| |
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Hyde-Park - Kursy doszkalaj望e dla m這dych kierowc闚
pewniaczek - 19 Maj 2016, 15:17 Temat postu: Kursy doszkalaj望e dla m這dych kierowc闚 Czy ktos co� wie na temat praktycznych kurs闚 doszkalaj帷ych kt鏎y b璠zie musia� przej嗆 ka盥y 鈍ie穎 upieczony kierowca ??
kto go b璠zie przeprowadza� ??
W sensie, to mia這by by robione na takiej zasadzie jak tutaj http://szkolajazdysubaru.pl/klienci-indywidualni ??
yoyo72 - 19 Maj 2016, 16:45 Temat postu: Kursy doszkalaj望e dla m這dych kierowc闚 A to nie jest tak ,ze idziesz na kurs jezeli chyba w ciagu roku czy p鏊 od wydania prawka zlapiesz ile� tam punkt闚 to musisz i嗆? Co� mi si� obi這 takiego o uszy. I to chyba kazda L-ka robi, albo MORD.
blood_brother - 19 Maj 2016, 17:10 Temat postu: Kursy doszkalaj望e dla m這dych kierowc闚 Mieli wprowadzi� obowi您kowe kursy na p造cie po郵izgowej, pomi璠zy czwartym, a 鏀mym miesi帷em, je郵i dobrze pami皻am, posiadania prawa jazdy. Na razie chyba zawis這, bo si� okaza這, 瞠 jest za ma這 o鈔odk闚 z odpowiedni� infrastruktur�.
Chc� te� zrezygnowa� z cz窷ci praktycznej na placu manewrowym, ale to pewnie jeszcze troch� czasu minie.
szagrad - 19 Maj 2016, 19:35 Temat postu: Kursy doszkalaj望e dla m這dych kierowc闚
| blood_brother napisa�/a: | Mieli wprowadzi� obowi您kowe kursy na p造cie po郵izgowej, pomi璠zy czwartym, a 鏀mym miesi帷em, je郵i dobrze pami皻am, posiadania prawa jazdy. Na razie chyba zawis這, bo si� okaza這, 瞠 jest za ma這 o鈔odk闚 z odpowiedni� infrastruktur�.
Chc� te� zrezygnowa� z cz窷ci praktycznej na placu manewrowym, ale to pewnie jeszcze troch� czasu minie. |
Zosta這 dla os鏏 robi帷ych c b康� c+e fajna rzecz.
Jestem 鈍ie穎 po takiej p造cie - rewelacja.
Mo積a si� sporo nauczy�
jkk - 20 Maj 2016, 10:44 Temat postu: Kursy doszkalaj望e dla m這dych kierowc闚 Te kursy dla kierowc闚 kat B nie s� obowi您kowe, chocia� rzeczywi軼ie warto to zrobi�. M鎩 znajomy by� kiedy� w szkole Toyoty. Ja by貫m w Kielcach w SJS. Sporo da這, bo do dzi� si� przydaje. By造 dwa stopnie zaawansowaia, ja by貫m na pierwszym, drugiego juz nie robi貫m, ale i tak warto.
|
|