|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Hyde-Park - Kursy doszkalaj±æe dla m³odych kierowców
pewniaczek - 19 Maj 2016, 15:17 Temat postu: Kursy doszkalaj±æe dla m³odych kierowców Czy ktos co¶ wie na temat praktycznych kursów doszkalaj±cych który bêdzie musia³ przej¶æ ka¿dy ¶wie¿o upieczony kierowca ??
kto go bêdzie przeprowadza³ ??
W sensie, to mia³oby by robione na takiej zasadzie jak tutaj http://szkolajazdysubaru.pl/klienci-indywidualni ??
yoyo72 - 19 Maj 2016, 16:45 Temat postu: Kursy doszkalaj±æe dla m³odych kierowców A to nie jest tak ,ze idziesz na kurs jezeli chyba w ciagu roku czy pól od wydania prawka zlapiesz ile¶ tam punktów to musisz i¶æ? Co¶ mi siê obi³o takiego o uszy. I to chyba kazda L-ka robi, albo MORD.
blood_brother - 19 Maj 2016, 17:10 Temat postu: Kursy doszkalaj±æe dla m³odych kierowców Mieli wprowadziæ obowi±zkowe kursy na p³ycie po¶lizgowej, pomiêdzy czwartym, a ósmym miesi±cem, je¶li dobrze pamiêtam, posiadania prawa jazdy. Na razie chyba zawis³o, bo siê okaza³o, ¿e jest za ma³o o¶rodków z odpowiedni± infrastruktur±.
Chc± te¿ zrezygnowaæ z czê¶ci praktycznej na placu manewrowym, ale to pewnie jeszcze trochê czasu minie.
szagrad - 19 Maj 2016, 19:35 Temat postu: Kursy doszkalaj±æe dla m³odych kierowców
blood_brother napisa³/a: | Mieli wprowadziæ obowi±zkowe kursy na p³ycie po¶lizgowej, pomiêdzy czwartym, a ósmym miesi±cem, je¶li dobrze pamiêtam, posiadania prawa jazdy. Na razie chyba zawis³o, bo siê okaza³o, ¿e jest za ma³o o¶rodków z odpowiedni± infrastruktur±.
Chc± te¿ zrezygnowaæ z czê¶ci praktycznej na placu manewrowym, ale to pewnie jeszcze trochê czasu minie. |
Zosta³o dla osób robi±cych c b±d¼ c+e fajna rzecz.
Jestem ¶wie¿o po takiej p³ycie - rewelacja.
Mo¿na siê sporo nauczyæ
jkk - 20 Maj 2016, 10:44 Temat postu: Kursy doszkalaj±æe dla m³odych kierowców Te kursy dla kierowców kat B nie s± obowi±zkowe, chocia¿ rzeczywi¶cie warto to zrobiæ. Mój znajomy by³ kiedy¶ w szkole Toyoty. Ja by³em w Kielcach w SJS. Sporo da³o, bo do dzi¶ siê przydaje. By³y dwa stopnie zaawansowaia, ja by³em na pierwszym, drugiego juz nie robi³em, ale i tak warto.
|
|