|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Mechanika silnika - Mk6 ST - wąż chłodnicy, gdzie mogę dostać nowy ?
MKFiesta - 3 Sty 2016, 14:19 Temat postu: Mk6 ST - wąż chłodnicy, gdzie mogę dostać nowy ? Witam. Dzisiejszej nocy pękł mi główny wąż chłodnicy. Na szczęście taśma, trytytki i kombinerki które zawsze mam przy sobie pomogły i wróciłem do domu.
Teraz pytanie: Czy ktoś może wie gdzie taki przewód dostane najlepiej nowy, bo ani używek ani nowych nie znalazłem w internetach. Albo jak inaczej rozwiązać ten problem?
queia - 4 Sty 2016, 16:31 Temat postu: Mk6 ST Wąż chłodnicy, gdzie mogę dostać nowy? Najlepiej jakbyś podszedł do sklepu, powinni Ci znaleźć nowy wąż w katalogu
Jaruga - 8 Sty 2016, 09:58 Temat postu: Mk6 ST Wąż chłodnicy, gdzie mogę dostać nowy? Takie węże się dorabia. Podzwoń po warsztatach które zajmują się chłodnicami i klimą. Średnice tych gumowych węży są standardowe praktycznie we wszystkich autach. Wystarczy je dociąć i powyginać według wzoru z uszkodzonego węża.
Jondi - 10 Sty 2016, 14:22 Temat postu: Mk6 ST - wąż chłodnicy, gdzie mogę dostać nowy ? z doświadczenia wiem że ceny takich części w aso są często zbliżone do używek na allegro...
|
|