|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Elektryka - świecąca ramka na rejestrację
Danio - 21 Lip 2005, 23:48 Temat postu: świecąca ramka na rejestrację witojcie
zapytowywuje sie czy ktoś nie spotkał sie gdzieś z taką grubą ramką na rejstracje która ma w sobie ledy(wygląda jak posklejane zesobą trzecie lampy stopu) widziałem ostatnio w bravo i mi sie spodobało...koleś miał z tyłu czerwoną ...jeśli sie gdzieś spotkacie to dajcie znać ile takie coś stoi...i jakie kolory są...jeśli by była biała to byłoby elegancko
Fordon - 21 Lip 2005, 23:52
To ja powiem tylko tyle ze niech ten kolez z Bravo sie cieszy ze misiaczki go nie widzialy z tym... bo zabieraja za to dowod rejestracyjny (niezgodne z przepisami) niestety...
Pozdrawiam
Danio - 21 Lip 2005, 23:58
Fordon napisał/a: | To ja powiem tylko tyle ze niech ten kolez z Bravo sie cieszy ze misiaczki go nie widzialy z tym... bo zabieraja za to dowod rejestracyjny (niezgodne z przepisami) niestety...
Pozdrawiam |
no niestety cięzko w naszym kraju...ale na mieście tego tak nie widać...dopiero jak wyjechaliśmy za miasto to sie ukazało..naprawdę ładne..alemoże a tego stopa zrobić?
Fordon - 22 Lip 2005, 00:04
Zobacz na allegro czy tam nie maja takich rzeczy... ale zeby stop zrobic z tego ... sam nie wiem...
Pozdrawiam
LOY - 22 Lip 2005, 03:32
jak czytam o takich iluminacjach pojazdowych to aż sie chce zaśpiewać -viva Las Vegas!!!!!
JoeMix - 22 Lip 2005, 07:34
Danio napisał/a: | alemoże a tego stopa zrobić? |
Nie można by, bo kazde światło w aucie musi nieć homologache...
Piesek - 22 Lip 2005, 10:22
co to za piosenka viva las vegas :>? Może jakiś wykonawca? To se ściągne
Intruder - 22 Lip 2005, 13:51
Wiecie co z LEDami nie widzialem ale ja mam ramki odblaskowe i to faktycznie wyglada jakby swiecile jak ktos za mna jedzie. Z przodu jest bialy odblask a z tylu czerwony i calosc wykonana jest z przezroczystego ABS-u czyli wyglada tka jakby rozciagnac odblask dookola rejestracji Dla mnei bomba :> Tymbardziej mi pasuje bo mam czerwona strzale...
[ Dodano: Pią Lip 22, 2005 12:53 ]
Aha... no i nie jest to niezgodne z prawem bo ma homologacje i jest to poprostu odblask
Koszt to ok 15 zł u mnie w ogórkowie
Nie wiem czy bedzie cokolwiek widdac ale u mnie te odblaski tak wygladaja
Sprobuje zrobic w nocy fotke na podswietlonych
BOOO nic nie widac Jak wroce do domu to wieksze fotki wrzuce
Piesek - 22 Lip 2005, 14:22
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=58104259
Danio - 22 Lip 2005, 15:07
ale tamto było inne..to jest chyba jakaś samoróba
LOY - 22 Lip 2005, 15:22
Piesek napisał/a: | co to za piosenka viva las vegas :>? Może jakiś wykonawca? To se ściągne |
średnio polecam - ZZ-TOP. Dziwni panowie z jeszcze dziwniejszymi brodami . Ale trzeba im przyznać ze wspaniale tuningują swoje prywatne Harleye i samochody.
Bongo - 8 Sie 2005, 18:12
Witam.Ja mam plan wykonac lampy LED w oryginalnych kloszach w fiescie mk3. tj wyciac odblaski i wsadzic plytki z ledami...co o tym sadzicie ?? :>
JoeMix - 8 Sie 2005, 18:42
Czeka je los jak każdej lampy bez homologacji - jak się na kontroli pokapują...
Bongo - 8 Sie 2005, 23:22
nio trudno tak czasem bywa...naszczescie lampki to nie problem na przegladzie...zobaczymy jak beda wygladac efekty po przerobkach
Wojtass - 18 Sie 2005, 23:12
nie było tego posta
|
|