|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Nasze auta - Świąteczny zjazd ST i Tytanium MK7
Jerry - 28 Mar 2016, 09:25 Temat postu: Świąteczny zjazd ST i Tytanium MK7 1. NICK: Jerry
2. IMIĘ:
3. Fiesta
4. WERSJA: ST i Tytanium
5. ROCZNIK: 2014 / 2011
6. SILNIK: ST 202 KM Tytanium 120 KM
7. OPIS AUTA: ST wersja amerykańska Tytanium MS tuning
8. DOKONANE ZMIANY / WYKONANE PRACE
a. wizualne:
b. mechaniczne:
c. audio:
d. inne:
9. PLANOWANE ZMIANY / PLANOWANE PRACE
a. wizualne: spliter do ST
b. mechaniczne:
c. audio:
d. inne
10. FOTKI AUTA
luk-90 - 28 Mar 2016, 10:30 Temat postu: Świąteczny zjazd ST i Tytanium MK7 Niby autka spoko, ale nadwyraz sie wysiliłes z opisem, chyle czoła
Jerry - 28 Mar 2016, 12:43 Temat postu: Świąteczny zjazd ST i Tytanium MK7
luk-90 napisał/a: | Niby autka spoko, ale nadwyraz sie wysiliłes z opisem, chyle czoła |
Troszkę się poprawiłem
FiFa - 6 Kwi 2016, 21:57 Temat postu: Świąteczny zjazd ST i Tytanium MK7 Szkoda ze to St w pięciu furtkach... Jakoś 3D dużo bardziej mi się podobają ;-) a te ledy w tytanium w zderzaku to oryginał? Pokaz więcej zdjęć
Jerry - 8 Kwi 2016, 22:03 Temat postu: Świąteczny zjazd ST i Tytanium MK7
FiFa napisał/a: | Szkoda ze to St w pięciu furtkach... Jakoś 3D dużo bardziej mi się podobają ;-) a te ledy w tytanium w zderzaku to oryginał? Pokaz więcej zdjęć |
Ledy i spoilery Felgi to MS Design
Dodano po 14 minutach 9 sekundach:
FiFa napisał/a: | Szkoda ze to St w pięciu furtkach... Jakoś 3D dużo bardziej mi się podobają ;-) a te ledy w tytanium w zderzaku to oryginał? Pokaz więcej zdjęć |
Dodano po 4 minutach 37 sekundach:
Co do ilości drzwi to pieciodrzwiowa ST mniej rzuca się w oczy a jeździ... :ford:
|
|