Forum FiestaKlubPolska -

Nasze auta - [MK7] Fiestolot Sport by Infra :)

Infra - 9 Cze 2016, 01:54
Temat postu: [MK7] Fiestolot Sport by Infra :)
1. NICK: Infra
2. IMIĘ: Paweł
3. MODEL: Fiesta
4. WERSJA: Sport
5. ROCZNIK: 2009 MK7
6. SILNIK: 1.6, 120KM
7. OPIS AUTA: z początku kupiona dla... mamy (sam jeździłem wtedy Golfem V GTI) z czasem stała się moim ulubionym samochodem. Golfa dawno nie ma a z Fiestolotem wciąż pokonujemy kolejne kilometry. Jest śliczny, zwinny i wygodny. Czego chcieć więcej :) Chyba tylko swapa z ST :D

8. DOKONANE ZMIANY / WYKONANE PRACE
a. wizualne: atrapa przedniego zderzaka z wersji azjatyckiej/australijskiej, wymienione fabryczne żarówki H7 na Philips White Xenon oraz postojówki na niebieskie LED, czerwone zaciski i bębny, dywaniki i nakładka na kierownicę MOMO Desing, kilka naklejek +5KM :)
b. mechaniczne: seria
c. audio: seria
d. inne: seria

9. PLANOWANE ZMIANY / PLANOWANE PRACE
a. wizualne: zakup list bocznych z pakietu Sport/ST, pomalowanie felg na biało, nowa kratka w przednim zderzaku (zakupiona), ledy na tylną rejestrację (zakupione), tylne lampy led
b. mechaniczne: wydech, zawieszenie
c. audio: brak
d. inne: brak

10. FOTKI AUTA

Infra - 10 Cze 2016, 17:38
10.06.16 - pojawiły się dywaniki i nakładka kierownicy MOMO oraz nowa mordka (atrapa z wersji na rynek azjatycki/australijski).

Co myślicie o zmianach? :) :ford:

Peedro - 10 Cze 2016, 20:16
Nakładka zawsze mi się źle kojarzy :P Zawsze mi odpustem jedzie - wolał bym obszyć kierownicę skórą ;)
yoyo72 - 10 Cze 2016, 20:26
Na tym ostatnim zdjęciu myślałem ,że to tył auta.... Ładna furka. Szerokości i bezawaryjności życzę.
Infra - 10 Cze 2016, 22:06
Peedro, to ogólnie prawda. Zdecydowałem się na to, bo chwilowo brak funduszy (poszły na pewien projekt zwiazany z Fiestą, który rusza jutro) na "całą" kierownicę Momo a taką docelowo chcę włożyć. Natomiast nakładka ma bardzo fajną fakturę, dużo milszą w dotyku niż na fabrycznej kierze, dlatego łyknąłem :) Dzięki za opinie!
MisiekT - 10 Cze 2016, 23:24
Infra napisał/a:
"całą" kierownicę Momo a taką docelowo chcę włożyć

bez sensu - poduszki dużo ważniejsze, sportową kierę to sobie można wrzucić na pojezdzawke oklatkowaną furą i szelkami, a nie do dupowoza :)

Infra - 20 Cze 2016, 11:25
Troszkę nowych fot :)

Infra - 1 Lip 2016, 22:29
W końcu upolowałem progi/boczne listwy :)

FiFa - 8 Lip 2016, 13:56
Cytat:
atrapa z wersji na rynek azjatycki/australijski).
a czym ona się różni od wersji Europejskiej? Bo ja mam przód ori i za bardzo nie widzę różnicy między Twoim przodem a moim...
Infra - 8 Lip 2016, 20:50
FiFa napisał/a:
za bardzo nie widzę różnicy między Twoim przodem a moim...

W wersji ori nie ma plastra miodu oraz dwóch demontowalnych wstawek srebrnych po bokach :)