Forum FiestaKlubPolska -

Tuning stylistyczny - fotki mk3 z lotka i alu 14

QBOSS - 25 Kwi 2006, 20:52
Temat postu: fotki mk3 z lotka i alu 14
Zrobiłem troszkę fotek ,pochwale sie :)

Jak na razie założyłem Lotke i Aluśki - teraz czekam na zderzaczki (przedni futurka a tylni MK5) , lusterka myśle jeszcze o zmianie zawieszenia na niższe no i o tylnich światłach ale to jak będę miał fundusze :)

berni - 25 Kwi 2006, 22:08

i wywal hak
QBOSS - 26 Kwi 2006, 21:08

Hak musi zniknąć bo będzie problem z zderzaczkiem po za tym teraz chyba taki hak nie jest zgodny z przepisami
marcel20 - 26 Kwi 2006, 22:43

QBOSS napisał/a:
po za tym teraz chyba taki hak nie jest zgodny z przepisami

Przyda sie do innych celów ;)

DziDzia - 27 Kwi 2006, 11:46

biale sa piekne :devil: ....

pozdro :!:

sowa - 27 Kwi 2006, 12:32

a co to za wersja???:) ..i od razu co miala w seryjnym jesli wiesz...
QBOSS - 27 Kwi 2006, 13:15

Hym wersji wam nie podam bo sam nie rozszyfrowałem co to za wersja ale wszystko standardowe ,najbardziej ubolewam że nie ma elektrycznych szybek :( ale i tak ją kocham :P
sowa - 27 Kwi 2006, 13:36

hmmm... domniemam po wnikliwej dedukcji ze wersje masz napisana zaraz pod napisem fiesta na tylnej klapie :hihihi: ... ze zdjec jest nieczytelna dlatego pytam 8) ...chyba ze to jakas twoja nalepa to nie mam wiecej pytan :-P chociazby zderzaki z lakierem juz nie sa takim zwyklym minimum wiec sie nie lam;) cos tam masz;)
QBOSS - 27 Kwi 2006, 13:47

No właśnie z tej nalepki nie mogę dojść co to za wersja ,jak wrócę z pracy do domku to zrobię jej focie i wstawię to może wy coś wydedukujecie :)

EDIT:
No to jak obiecałem daje focie :)

I ni cholery nie wiem co to za wersja :)

jackrzec - 27 Kwi 2006, 23:51

QBOSS napisał/a:
No właśnie z tej nalepki nie mogę dojść co to za wersja ,jak wrócę z pracy do domku to zrobię jej focie i wstawię to może wy coś wydedukujecie :)

EDIT:
No to jak obiecałem daje focie :)

[url=http://img133.images....th.jpg]Obrazek[/URL]
I ni cholery nie wiem co to za wersja :)

To coś w tym stylu jak moja "Trendy"

dday - 27 Kwi 2006, 23:56

"CHEERS"
fiesta WIWAT :fox:
albo lepiej fiesta "na zdrowie" :-P ;)

jaco11 - 2 Maj 2006, 09:54

Jak dla mnie oki szczególnie Lotka bo jej nie posiadam :D
QBOSS - 5 Maj 2006, 08:07

Dzisiaj zabieram sie do malowania bębnów i zacisków a następnie lotka pójdzie na biało :)
Zastanawiam się jeszcze cały czas nad zderzakiem i tak sobie myślę że z tylniego oryginalnego zderzaka wyszedł by całkiem fajny jak bym go przerobił z tym że musze znaleźć inny zderzak który po docięciu utworzy jedną płaską powierzchnie a to raczej będzie trudniejsze do znalezienia oryginalnego zderzaczka od futury :)

maerik - 5 Maj 2006, 09:04
Temat postu: Re: fotki mk3 z lotka i alu 14
Kuba, kiedy obnizanko? :hahaha:
QBOSS - 5 Maj 2006, 11:35

maerik --> Very Funny :) obniżę ale na pewno nie tak jak ty aż taki odważny nie jestem chciał bym jeszcze w przyszłości mieć dzieci :P
oley - 5 Maj 2006, 13:29

Kuba narazie możesz wozic worki z piaskiem to się obniży przetestowałem to wożąc piasek na działke ;/

