|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Mechanika ogólna - Demontaż tylnego zderzaka
Cumulus - 1 Lut 2016, 09:32 Temat postu: Demontaż tylnego zderzaka Witam wszystkich
Jestem tutaj nowy chociaż fiestę MK7 mam już cztery lata.
Bardzo bym prosił o pomoc w temacie jak wyżej. Znalazłem dwie śruby do odkręcenia w rynnach po podniesieniu pokrywy bagażnika ale dalej to nie mam pojęcia. Szukałem w sieci ale nie mogę tego nigdzie znaleźć.
Z góry dziękuję za pomoc.
PS. Potrzebuję zdemontować gdyż mam do wymiany tylni odblask prawy wbudowany w ten zderzak.
MisiekT - 1 Lut 2016, 11:25 Temat postu: Demontaż tylnego zderzaka od dołu masz jeszcze klipsy - zerknij sobie tu: https://www.youtube.com/watch?v=Rq5wTSly488
AnonimowyAlkoho - 1 Lut 2016, 21:08 Temat postu: Demontaż tylnego zderzaka Spróbuj wymienić bez demontażu zderzaka- do wymiany lampy przeciwmgielnej wystarczyło odkręcić koło i dwie śruby nadkola z tworzywa sztucznego (wkład nadkola). Zawsze to mniej roboty niż przy całym zderzaku...
Cumulus - 2 Lut 2016, 08:24 Temat postu: Demontaż tylnego zderzaka Dzięki za pomoc.
yoyo72 - 2 Lut 2016, 09:43 Temat postu: Demontaż tylnego zderzaka Sorry tak nie na temat. Oglądam ten filmik i ten zderzak wygląda jakby był z bibuły. Aż strach to brać w ręce, żeby nie połamać.
|
|