|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Przed zakupem - [Mk7] ST200 - felgi 16" na zimę
pest - 23 Wrz 2016, 10:03 Temat postu: [Mk7] ST200 - felgi 16" na zimę Cześć. Przymierzam się do zakupu ST200, a jako że zbliża się zima - myślę o tym jakie felgi na zimę założyć.
Podobają mi się takie OZ: http://www.premiumfelgi.p...turismo-WRC/334
Pytania:
- rozstaw 4x108, prawda?
- jakie ET?
- w jakim rozmiarze opony na nie założyć?
- w salonie powiedziano mi, że mogę mieć problem z felgami innymi niż fabryczne w tym modelu, bo nie wiedzą jak jest z homologacją i w razie (odpukać) stłuczki, ubezpieczyciel może się przyczepić do niezgodnych z homologacją felg - jak to jest?
Polecacie może inne felgi do ST?
wikol - 23 Wrz 2016, 10:13 Temat postu: [Mk7] ST200 - felgi 16" na zimę
pest napisał/a: |
- w salonie powiedziano mi, że mogę mieć problem z felgami innymi niż fabryczne w tym modelu, bo nie wiedzą jak jest z homologacją i w razie (odpukać) stłuczki, ubezpieczyciel może się przyczepić do niezgodnych z homologacją felg - jak to jest?
|
W salonie to pracują sami nie powiem kto i g***o wiedzą na temat tego co sprzedają. Dzwonisz pytasz czy dokładka z ST będzie pasować do normalnej wersji i mówią, że nie ... a w rzeczywistości jest plug n play. Co do parametrów, możesz śmiało ładować 16x7 ET37 lub wyższe. Jak chcesz to mam na sprzedaż ładne OZ 5 ramienne tylko że 17" w stanie idealnym
Parzych - 28 Wrz 2016, 19:49 Temat postu: [Mk7] ST200 - felgi 16" na zimę
wikol napisał/a: | Jak chcesz to mam na sprzedaż ładne OZ 5 ramienne tylko że 17" w stanie idealnym |
Prawie niczym się nie różnią od pokazanych przez pest-a
|
|