Ja wczoraj podniosłem furke i okazalo się, że jeden amortyzator nie ma już gumy więc niedługo szykuje sie wymiana. No a jak wymiana no to już oczywiscie gleba :devil:

maerik - 5 Maj 2006, 15:39

oley napisał/a:

Ja wczoraj podniosłem furke i okazalo się, że jeden amortyzator nie ma już gumy

Moze spadla na zakrecie :hahaha:
Poki dziala to po co ci guma :D

marcel20 - 6 Maj 2006, 09:08

Cytat:

Ta tylko musisz częściej urządzenie bez gumy obserwować :D

oley - 6 Maj 2006, 21:56

marcel20 napisał/a:
Cytat:

Ta tylko musisz częściej urządzenie bez gumy obserwować :D

I niech każdy interpretuje to według własnego zepsucia :ok: :devil:

jaco11 - 6 Maj 2006, 23:40

Cytat:
Kuba narazie możesz wozic worki z piaskiem to się obniży przetestowałem to wożąc piasek na działke

ludzie worki z piaskiem to jest naprawdę ok nie chce mówić co ja woziłem :-P

oley - 7 Maj 2006, 23:00

Nawet nie próbuje się domyślać :devil:
osimek1 - 16 Maj 2006, 11:52

QBOSS napisał/a:
Hym wersji wam nie podam bo sam nie rozszyfrowałem co to za wersja ale wszystko standardowe ,najbardziej ubolewam że nie ma elektrycznych szybek :( ale i tak ją kocham :P

niegadaj ze wszystko standartowe bo ja np. zapalnicznki nie mam a TY takowa posiadasz:) tak wiec nie jest taka bardzo podstawowa - a i chyba konoslke srodkowa masz a jako ze niewszystkie fiesty to mialy to domyslam sie ze to tez byla opcja:)

jackrzec - 16 Maj 2006, 22:48

osimek1 napisał/a:
chyba konoslke srodkowa masz a jako ze niewszystkie fiesty to mialy to domyslam sie ze to tez byla opcja:)
Po połowie 94 miały wszystkie. A zapalniczke możesz podłączyć samemu, bo wyjścia są gotowe. nawet podświetlenie. Kupujesz zapalniczke i po góra 15 minutach masz założoną.
osimek1 - 16 Maj 2006, 23:39

jackrzec napisał/a:
osimek1 napisał/a:
chyba konoslke srodkowa masz a jako ze niewszystkie fiesty to mialy to domyslam sie ze to tez byla opcja:)
Po połowie 94 miały wszystkie. A zapalniczke możesz podłączyć samemu, bo wyjścia są gotowe. nawet podświetlenie. Kupujesz zapalniczke i po góra 15 minutach masz założoną.

co do zapalniczki to wiem:) ale jednak oryginalnie jej nie bylo :) i ja mowie o tym - co do zapalniczki to juz patrzylem jak to wyglada pod wzgledem elektrycznym i wczesniej czy pozniej zaloze ja ale jakos nei jest mi potrzebna to narazie te plany sa oddalane coraz bardziej:)

QBOSS - 26 Maj 2006, 10:42

Oki bębny doprowadziłem do porządku dziennego i wyglądają całkiem przyzwoicie ,teraz biorę sie za zdeżaczki i rdze ,nadkola tylnie będę wycinał i wstawiał nowe oraz wlew paliwa ponieważ zaczynają wychodzić purchle, i chyba zrezygnuje z poszerzeń od XR bo do główki wpadło mi zupełnie coś innego :)
maerik - 26 Maj 2006, 11:27

QBOSS napisał/a:
Oki bębny doprowadziłem do porządku dziennego i wyglądają całkiem przyzwoicie ,teraz biorę sie za zdeżaczki i rdze ,nadkola tylnie będę wycinał i wstawiał nowe oraz wlew paliwa ponieważ zaczynają wychodzić purchle, i chyba zrezygnuje z poszerzeń od XR bo do główki wpadło mi zupełnie coś innego :)

Fajno! A wyobraźcie sobie białą futurę? To by było coś :V:

Daras84 - 28 Maj 2006, 14:09

jest na allegro i to ze zderzakami rs futura :)
QBOSS - 29 Maj 2006, 08:44

maerik, - No właśnie mam zamiar zakładać zdeżaczki od rs futurki :) wiec będzie podobna :)