|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Hyde-Park - Nieszczęście na nartach
baranek99 - 25 Lut 2016, 14:11 Temat postu: Nieszczęście na nartach Witajcie moi drodzy,
trafiło mi się bolesne nieszczęście i nawet nie wiedziałem, że to może być taki ból. Mianowicie będąc na nartach złamałem po raz pierwszy w życiu nogę. Bardzo niefortunnie to zrobiłem, także obejdzie się bez zbędnych komentarzy. Jak już mamy wszystko to wyjaśnione przejdźmy do rzeczy. Ze względu na to, że był to okropny ból, chce uzyskać adekwatne od tego odszkodowanie. Czytałem na stronie https://codex.org.pl/zadoscuczynienie/, że można w jakiś sposób lub z czyjąś pomocą starać się o większe odszkodowanie.
Czy ktoś byłby tak miły i może mnie oświecić ? Skoro tyle już wycierpiałem i 2 dzień na nartach skończył się fatalnie :(
Freeman - 25 Lut 2016, 15:30 Temat postu: Nieszczęście na nartach Są kancelarie specjalizujące się w uzyskiwaniu odszkodowań.
yoyo72 - 25 Lut 2016, 18:50 Temat postu: Nieszczęście na nartach 123337103 zadzwon tam i powiedz co chcesz i jakos sie dogadasz. pomoga na pewno. Są dobrzy. Wiem ,bo korzystałem. Kancelaria Preamium.
damianisko5 - 28 Lut 2016, 11:47 Temat postu: Nieszczęście na nartach baranek - A w jakiej Firmie/Towarzystwie masz ubezpieczenie ?
|
|