Forum FiestaKlubPolska -

Zachodniopomorski Team - Co powiecie o tym aby następny spot zrobić w Gryficach

Lokmen - 5 Cze 2005, 23:26
Temat postu: Co powiecie o tym aby następny spot zrobić w Gryficach
..jak w temacie - czyli w mojej wiosce. Termin do ustalenia. Odległość między Szczecinem a Gryficami wynosi ok 100km.
trzeci - 6 Cze 2005, 01:02

Jestem za :)
Pozdro ...

Ronneby - 6 Cze 2005, 15:09

no ok..tylko ja niedosjsc ze obecnie mam jazde za alrmem...to na uczelni mam kumulacje..ale jak dacie termin z wyprzedzeniem to jakos sie dostosuje :D
pvzon - 7 Cze 2005, 12:11

w sumie można się spotkać w gryficach ale na torze 3 lipca trzeba być na bank
trzeci - 7 Cze 2005, 14:42

pvzon napisał/a:
w sumie można się spotkać w gryficach ale na torze 3 lipca trzeba być na bank

Racja , więc chyba odpuszczę sobie plany związane z Borkami.
A Łokmen niech ustali termin spotu i zadba o rozrywki na miejscu ;-)
Pozdro ...

Lokmen - 7 Cze 2005, 14:48

Hmmm spot Gryficki może poczekać na lepszą pogodę i luźniejsze terminy ;) - w końcu niegługo zaczną sie wakacje i ładniejsza pogoda. Może jednak Arturku pojedziesz do Borek, co :?: 8) Ja chętnie z Tobą bym sie zabrał.....
pvzon - 8 Cze 2005, 12:48

to może w gryficach zrobimy spocik sobotnio-niedzielny co by zintegrować fiestomaniaków z zachodniopomorskiego i pożegnać Kermitosa ,który jak wieść niesie opuszcza na pewien czas nasz kochany kraj.łokmen jest koło Was jakieś jezioro z polem namiotowym czy coś podobnego??
trzeci - 8 Cze 2005, 12:50

:brawo:
Świetny pomysł :)
Pozdro ...

Lokmen - 8 Cze 2005, 12:50

Nie - ale jest blisko morze. W linii prostej jakieś 20km....
pvzon - 8 Cze 2005, 12:57

no to niech Kermitos napisze kiedy dokładnie leci i mozna by wstępnie ustalić termin
Lokmen - 8 Cze 2005, 13:01

Hmm jest taka możliwość - zakład w którym pracuje ma taki mały ośrodeczek wypoczynkowy w Dziwnowie - tak jest grill, jest gdzie sie przespać,umyć itd. Mozna by tam pojechać na weekend i zaszaleć - miejscówka free tylko wiadomo żarcie i alkohole $$$$. Bedzie jeszcze wolny chyba do końca czerwca - póżniej zaczyna sie sezon wczasowy i po ptakach. Im wcześniej tam sie zjawmy tym lepiej - jeszcze bede muisł pogadać o tym z szefem...
pvzon - 8 Cze 2005, 13:06

no to może 25-26 czerwiec?co by była lepsza pogoda niż teraz?
Lokmen - 9 Cze 2005, 13:03

Załatwione - pogadałem z kierownikiemi wstępnie mamy zarezerwowany ten termin co podał Puzon. Do dyspozycji mamy 1 domek (4 łózka) powinno wystarczyć. Miejsce jest fajowe, parking na 10samochodów ogrodzony płotem, w lnini prostem z jakieśc 200-300m do morza. Acha można wzążć wędki i rybki połowić - na osrodku jest pomost do łowienia rybek.... wiecej info na kom.
pvzon - 9 Cze 2005, 13:22

no to extra!! Łokmen napisz może na pw info wszystkim którzy mogą być tym tematem zainteresowani.może Molu też by się na to pisał? aha a czy można by rozstawić przy domku namiot bo raczej będę leciał z dziewczyną i moge spać w namiocie?
Lokmen - 9 Cze 2005, 13:24

namot możesz wziążć na wszelki wypadek - ale da sie załatwić 2 domek
Kermitos - 10 Cze 2005, 18:49

NO chlopaki dzieki ze o mnie pomyslelicie :lol: Ale pozostaje jeden bol, ktorym jest moja sesja :( A trwa ona do konca miesiaca, a egzaminy mam nawet w weekend :( Od tygodnia nie mam czasu sie nawet zajac swoimi sprawami tylko siedze w nauce. Przykro mi bardzo ale na pewno nie dam rady pojechac. Ale zycze milej zabawy i udanej pogody. Mysle ze jak wroce to na forum sie odezwe i jakis spocik sie zorganizuje.
trzeci - 13 Cze 2005, 13:30

Ja na taki regionalny zlocik przyjadę na 100%.
Borki odpadają , bo wolna kasa pójdzie na zawiechę od Broz_Tito.
A Ty Adam , masz pozdawać wszystko przed czasem i chociaż na jeden dzień wpaść , bo inaczej zamiast wymienić Ci szybę to wszystkie powybijam ! :devil:
Do zobaczenia :)
:brawo: już z góry dla Organizatora
Pozdro ...

pvzon - 13 Cze 2005, 19:57

to może wstępna lista obecności?
Lokmen - 14 Cze 2005, 08:49

Ja na 100%.

