Forum FiestaKlubPolska -

Car Audio i CB - [MK5] Wi您ka tylnych g這郾ik闚

Foka14 - 27 Cze 2021, 21:15
Temat postu: [MK5] Wi您ka tylnych g這郾ik闚
Cze嗆 wszystkim, ostatnio natchn窸o mnie aby do這篡� sobie g這郾iki 13 w oryginalne miejsca w mojej Fie軼inie. Wyj掖em radio (wymieni貫m starego kaseciaka 3000 Tarffic na 6000 CD z RDS-em) i wmojej kostce wsystkie kable s� wyprowadzone (wsystkie "sloty" zaj皻e). Czy wystarczy ze teraz kupi� odpowiednie g這郾iki i pod陰cze pod wi您k� i b璠zie "gra i tr帳i zesp馧 Kombii"?. Jezcze jedno pytanie, mianowicie gdzie mam szuka� wi您ki tylnych g這郾ik闚? W progach?
Pozdrawiam :)

modell1 - 4 Lip 2021, 00:34

By造 wersj� bez niestety.
Naj豉twiej poprowadzi� nowe kable.
A je郵i chcesz fabryczn� to mam gdzie� :2xf:

kuba87 - 4 Lip 2021, 07:23

Kable s� schowane pod kanap� pewnie, pani皻aj o wymianie radia na takie kt鏎e ma funkcj� fader. Fabryczne kable s� dobre o ile nikt ich wcze郾iej nie dotyka�
Darekptr - 7 Lip 2021, 13:55

kuba87 napisa�/a:
Kable s� schowane pod kanap� pewnie, pani皻aj o wymianie radia na takie kt鏎e ma funkcj� fader. Fabryczne kable s� dobre o ile nikt ich wcze郾iej nie dotyka�

Teoretycznie nie musi. Kombinowa貫m kiedy� przy Fie軼ie Mk5 z radiem 4500RDS na kasety je郵i dobrze pami皻am. Radio wcze郾iej gra這 w Focusie Mk1, wi璚 cztery g這郾iki jak najbardziej mia這. Kiedy pod陰czy貫m je do Fiesty nie da這 si� ju� ustawi� fadera, by� tylko balans.

Foka14 - 7 Lip 2021, 19:23

Radio jest wersji 6000 CD i ma fader. Kostka ca豉 zape軟iona, nie mog� znale潭 przewod闚 przy tylnej kanapie, id� prosto do 鈍iate�.
modell1 - 17 Lip 2021, 22:14

Darekptr napisa�/a:
kuba87 napisa�/a:

Teoretycznie nie musi. Kombinowa貫m kiedy� przy Fie軼ie Mk5 z radiem 4500RDS na kasety je郵i dobrze pami皻am. Radio wcze郾iej gra這 w Focusie Mk1, wi璚 cztery g這郾iki jak najbardziej mia這. Kiedy pod陰czy貫m je do Fiesty nie da這 si� ju� ustawi� fadera, by� tylko balans.

Czyli brak g這郾ik闚 ty� radio wychwyci這 i tyle jak wy瞠j pisa貫m :jupi: