Forum FiestaKlubPolska -

Przed zakupem - Ogłoszenie Ford Fiesta

Bastek97 - 7 Lut 2016, 10:48
Temat postu: Ogłoszenie Ford Fiesta
Witam

Założyłem ten wątek, ponieważ Chciałem się doradzić, czy warto Jechać oglądnąć ten Model.
Jestem świeżym Kierowcą. Proszę o Pomoc, co sądzicie o tym Samochodzie? Warty zachodu? Warty tej Kasy?
tutaj Link do Fiesty ---->> http://otomoto.pl/oferta/... ... 5a1a35f3ff

Peedro - 7 Lut 2016, 12:02
A tam rzadki od razu, 1,3 z klima się zdarzały, ale coś w ogłoszeniu trzeba wpisać, żeby zainteresować ;) Po zdjęciach wygląda solidnie, ale zdjęcia to zdjęcia - trzeba jechać i zobaczyć na własne oczy stan blachy, lakieru, spód, pod maską etc.
Bastek97 - 7 Lut 2016, 12:06
Peedro napisał/a:
A tam rzadki od razu, 1,3 z klima się zdarzały, ale coś w ogłoszeniu trzeba wpisać, żeby zainteresować ;) Po zdjęciach wygląda solidnie, ale zdjęcia to zdjęcia - trzeba jechać i zobaczyć na własne oczy stan blachy, lakieru, spód, pod maską etc.

Aha, rozumiem. Dziękuje za radę

DemptD - 7 Lut 2016, 17:03
ogłoszenie trochę dziwne, niby wspomaganie i klima (biedne 1.3), dwa jaśki, elektryka, a nie ma immo który był chyba już w każdej MK3,5, nie mówiąc o zaznaczonej niby podgrzewanej przedniej szybie której tam niet
profi - 9 Lut 2016, 09:56
DemptD, miałem Mk3,5 bez immo także były
yoyo72 - 9 Lut 2016, 10:20
Podgrzewanej przedniej szyby to on chyba nie ma. Nie widzę tych łączników co są na szybie do podgrzewania i ..przycisku.
fryszard - 9 Lut 2016, 13:00
najwazniejszy stan blachy, sprawdz dobrze progi, mocowania tylnej belki podłużnice, bo to lubi gnic, jesli to bedzie ok to cene troche zjechac i brac.