P.S. Napiszcie mi jak bedziecie jechąc - bo nie wiem gdzie ustalić punkt zborny - czy w Kamieniu Pomorskim czy na miejscu w Dziwnowie. Godzina dotarcia na punkt zborny - myśle ze o 12.00 bedzie w sam raz. Ewentualnie zapodajcie swoje pomysły....

Artone^ - 14 Cze 2005, 09:10

witka :)

zobacze jak bede stał z pracą i calkiem mozliwe, ze gdyby wpadlo cos $$$ to zatankował bym furke i wpadl na 1 dzionek z moja niewiastą :)

narazie to tylko gdybanie bo to zbyt odlegly termin :)

w kazdym razie postaram sie :D pozdro :F

pvzon - 14 Cze 2005, 09:37

jestem na bank z dziewczyną.Grzechu raczej tak. Trzeci ,może w ramach redukcji kosztów zabierzesz się z nami autem?
trzeci - 14 Cze 2005, 09:54

Zobaczymy bliżej terminu Spota , jak będzie z kasą.
Na dzień dzisiejszy chce jechać swoją , im więcej Fiest tym lepiej :)
Myślę że pojedziemy sobie razem i doturlamy się do Dziwnowa , gdzie będzie na nas czekal Łokmen w stroju ludowym , z chlebem i solą :D
Pozdro ...

Artone^ - 14 Cze 2005, 12:16

Wstepnie mowie ze bede ... :)

nie wiem jak z praca i czy bede mial $$$ na wache itd :P ale panna sie zgodzila, zaraz z rodzicami pogadam i napisze potem bo teraz lece @ work :]

cya

trzeci z tym strojem ludowym, chlebem i sola to wygrales hahahha :D

pvzon - 15 Cze 2005, 11:54

czyli na dzień dzisiejszy będą
Łokmen
Trzeci
Pvzon
Grzechu
Artone?
Ronneby?
a jak inni?

Lokmen - 15 Cze 2005, 11:56

Innych już ni ma :-D Gadałem z Molem ale on twierdzi ze za daleko ma :-( . Chłopaki ugadajcie między sobą trasę przejazdu i ustalmy gdize ten punkt zborny - ja bede jechać przez Kamień Pomorski.
Artone^ - 15 Cze 2005, 14:03

bede jechal na 80% :]

wszystko dam znac blizej terminu spotka, tyle ze ja bym wpadl 25 rano i wieczorem jechał :]

co do punktu zbiornego to proponowal bym dziwnow odrazu, coby sie nie szukac itd :P mysle ze godzina 12.00 by pasowala kazdemu :] wyjechac sobie o 10 i spokojnie na 12 sie dojedzie ekonomicznym trybem jazdy do 120 km/h :P

i jeszcze jedno propo - mogli bysmy zrobic na tym prv forum baze telefonow do kazdego z nas i wtedy byl by latwiejszy kontakt, bo nie kaxdego mozna zawsze zlapac na gg :)

/ edit

bierzecie jakies kobity ? bo ja moja biore i nie chcial bym zeby sie nudzila wsrod naszych watkow motoryzacyjnych :P

Lokmen - 15 Cze 2005, 14:07

Racja - jako ze jestem "oraganizatorem" to podam swoją komóre 603 326 795 - reszta wedle swego uznania.....
Ronneby - 15 Cze 2005, 18:09

Qrde ja na 21 musze byc w szczecinie 25go bo do pracy ide....ale rano moge byc

moj tel to 502224694

Artone^ - 15 Cze 2005, 21:30

698 626 848

TO JAK Z TYMI KOBITAMI ? :P

Lokmen - 15 Cze 2005, 21:30

mnie nie przeszkadzają :D
Artone^ - 15 Cze 2005, 22:52

z tego co wiem to łokmen bierze panne i ja :) pvzon tez cos pisal ze z kobitką leci wiec nie beda sie nudziły :P

