastem ...mankamentem seryjnych Rs-ek jest zbyt duze Et ..która odbiera autu sportowego wygladu ..tutaj sparawe załatwia dystanse 10-15mm na felge . Białe lampy tylen na białym aucie -nuda ...i znikna zupełnie odbierajac wrazenia jakie robia na aucie kontrastujacym do nich kolorem lakieru . Jesli myslisz o gej-lookach to ...szybko przestan o nich myslec ..nie ten styl nie ta bajka ..nie ta dyskoteka. poszukaj hella z przyciemnionym paskiem ..albo grafitowych
ps ...i wywal ten wcisniety stozek ..nawet kosztem tych 5-ciu brakujacych koni
SpiderMAN - 30 Paź 2007, 08:16
Nie podoba mi się ten tył... Paskudny... Oryginał ładniej by pasował...
osimek1 - 30 Paź 2007, 08:24
calkiem niezla, co do uwag to jedynie bym cos z ta koncowka wydechu zrobil, z przodu tez mi czegos brakuje ale niewiem czego...:P
fajne fele sprzedajesz - mam takie same tylko ze 14stki
Piter - 30 Paź 2007, 12:24
ogolenie rzecz ujmując to ładna i dobra nie zwieśniaczona baza do przeróbek. Uważaj tylko żebyś nie poszedł zbytnio po bandzie bo zabijesz wizerunek i charakter xr-ki
iru - 31 Paź 2007, 16:43
http://czescionline.pl/tu..._czesc_id=59021
http://czescionline.pl/tu..._czesc_id=24351
chłopaki co myslice o tych sprężynkach
Arkadius - 31 Paź 2007, 21:54
chyb lepsze od jamexów xD
Darekmk3 - 1 Lis 2007, 20:19
Arkadius napisał/a: | chyb lepsze od jamexów xD |
a jezdziles na jamexach ? bo jakos u mnie w połączeniu z czerwonym gazowym sachsem sie to bdb sprawowalo...
pozdro
Ad@mus - 1 Lis 2007, 20:29
Cytat: | a jezdziles na jamexach ? bo jakos u mnie w połączeniu z czerwonym gazowym sachsem sie to bdb sprawowalo...
|
czerwony gazowy sachs??
a ja myslalem ze byl zolty:D:D:D
Darekmk3 - 1 Lis 2007, 20:36
Ad@mus napisał/a: | Cytat: | a jezdziles na jamexach ? bo jakos u mnie w połączeniu z czerwonym gazowym sachsem sie to bdb sprawowalo...
|
czerwony gazowy sachs??
a ja myslalem ze byl zolty:D:D:D |
czerwony zle myslales i widziales
|
|