AHA - TRZECI TO JEST KIEROWANE GLOWNIE DO CIEBIE JAK I DO INNYCH KOLEGOW ZE ZLOTU :D

JA PRZY MOJEJ PANNIE NIE PALE I ONA MYSLI ZE JA JUZ WOGOLE NIE PALE OD JAKIEGOS POL ROKU :P

WIEC PROSZE MNIE NIE CZESTOWAC FAJKAMI I NIE PYTAC SIE CZY MAM I NIE STOSOWAC GADEK HAHAAHA :P

I NIE MOWIC ZE PANTOFEL JESTEM ALE TAK MUSIALEM ZROBIC ZEBY BYLO OK I DALEJ TAK MUSZE, CZYLI JA OKLAMYWAC :D

hyhyhyhy :)
pozdro :P

trzeci - 16 Cze 2005, 08:49

1. Paweł załatwiaj 2-gi domek , bo biorę żonę i syna
2. Przyjadę pewnie z resztą szczecinian od razu do Dziwnowa w sobotę na 12:00
3. Moja komórka 601 637 657
4. Łoki , daj może jeszcze info w ogólnie dostępnym topicu , wtedy jest szansa że ktoś jeszcze się skusi na przyjazd. Bo miejsce fajne a pogoda pewnie dopisze :)
5. Artone^ - chłopie , przecież ja Ciebie z papierosem jeszcze nigdy nie widziałem ! :ok:
6. Ronneby - załatwiaj sobie wolny weekend ! ;-)
Pozdro ...

pvzon - 16 Cze 2005, 10:00

witam
proponuje się spotkać o 10 na wałach i polecieć razem
mój nr 501 298 875
Ronneby bierz koniecznie wolny weekend!

Artone^ - 16 Cze 2005, 10:17

ja jutro ich wkrece w robocie ze w sobote mam pogrzeb i nie moge pracować :P

a jade z panna prosto ze sz-na do dziwnowa ... jedziemy ok 9 pojdziemy sobie na plaze, a jak wy juz bedziecie na miejscu to dacie jakis znak i dojedziemy w 5 min :P

a jak nie bedzie planu zeby isc na plaze to moze faktycznie spotkamy sie na walach i polecimy razem :P

ale w tym wypadku trzeba wybrac prowadzacego ktorego nie wolno wyprzedzac :F

pozdrawiam :) ide montowac audio :)

Ronneby - 16 Cze 2005, 21:08

ja niestety u mnie nia mam opcji na wolne weekendy bo pracuje co 2 nocke....a urlop juz rozlozylem na wakacje..:(..ale wpadne...
Artone^ - 16 Cze 2005, 23:17

no to na 99% jedna fiesta mniej ...

powod macie tutaj ...

przykro mi :(

milej zabawy :P

pvzon - 18 Cze 2005, 23:17

Artone możesz się zabrać ze mną
Artone^ - 19 Cze 2005, 01:30

dzieki za propo ale nie lubie byc klopotem na czyjejs glowie, a pozatym chcialem jechac z kobitą i jeszcze sobie troszke pozwiedzac okolice :P

next razem bank bede :) chyba ze wytargam od mamy fure :P

Lokmen - 21 Cze 2005, 14:42

Dobra ludziki - mam nadzieje ze wszystko zapięte na ostatni guzik i lista zakupuów przygotowana ;) . Ustaliłem z Trzecim ze prawdopodobnie wyjedziecie grupa z Wałów Chrobrego w sobotę o 10.00. Wiec miejsce spotkania jest mniej wiecej na 12.00 w Dzwinowie na Wybrzezu kościuszkowskim - takie tam nadbrzeze gdzie odpływają stateczki wycieczkowe i stamtąd odholuję was na miejsce grilla.
pvzon - 23 Cze 2005, 12:14

to co spotykamy sie o 10 na wałach? jak dla mnie może być nawet o 9 .
mam nadzieje ,że napoje % już się chlodzą...

Lokmen - 23 Cze 2005, 22:30

INFO Z OSTATNIEJ CHWILI OD TRZECIEGO: niestety nie bedzie mołg zjawić sie w Dziwnowie - sprawy zawodowe :-/ . Kazał wszystkich pozdrowić i swietnie sie bawic.

Damy rade chłopaki :) .

grzechu - 24 Cze 2005, 18:50

ojojojoj lipa straszna! :( ech... my potwierdzamy przyjazd! Artone nie marudz tylko zabieraj sie z nami!
pvzon - 24 Cze 2005, 20:58

gorzała już się chłodzi!!! :D
Lokmen - 24 Cze 2005, 22:31

Gut - aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa byłbym zapomiał. Weźcie ze soba koce bo tam nie ma pościeli :ups: .
grzechu - 25 Cze 2005, 00:09

:D w samą pore! choć myśle że chłód nie bedzie nam doskwierał bo:
a) nikt nie bedzie czuł ewentualnego chłodu
b) takowego chłodu poprostu nie będzie! [jest po 12 w nocy a ja umieram z gorąca!!]

DO ZOBACZENIA JUTRO PANIE I PANOWIE! :)